- 5 Şubat 2012
- 744
- 0
ne güzel inş dahada fazla verirsin.
valla benim için normal
zaten hedefim ayda 5-6 kilo sorun yok benim için
25 arlıktan bu yana ben 9 eşim 17 kilo...
kaçamaklar olmayaydı hedefe çok az kalmıştı. çookk pişmanım, bir daha yapmayacağım.
kaçamaklarla süreç uzuyor.. bugünlerde kırdım şeytanın bacağını kaldı 9 kilo: 62 olur olaz da güçlendirmee :)
rica ederim ama yükselmeleride görmek istiyorsan ve motivasyonun bozulmaz ise hergün tartıl derdim.
onun dışında hafta 1 yada 3 günde 1 yeter
benim düşüncem 3 gün diyorsa 3 gün yapman gerektiğidir.
5 yapıp metabolizmanla oynama derim.
tabiki benim düşüncem bu yinede sen bilirsin
ya kızlar kaç gündür atak evresindeyim ama öyle gözle görülür bi fark yok 2kilo belki vermişimdir. bide kabızlık yasıyorum ya bu aktivia nın kayısılı light yogurtlarndan yesem olurmu ? bide ben hiç bişey yemiorum nerdeyse. sabah kahwaltısında nescafe içiyorum light sütle yaptıgım. oglen bişey yemiorum yulaflı yogurt yiyorum bazen. aksamda cok az tavuk et yada balık.. yemedigim için mi az kilo veriyorum
Seyirde kilo veren ommur nrynry ve diğer seyirdeki arkadaslara bir sorum var. eksilerinizi 1haftanin sonuna dogrumu goruyorsunuz. Mesela bu hafta kilo verdiginiz günden sonra yine diger haftanın sonuna dogrumu eksi goruyorsunuz ve gun gun eksileri goruyormusunuz yoksa pat diye birden gidiyormu merak ediyorum
canım bişiler istedi... ne olduğunu bilmeden... hemencik bende tarçınlı süt içme moduna girdim...
canım bişiler istedi... ne olduğunu bilmeden... hemencik bende tarçınlı süt içme moduna girdim...
Bu kadar az yemen hiç doğru değil...Vücudun kalori almadan neyi yaksın kiAtak evresinde iyi bile vermişin bana kalırsa düzenli ve yeterince yap öğünlerini
Sen tarçınlı süte tatlandırıcı ekliyormusun...Bende dün dukanella yapmıştım süte azcık koydum blenderla karıştırdım harika oldu ama bugün + ile uyandımo da bana harika bir etki yaptı
keşke bnmde öyle bi imkanım olsa işyerindeyim :S
25 arlıktan bu yana ben 9 eşim 17 kilo...
kaçamaklar olmayaydı hedefe çok az kalmıştı. çookk pişmanım, bir daha yapmayacağım.
kaçamaklarla süreç uzuyor.. bugünlerde kırdım şeytanın bacağını kaldı 9 kilo: 62 olur olaz da güçlendirmee :)
yicek bişey bulamıyorumkrep yapmaya calısıyorum olmuyo ceviremiyorum tavada parçalanıo. bu aksam balık yicem inşallah. bişey yiyesim gelmiyo ya acıkmıyorum hiç. yulaf kepeği mi tok tutuyo acaba ?
ekliyorum günde bi tane tatlandırıcı kullanmışım çokmudukanella bende yaptım ama hiç yemedim...
dukan diyeti krebi nasıl yapılır... - YouTube bunu izle istersen yulaf kepeği tok tutyor ama yemeden de olmaz ki
YAptın neden yemedin ki :44::44::44:
merakımdan yaptım... nutella da sevmemki ben normaldecanım tatlı istediğinde yerim diyorum annem de carlıyo...
dukan diyeti krebi nasıl yapılır... - YouTube bunu izle istersen yulaf kepeği tok tutyor ama yemeden de olmaz ki
YAptın neden yemedin ki :44::44::44:
Dukanella ne nasıl yapılıyor.
tşekkr ederim izliyim bi bakalm ne yapmıs ben ne yapamamısım :) yicek bişe bulsam yicem aslnda ama bulamıyorum işte:):):)