Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaarrr ben 27. günümdeyim ve adet olamıyorum ,şiştim iyice yaaaaa .Benim gibi olan var mı ... yada olmak üzereyim dir offffffffffffffffff sıkıntı bastı beni ,tartı eksi göstermiyor kaç gündür :KK43:((

kızlaaarrr ben 27. günümdeyim ve adet olamıyorum ,şiştim iyice yaaaaa .Benim gibi olan var mı ... yada olmak üzereyim dir offffffffffffffffff sıkıntı bastı beni ,tartı eksi göstermiyor kaç gündür :KK43:((

bende bütün ayi regl olarak gecirdim ilk günüm son günüm ne sasti valla ama normal demek ki bu diyette hemen herkesin basina gelmis

Merhaba canım ben şuan 79 kiloyum 68 falan inmek istiyorum dukan sitesinde 3 gün atak 84 gün seyir evresi çıktı.atağı 1 hafta yapayım diyorum.seyiride sence 1+1 mi yada nasıl yapayım sence.birde amaliyat olacağım o yüzden hızlı kilo vermem lazım.cevaplarsan sevinirim.:KK54:

Bir hafta değilde beş gün yapabilirsin belki...1+1 de olabilir 5+5 te...5+5 te sıkılma durumun olabilir belki o yüzden 1+1 daha iyi olabilir :KK34::KK34::KK34:

Kızlar ...... ben şuan 79 kiloyum 68 falan inmek istiyorum dukan sitesinde 3 gün atak 84 gün seyir evresi çıktı.atağı 1 hafta yapayım diyorum.seyiride sence 1+1 mi yada nasıl yapayım sence.birde amaliyat olacağım o yüzden hızlı kilo vermem lazım.cevaplarsan sevinirim

1dukan tarifleri sitesinde kepeksiz ekmekçikler diye birşey var
6 kaşık süt tozu ve 1 yumurta ile yapılıyor ve 2 adet çıkıyormuş
bu tarifi deneyen oldu mu?
belki ekmek yerine bundan 1 tane yiyerek dukan krebini günün diğer saatlerine yayabiliriz?

2 bu arada benim kg fazlam yok aslında kitaba göre 2/0 yapmam gerekiyor ama 0 günlerinde aşırıya kaçarım diye korkuyorum, belli bir kuralı yok sonuçta.
hiç 2/0 yapan oldu mu aramızda ya da yapan birilerini bilen?

senin nezdinde kacamak yapanlara cevap vereyim ben bile Tr ye gittigimde hemen hergün birseyler i kacamak yaptigim halde atak a dönmedim. Zor günlerime sakliyorum hatta bu hafta da gecisin eger hala veremediysem 3 hafta olacak belki ozaman düsünecegim :KK17: yani diycegim o ki hemen yumruk hakkinizi harcamayin.

yarim saat spor cezan :KK4:

gayet güzel ama kepegini unutma

bir daha alalim sorunu

valla seninde benim gibi 20 kilo fazlan olsaydi görürdüm ozaman seni de. Bak nasil iradeli olup cair catir yapiyosun bu diyeti :KK9:

hayirrrrrr

Krepte kullanıyorum zaten 1,5 yemek kaşığı :KK56:

bende bütün ayi regl olarak gecirdim ilk günüm son günüm ne sasti valla ama normal demek ki bu diyette hemen herkesin basina gelmis
35-36 gün oldu bu diyete başlayalı bir kere adet oldum bu süre içinde ama başlardaydı ,gününde oldum ama şimdi olmuyor ,hiç adet düzensizliğimin olduğunu bilmem ,inşallah bir sağlık sorunum çıkmaz,bir an önce olurummmmm.Hepimize Sağlıklı kilo vermeyi nasip etsin rabbim

Kızlar ...... ben şuan 79 kiloyum 68 falan inmek istiyorum dukan sitesinde 3 gün atak 84 gün seyir evresi çıktı.atağı 1 hafta yapayım diyorum.seyiride sence 1+1 mi yada nasıl yapayım sence.birde amaliyat olacağım o yüzden hızlı kilo vermem lazım.cevaplarsan sevinirim

bence 1 hafta ataka gerek yok . 4 gün atak yeter sonrasinda acelen oldugu icin 5 pro+sebze ve 5 pro yapmani öneririm.

