Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

krep tarifini vermeyi çok isterdim ama maalesef 1 buçuk aydır tutturamadım henüz. ben sadece fırında yapıyorum.

4 kaşık yulaf kepeği yumurtanın beyazı, süt ve azcık tuz. ne kötü oluyor ne iyi. tavada yaptığım facia ötesi oluyor.

ama dukan diyeti tariflerim adresinde bol bol tarif var. ordan faydalanılabilir

bence şaun vericeğin kiloları düşünme saglığına dikkat et..hiçte moralin bozulmasın sen baya önde gidiyosun duraklama yapsa bile bi kaybın olmaz kilo vericem diye kendini çok zorlama hastayken

ewet aslında çok haklısın ama benim hiç sevmediğim bi huyum var... bu gibi durumlarda düzenim kaçtığında o alıştığım düzene dönmem çok zor oluyor korkum bu aslında... şimdi o kadar kilo vermişken bi daha başa dönmek istemiyorum bu yüzden hastalığım pek uzamasın istiyorum...

Sözde dukan ekmeği yaptım 1 dilim ondan yedim,1fincan yeşil çay,bir yumurtanın sarısı, çok az da peynir yedim. biraz öncede tarcınlı süt içtim.şuan suyumu yudumluyorum. mutluyum

ama dün akşam masada çok zorlandım. balığın yanında salata yiyemiyo olmam.miss gibi tarhanayı içememiş olmam.=(( yemekten sonra meyve yiyememiş olamam beni her ne kadar kahretsede pes etmicem.Allah'ın izniyle başarıcaammm=))

herkezin damak tadı farklı olduğu için değişik tarifler olabilir...ben süt,yulaf kepeği,yumurta ile yapıyorum.3 yemek kaşığı yulaf kepeğinin içine 6-7 yemek kaşığı süt koyup 5 dk bekletiyorum...daha sonra 1 veya 2 yumurtayı da ekleyip iyice çırpıyorum..istersen biraz tuz ekleyebilirsin...ateşte iyice kızmış teflon tavanın içine yaptığım karışımı koyup kısık ateşte pişiriyorum...ben küçük krep yaptıgım için 2 adet krep elde ediyorum hemde kalın olmuyor..

Ben balığı ps günlerine getirip sebzeli yiyorum..

şu anda dukan krebimi yiyorum canım hemen vereyim tarifi:
2 kaşık yulaf kepeği
10 kaşık süt
1 yumurta atıyorum ben.ama sen sadece beyazınıda atabilirsin.

bunları karıştır.yağ sürülüp yağı peçeteyle alınmış tavaya 2-3 kaşık kadar dök ve yay.sonra kenarlardan kalkmaya başlayınca çevir.erken çevirme yoksa krep bozulur.umarım yardımcı olabilmişimdir

sen bi iyileş gerisini merak etme.biz hepimiz burdayız eski kilona dönmene asla izin vermeyiz ...kk bir üyesi olarak ben senin daima arkandayım ...

Selam arkadaşlar,
bende bu diyete başlayalı 10 gün oldu atak evresini 7 gün yaptım.şimdiye kadar toplamda 4 lilo verdim.
sizler gibi kilo bol kilo veren arkadaşları görünce mutlu oldum. ben de 15 kilo vermek istiyorum.hepimize kolay gelsin.

En iyisi yapmamak sanırım :) ben de yoğurtla karıştırıp yerim artık çünkü bana hiç hoş gelmedi bu krep.

ben 1.5 kaşık kepek 1.5 kaşık light yoğurt ve 1 yumurta ile yapıyorum çok koyu olursa max 1 çorba kaşığı kadar light süt ekliyorum
kek hamurundan azıcık daha yumuşak oluyor
tavayı kızdırıp tavanın 3 tarafına 1,5 çorba kaşığı kadar döküp bi tarafı iyice pişip kendiliğinden tavadan ayrılır hale gelince öteki tarafını çeviriyorum
bu şekilde pancake gibi oluyor, rahat yeniyor
krep gibi yapınca saramıyorum, kopuyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…