rica ederim canım...bir önceki mesajımda yazdım sana en uygun olanı diyet yapmaksızın aşırı yemden tabi haftada 2 gün (pazartesi perşembe)saf protein tüketmen..aslında senin işin çok kolay bol şanslar...
anlaşılan ben çok zor sorular souyorum, kitlenip kalıyorsunuz herhalde
ne sormuştun sen canım..?=:26:anlaşılan ben çok zor sorular souyorum, kitlenip kalıyorsunuz herhalde
Buarada kızlar takita toz tatlandırıcı aldım tatlı yapmak için bir sitece tavuk göğsü dikkatimi çekti birde atıştırmalık kakolu kek yapmayı düşünüyorum ben kitapta kuru kayısı ceviz ile ilgili bişey görmedim onlarda yok değil mi
Slm cnmmmm
Tavuk köftesini nasıl yaptım anlatayım çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.
1 kilo tavuk göğsünü kıyma gibi çektirdim içine bir yumurta iki kaşık yulaf kepeği ve baharat ile yoğurdum sonra onları atak evrem ne kadar sürecek ise günde 6 tane yiyebileceğim şekilde hazırladım sonuç süper ve çok doyurucu :)
ya ama ben ızgara balık yemeye gitmiştim yoktu.adamda deyince mezgit var hayatta en sevdiğim yemek.
2 gün atak yapayım ben en iyisi ceza olarak...:84:
MERHABA ARKADAŞLAR,
Bende yarın dukan diyetine başlıyacağım daha önce birhafta ongün kadar yapmıştım ama baş ağrım çok oldu devam edemedim.bana yardımcı olursanız burda motive olursam vermem gereken en az bi 10 kg var..hepinize teşekkür ederim..
Selam kizlar ben dukan rejimi denedim ama psikoloji bozuluyor cunku hersey yasaklaniyor hep yasak seyleri dusunuyorsunuz sonunda butun kilolari geri aliyorsunuz bir statige gore yuzde 90ni geri aliyor kilolari ona gore dikat
kızlar günaydın....
bu sabah + çıktım... moralim bozuldu zaten grip beni iyice yıktı... bu artının sebebini hafta sonu içtiğim salepe bağlamıyorum bile... çünkü bugun 4. gün ve ben wc çıkamadımiçim şişti artık... sıcak su içtim bol hareket ettim ama olmuyo gidemiyorum wc bide dünden beri belki 10 kupa limonlu ıhlamur içtim... hala da içimeye devam ediyorum çünkü bir an önce iyileşmem lazım... eğer ara verip dukandan soğursam bu benim sonum olur... tam gazımı almış devam ediyordum ki grip yapıştı yakama... bide dün p+s günümdü onda da artı çıkabilirim diye motive ediyorum kendimi... inşallah bugün biraz daha toparlanırsam 2 gün sp yapıp normale dönmek istiyorum artık... [/B]
günaydın:)bende burdayım artık bugün ikinci günüm,
sabah bir yumurta,biraz peynir,yulaf kepeğiyle yaptığım galeta
selam kızlar!
durumumu sizlerle paylaşmak istedim, çünkü çok şaşkınım..
25 arlıkta 80 kg olarak başladığım dukan diyetinde ocak ayı çok kaçamakla geçti.
Şubat ayı sıkıntı yok. Yine de 75-76 arasında takılıp kalmıştım. geçtiğimiz perşembe kilo bildiriminde 74 lerdeydi.
