- 2 Şubat 2012
- 356
- 0
cezamı söyleyin
bol bol su içersen....spor yaparsan......yada akşam biraz hafif şeyler yersen bişey olmaz sanırım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cezamı söyleyin
kızlaaarrr ben 27. günümdeyim ve adet olamıyorum ,şiştim iyice yaaaaa .Benim gibi olan var mı ... yada olmak üzereyim dir offffffffffffffffff sıkıntı bastı beni ,tartı eksi göstermiyor kaç gündür ((
Merhaba canım ben şuan 79 kiloyum 68 falan inmek istiyorum dukan sitesinde 3 gün atak 84 gün seyir evresi çıktı.atağı 1 hafta yapayım diyorum.seyiride sence 1+1 mi yada nasıl yapayım sence.birde amaliyat olacağım o yüzden hızlı kilo vermem lazım.cevaplarsan sevinirim.
Bir hafta değilde beş gün yapabilirsin belki...1+1 de olabilir 5+5 te...5+5 te sıkılma durumun olabilir belki o yüzden 1+1 daha iyi olabilir
senin nezdinde kacamak yapanlara cevap vereyim ben bile Tr ye gittigimde hemen hergün birseyler i kacamak yaptigim halde atak a dönmedim. Zor günlerime sakliyorum hatta bu hafta da gecisin eger hala veremediysem 3 hafta olacak belki ozaman düsünecegim yani diycegim o ki hemen yumruk hakkinizi harcamayin.
yarim saat spor cezan
gayet güzel ama kepegini unutma
bir daha alalim sorunu
valla seninde benim gibi 20 kilo fazlan olsaydi görürdüm ozaman seni de. Bak nasil iradeli olup cair catir yapiyosun bu diyeti
hayirrrrrr
35-36 gün oldu bu diyete başlayalı bir kere adet oldum bu süre içinde ama başlardaydı ,gününde oldum ama şimdi olmuyor ,hiç adet düzensizliğimin olduğunu bilmem ,inşallah bir sağlık sorunum çıkmaz,bir an önce olurummmmm.Hepimize Sağlıklı kilo vermeyi nasip etsin rabbimbende bütün ayi regl olarak gecirdim ilk günüm son günüm ne sasti valla ama normal demek ki bu diyette hemen herkesin basina gelmis
Kızlar ...... ben şuan 79 kiloyum 68 falan inmek istiyorum dukan sitesinde 3 gün atak 84 gün seyir evresi çıktı.atağı 1 hafta yapayım diyorum.seyiride sence 1+1 mi yada nasıl yapayım sence.birde amaliyat olacağım o yüzden hızlı kilo vermem lazım.cevaplarsan sevinirim
Arkadaşlar goji berryi nereden bulabiliriz?Ankara da?
1dukan tarifleri sitesinde kepeksiz ekmekçikler diye birşey var
6 kaşık süt tozu ve 1 yumurta ile yapılıyor ve 2 adet çıkıyormuş
bu tarifi deneyen oldu mu?
belki ekmek yerine bundan 1 tane yiyerek dukan krebini günün diğer saatlerine yayabiliriz?
2 bu arada benim kg fazlam yok aslında kitaba göre 2/0 yapmam gerekiyor ama 0 günlerinde aşırıya kaçarım diye korkuyorum, belli bir kuralı yok sonuçta.
hiç 2/0 yapan oldu mu aramızda ya da yapan birilerini bilen?
Kızlar ...... ben şuan 79 kiloyum 68 falan inmek istiyorum dukan sitesinde 3 gün atak 84 gün seyir evresi çıktı.atağı 1 hafta yapayım diyorum.seyiride sence 1+1 mi yada nasıl yapayım sence.birde amaliyat olacağım o yüzden hızlı kilo vermem lazım.cevaplarsan sevinirim
öncelikle mutlaka kitabı okumadıysan okumalısın derim. sağlık sorunların da varsa doktoruna mutlaka danış. dukan sitesinde 3 gün demişse 7 gün yapman doğru olmaz. zaten bundan daha hızlı kilo vermen bence hiç sağlıklı olmaz.
geçmiş olsun canım..
Nasılsın niless...Sebze cipsi yaptın mı :26::26::26:
:84::84::84::84:
öğlen de mezgit tava yedim.güya yağlarını peçeteye sildim.bu benim ilk büyük kaçamağım oldu..
çok üzgünüm..
her bir balığı tek tek sardım peçeteyle tabağım bir buzdağı gibiydi.garson bile baktı tuhaf tuhaf.:18::18::18:
1dukan tarifleri sitesinde kepeksiz ekmekçikler diye birşey var
6 kaşık süt tozu ve 1 yumurta ile yapılıyor ve 2 adet çıkıyormuş
bu tarifi deneyen oldu mu?
belki ekmek yerine bundan 1 tane yiyerek dukan krebini günün diğer saatlerine yayabiliriz?
2 bu arada benim kg fazlam yok aslında kitaba göre 2/0 yapmam gerekiyor ama 0 günlerinde aşırıya kaçarım diye korkuyorum, belli bir kuralı yok sonuçta.
hiç 2/0 yapan oldu mu aramızda ya da yapan birilerini bilen?
saol canım tşk ederim ben 1 hafta yapmıştım bu diyeti baş ağrım çok olmuştu bıraktım şimdi tekrarr başladım eşimde bana destek oldu oda başladı.öyle etkiliyecek bi sağlık sorunum yok inşallah baş ağrımda olmassa devam ederim.