selam kızlar!
durumumu sizlerle paylaşmak istedim, çünkü çok şaşkınım..
25 arlıkta 80 kg olarak başladığım dukan diyetinde ocak ayı çok kaçamakla geçti.
Şubat ayı sıkıntı yok. Yine de 75-76 arasında takılıp kalmıştım. geçtiğimiz perşembe kilo bildiriminde 74 lerdeydi.
Sonra hızla kilo vermeye başladım veee bugün 71.0 gördüm. şoktayım. Süper bir duygu :) inanamıyorum nasıl böyle birden gider.. Üstelik son günlerde tuvalet sorunu da yaşıyorum. inanamıyorum kızla inanamıyoruumm
Seyirde kilo veren ommur nrynry ve diğer seyirdeki arkadaslara bir sorum var. eksilerinizi 1haftanin sonuna dogrumu goruyorsunuz. Mesela bu hafta kilo verdiginiz günden sonra yine diger haftanın sonuna dogrumu eksi goruyorsunuz ve gun gun eksileri goruyormusunuz yoksa pat diye birden gidiyormu merak ediyorumGünaydın Kızlarrrrrr hehe çok mutluyum bugün sabah tartıldım ve dün tartım 74.800 gösterirken bugünnnnnn 74.00 süperrr yaaaa mucize gibi bayıldım valla bu diyete ben kısa zamanda sonuç alıcam inşallah bugünkü kahvaltımı sayıyorum size
Atak Evresi 2. Gün
Kahvaltı
Yulaf kepekli krep (1tane)
1 top yumurta
1 dilim hindi füme
1 tane üçgen light peynir
kizlar lutfen sorumu cevaplayin!!!
2+7, 1+1 falan nedir kizlar?
2 hafta +7 gun mu mesela?
Gayet güzel menüler...Keğek yedin mi :26::26::26:
Sorunu tekrar alayım ben cevap veririm
slm kızlarrrrrrr
ben bugün seyirin 5. günündeyim
regl oldum ve dün tatlı krizindeydim
sütlaç yedim
sizce bozulmu mu benim seyir evrem
bu arada dün ps günündeydim 1+1 de
çok pişmanım ama napıyım dayanamadım
ne yapsam ben acaba hafta sonu tartılcam hem reglım bitiyo o zaman
benım 5. günüm 2.5 kilo kadar verdim şimdilik iyi gibi bu seyir döneminde çok mu yavaslıyor kilo vermek dukanın sayfasında mayıs giib ideal kiloma ulaşıcağımı söylemişti aslında baya uzun bi süre ben 67 ile başladım 58 görününüyor ideal kilom ama ben 53-54 olmak istiyorum gercekten okadar uzun mu sürer vermem yaklaşık 10 kilo daha vermem gerekiyor kendıme göre :)
bildiğim kadarıyla protein ve protein+sebze günlerinin dağılım şeklidir. istersen bir gün protein, bir gün protein+sebze yap.. buda 1+1 demek :) yada 2+2 yani 2gün protein, dier 2gün p+s
cevaplarin icin cok sagol anladim canim
bi de anlamadigim su, seyir donemini 5+5 lik yapmak benim icin cok uzun , 1+1 lik yapsam bu sadece 2 guncuk mu yani?
yoksa bir gun saf protein bir gun de protein+sebze olarak bir hafta falan mi ugyuluyoruz? kafam karisti biraz :26:
ve 2+7 lik yaparsam da 9 gun mu yapiyoruz seyir evresini yani yoksa 1 haftadan fazla mi olucak?
ben 4 kilo falan vermek istiyorum o yuzden ilk evreyi 2 gun yapmayi planliyorum umarim uygundur...
yazilan aciklamaya gore uygun sanirim...
tebrikler darısı başıma
darısı başımızaaaaa :)
cevaplarin icin cok sagol anladim canim
bi de anlamadigim su, seyir donemini 5+5 lik yapmak benim icin cok uzun , 1+1 lik yapsam bu sadece 2 guncuk mu yani?
yoksa bir gun saf protein bir gun de protein+sebze olarak bir hafta falan mi ugyuluyoruz? kafam karisti biraz :26:
ve 2+7 lik yaparsam da 9 gun mu yapiyoruz seyir evresini yani yoksa 1 haftadan fazla mi olucak?
ben 4 kilo falan vermek istiyorum o yuzden ilk evreyi 2 gun yapmayi planliyorum umarim uygundur...
yazilan aciklamaya gore uygun sanirim...
dilerim beraberce en kısa zamanda hedefimize ulaşırız