Arkadaşlar goji berryi nereden bulabiliriz?Ankara da?:nazar:

internettn buluyor sanirim TR deki arkadaslar. Gurmenet sitesinden.

belki ekmek yerine bundan 1 tane yiyerek dukan krebini günün diğer saatlerine yayabiliriz?

2 bu arada benim kg fazlam yok aslında kitaba göre 2/0 yapmam gerekiyor ama 0 günlerinde aşırıya kaçarım diye korkuyorum, belli bir kuralı yok sonuçta.

1. sorun denemedim maalesef. bilemiyorum ama denrsen bizde yapariz belki :KK9:

2. sorun ben hic yapmadim maalesef ve de yapan birilerini tanimiyorum

öğle yemeğinden sonra biraz daha iyi hissediyorum kendimi... 200 gr hazır dönerim vardı yağı azaltılmış... onu pişirdiler bugün... 2 minik dukan kurabiyem ve bir kutu zeromla doyurdum karnımı... bir kase yoğurdumu es geçmiyorum... birazdan yine yoğurt yiycem... ilaçlarımı da içtim... süper olucam inşallah...

öncelikle mutlaka kitabı okumadıysan okumalısın derim. sağlık sorunların da varsa doktoruna mutlaka danış. dukan sitesinde 3 gün demişse 7 gün yapman doğru olmaz. zaten bundan daha hızlı kilo vermen bence hiç sağlıklı olmaz.
geçmiş olsun canım..

öncelikle mutlaka kitabı okumadıysan okumalısın derim. sağlık sorunların da varsa doktoruna mutlaka danış. dukan sitesinde 3 gün demişse 7 gün yapman doğru olmaz. zaten bundan daha hızlı kilo vermen bence hiç sağlıklı olmaz.
geçmiş olsun canım..

saol canım tşk ederim ben 1 hafta yapmıştım bu diyeti baş ağrım çok olmuştu bıraktım şimdi tekrarr başladım eşimde bana destek oldu oda başladı.öyle etkiliyecek bi sağlık sorunum yok inşallah baş ağrımda olmassa devam ederim.

Nasılsın niless...Sebze cipsi yaptın mı :26::26::26:

oyy canım benim iyim teşekkür ederim sen nasılsın:KK16:
valla ben tatlı tarifleriyle bozdum kafayı:KK9:
ama bu akşam sebze günüm yapar denerim foto çeker söylerim:KK8:

:84::84::84::84:
öğlen de mezgit tava yedim.güya yağlarını peçeteye sildim.bu benim ilk büyük kaçamağım oldu..:KK56:
çok üzgünüm..
her bir balığı tek tek sardım peçeteyle tabağım bir buzdağı gibiydi.garson bile baktı tuhaf tuhaf.
:KK20::18::18::18::KK1:

afiyet olsun canıım yaa üzme kendinii:KK8:
geçen hafta 2300 vermiş insansın sen hedef 1500 iken onun için için rahat olsun:KK16:

ben denedim onu çok kötü oldu çöpe gitti söyliim resmen yumurta kokuyor değişik bir şey.
belki ben becerememişimdir sen yine de bir dene:KK8::KK6:

saol canım tşk ederim ben 1 hafta yapmıştım bu diyeti baş ağrım çok olmuştu bıraktım şimdi tekrarr başladım eşimde bana destek oldu oda başladı.öyle etkiliyecek bi sağlık sorunum yok inşallah baş ağrımda olmassa devam ederim.

bende eşimle beraber başladım ve o bugün itibariyle 17 kilo vermiş durumda. erkekler daha kolay veriyor.
sadece spor yapmaya başlamalıyız. bunun dışında herşey gayet güzel gidiyor.
bir de ben her gün ertesi günün menüsünü hazırlamaktan çok sıkıldım. dışarda yemeye kalkınca da mutlaka ufak tefek kaçamak oluyor.
bitsede kurtulsak diyet menülerden ve kilolardan...

X