Sonra hızla kilo vermeye başladım veee bugün 71.0 gördüm. şoktayım. Süper bir duygu :) inanamıyorum nasıl böyle birden gider.. Üstelik son günlerde tuvalet sorunu da yaşıyorum. inanamıyorum kızla inanamıyoruumm
Seyirde kilo veren ommur nrynry ve diğer seyirdeki arkadaslara bir sorum var. eksilerinizi 1haftanin sonuna dogrumu goruyorsunuz. Mesela bu hafta kilo verdiginiz günden sonra yine diger haftanın sonuna dogrumu eksi goruyorsunuz ve gun gun eksileri goruyormusunuz yoksa pat diye birden gidiyormu merak ediyorum
slm kızlarrrrrrr
ben bugün seyirin 5. günündeyim
regl oldum ve dün tatlı krizindeydim
sütlaç yedim
sizce bozulmu mu benim seyir evrem
bu arada dün ps günündeydim 1+1 de
çok pişmanım ama napıyım dayanamadım
ne yapsam ben acaba hafta sonu tartılcam hem reglım bitiyo o zaman
cevaplarin icin cok sagol anladim canim
bi de anlamadigim su, seyir donemini 5+5 lik yapmak benim icin cok uzun , 1+1 lik yapsam bu sadece 2 guncuk mu yani?
yoksa bir gun saf protein bir gun de protein+sebze olarak bir hafta falan mi ugyuluyoruz? kafam karisti biraz :26:
ve 2+7 lik yaparsam da 9 gun mu yapiyoruz seyir evresini yani yoksa 1 haftadan fazla mi olucak?
ben 4 kilo falan vermek istiyorum o yuzden ilk evreyi 2 gun yapmayi planliyorum umarim uygundur...
yazilan aciklamaya gore uygun sanirim...
Slm cnmmmm
Tavuk köftesini nasıl yaptım anlatayım çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.
1 kilo tavuk göğsünü kıyma gibi çektirdim içine bir yumurta iki kaşık yulaf kepeği ve baharat ile yoğurdum sonra onları atak evrem ne kadar sürecek ise günde 6 tane yiyebileceğim şekilde hazırladım sonuç süper ve çok doyurucu :)
ya ama ben ızgara balık yemeye gitmiştim yoktu.adamda deyince mezgit var hayatta en sevdiğim yemek.
Evet en iyisi sanırım sporu da artır iki gün
bozulur mu derken acaba yeniden atak yapmak gerekirmi yoksa aynı düzende devam mı etmeliyiz diye deneyimli olan arkadaşlardan yardım istemiştim
teşekkür ederim herkese
5 gunde 5 kilo verdiren diyeti yapayim diyorum ne dersin canim?
Kakao demek durduruyor sade aparım protakal aromalı o da güzel olur en azından tatlı krizlerimde beni engeller diye düşünüyorum
valla yulaf kepeğine gelince ben krepte hakkımı kullanıyorum 1,5 y.k ama 2 kaşıkta bir kilo tavuğa koymuştum fazla gelmez diye düşünüyorum çünkü bu yaptığım tavuğu bir haftada tüketicem
tavuk ile ilgili haşlama dışında ( nefret ederim) daha farklı tarifler bulmam lazım birde şu ekmeği deneyeceğim krepten iki günde sıkıldım biraz renk katmalıyım menülerime :)
günaydın tatlımmm şimdi gördümm
anaaam kocaman günaydııın sanaa
selam kızlar!
durumumu sizlerle paylaşmak istedim, çünkü çok şaşkınım..
25 arlıkta 80 kg olarak başladığım dukan diyetinde ocak ayı çok kaçamakla geçti.
Şubat ayı sıkıntı yok. Yine de 75-76 arasında takılıp kalmıştım. geçtiğimiz perşembe kilo bildiriminde 74 lerdeydi.
