Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kaçamaklarını yazarmısın bi fikrimiz olsun arkadaşımmm

Doğru söylüyorsun aslında ama ben dukan hesaplamasını yapmadan önce 7 gün yaparım diyordum bi hesapladım 3 gün çıktı 5 gün yapıcam ve Cumartesi itibari ile sebze artı protein yapıcam kendimi öyle programladım bozmiyimm :)

ya kızlar kaç gündür atak evresindeyim ama öyle gözle görülür bi fark yok 2kilo belki vermişimdir. bide kabızlık yasıyorum ya bu aktivia nın kayısılı light yogurtlarndan yesem olurmu ? bide ben hiç bişey yemiorum nerdeyse. sabah kahwaltısında nescafe içiyorum light sütle yaptıgım. oglen bişey yemiorum yulaflı yogurt yiyorum bazen. aksamda cok az tavuk et yada balık.. yemedigim için mi az kilo veriyorum

Bu kadar az yemen hiç doğru değil...Vücudun kalori almadan neyi yaksın ki Atak evresinde iyi bile vermişin bana kalırsa düzenli ve yeterince yap öğünlerini

canım söylediklerinin hepsi de oldu ve tabi eksiler gibi ertesi gün + 1 kg lar da oldu ama 1 hafta sonunda eksi kesin görülüyor ve bazende birden - 1kg larda oldu:) sevgiler...

canım bişiler istedi... ne olduğunu bilmeden... hemencik bende tarçınlı süt içme moduna girdim...

canım bişiler istedi... ne olduğunu bilmeden... hemencik bende tarçınlı süt içme moduna girdim...

Sen tarçınlı süte tatlandırıcı ekliyormusun...Bende dün dukanella yapmıştım süte azcık koydum blenderla karıştırdım harika oldu ama bugün + ile uyandım o da bana harika bir etki yaptı

Bu kadar az yemen hiç doğru değil...Vücudun kalori almadan neyi yaksın ki Atak evresinde iyi bile vermişin bana kalırsa düzenli ve yeterince yap öğünlerini

yicek bişey bulamıyorum krep yapmaya calısıyorum olmuyo ceviremiyorum tavada parçalanıo. bu aksam balık yicem inşallah. bişey yiyesim gelmiyo ya acıkmıyorum hiç. yulaf kepeği mi tok tutuyo acaba ?

Sen tarçınlı süte tatlandırıcı ekliyormusun...Bende dün dukanella yapmıştım süte azcık koydum blenderla karıştırdım harika oldu ama bugün + ile uyandım o da bana harika bir etki yaptı

ekliyorum günde bi tane tatlandırıcı kullanmışım çokmu dukanella bende yaptım ama hiç yemedim...

siz ve Eşiniz çok iyi kilo vermişsiniz. kaç kiloydunuz ilk başta siz ve eşiniz?

yicek bişey bulamıyorum krep yapmaya calısıyorum olmuyo ceviremiyorum tavada parçalanıo. bu aksam balık yicem inşallah. bişey yiyesim gelmiyo ya acıkmıyorum hiç. yulaf kepeği mi tok tutuyo acaba ?

dukan diyeti krebi nasıl yapılır... - YouTube bunu izle istersen yulaf kepeği tok tutyor ama yemeden de olmaz ki

ekliyorum günde bi tane tatlandırıcı kullanmışım çokmu dukanella bende yaptım ama hiç yemedim...

YAptın neden yemedin ki :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…