Sonra hızla kilo vermeye başladım veee bugün 71.0 gördüm. şoktayım. Süper bir duygu :) inanamıyorum nasıl böyle birden gider.. Üstelik son günlerde tuvalet sorunu da yaşıyorum. inanamıyorum kızla inanamıyoruumm
Seyirde kilo veren ommur nrynry ve diğer seyirdeki arkadaslara bir sorum var. eksilerinizi 1haftanin sonuna dogrumu goruyorsunuz. Mesela bu hafta kilo verdiginiz günden sonra yine diger haftanın sonuna dogrumu eksi goruyorsunuz ve gun gun eksileri goruyormusunuz yoksa pat diye birden gidiyormu merak ediyorum
slm kızlarrrrrrr
ben bugün seyirin 5. günündeyim
regl oldum ve dün tatlı krizindeydim
sütlaç yedim
sizce bozulmu mu benim seyir evrem
bu arada dün ps günündeydim 1+1 de
çok pişmanım ama napıyım dayanamadım
ne yapsam ben acaba hafta sonu tartılcam hem reglım bitiyo o zaman
Bu gün -500 gr ile uyandım...Atağımın son günü yarını sabırsızlıkla bekliyorum..
:84::84::84::84:
öğlen de mezgit tava yedim.güya yağlarını peçeteye sildim.bu benim ilk büyük kaçamağım oldu..
çok üzgünüm..
her bir balığı tek tek sardım peçeteyle tabağım bir buzdağı gibiydi.garson bile baktı tuhaf tuhaf.:18::18::18:
cezamı söyleyin
Sanırım kitabın yok ve burdan takip etmeye çalışıyorsun...Öncelikle şunu belirteyim ki diyet dört bölümden oluşuyor...İlk evre atak daha sonra seyir daha sonra güçlendirme ve en son koruma...Atak evresinde sadece protein yeniliyor.Dukanın sitesin de yapacağın teste göre belirleniyor kaç gün yapacağın.Atak evresinden sonra seyire geçiyorsun ve atak evresine ek olarak sebze de tüketiyorsun...Bahsettiğin 1+1,5+5,2+7 sebze ve protein tüketimi...Yani şöyle 1+1 mesela bir gün protein yiyorsun,bir sonraki gün protein ve sebze... Burda dikkat etmen gereken sebzeyi proteinden fazla tüketmemen.5+5 te aynı şekilde 5 gün sadece protein 5 gün protein ve sebze...Bunu istediğin kiloya ulaşana kadar uyguluyorsun...Senin için en doğrusu 2+7 ya da 2/2...
2+7 uygulama: Kilo fazlası az olanlar haftanın 2 günü pazartesi Perşembe saf protein diğer 5 gün sebze+protein olarak beslenir
2/0 uygulama: Kilosu fazla olmayan basenlerinden bölgesel olarak şikayet edenler haftanın 2 günü pazartesi ve Perşembe saf protein diğer 5 gün ise abartmadan normal beslenme düzeninde beslenir.Bölgesel incelme yöntemiyle beraber uygulanırsa işe yarar. Bunlardan sen hangisini yapmak istersen yapabilirsin... Seyirden sonra güçlendirme dönemi geliyor...Mesela toplamda 4 kilo verdiğin her kilo başına 10 gün olmak üzere 40 gün güçlendirme yapman gerek...Verdiğin kiloları almamak için.Daha sonra da koruma dönemi yapman gerek...Kafana takılan olursa daha da açıklarım
bozulur mu derken acaba yeniden atak yapmak gerekirmi yoksa aynı düzende devam mı etmeliyiz diye deneyimli olan arkadaşlardan yardım istemiştim
teşekkür ederim herkese
cezamı söyleyin
Huhuuuu bugün bana hiç cvp vermedinizzzz
Sabah Kahvaltım
1 krep, jambon, yumurta,peynir
Öğlen menüm
4 tane tavuk köftesi bir tane krep ve zero
Akşam belli değil ama tavuk olmayacağı kesin :)
anlaşılan ben çok zor sorular souyorum, kitlenip kalıyorsunuz herhalde
cok sagol:)
sizler cok iradelisiniz vallahi ben sizin gibi olamazdim hepinizi kutluyorum ve arkanizdayim verin kilolari kizlar ohh
canım ya
ben de senin gibiyim dün tatlı krizinde sütlaç yedim :26:
Ben de atak mı yapayım yaaa
emin olamadım
seyire geçeli 5 gün olmuştu daha