Arkadaşlar dukan krepi nasıl yapılıyor birisi tarifini verebilirmi lütfen.. kitabı almadım diğer herşeyi biliyorum diyebilrim çünkü çok araştırdım.. bi tek krepte emin olamadım kimisi yoğurt koymuş kimisi de peynir fln nası bişe bu yayardımınızı bekliyorum bye
bence şaun vericeğin kiloları düşünme saglığına dikkat et..hiçte moralin bozulmasın sen baya önde gidiyosun duraklama yapsa bile bi kaybın olmaz kilo vericem diye kendini çok zorlama hastayken
hayırlı olsun.
kitabı okudunuz mu?yeni başlayanlar için atak dönemi zor olabiliyor.
ama kaybedilen kilo görülünce değdiğini anlıyorsunuz.
Arkadaşlar dukan krepi nasıl yapılıyor birisi tarifini verebilirmi lütfen.. kitabı almadım diğer herşeyi biliyorum diyebilrim çünkü çok araştırdım.. bi tek krepte emin olamadım kimisi yoğurt koymuş kimisi de peynir fln nası bişe bu yayardımınızı bekliyorum bye
saol canım hayır okumadım.benzerini okudum.karatay diyeti[/QUOTE)
KİTABINI OKUMANI TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ KARATAY 'LA HİÇ BENZEMİYOR DUKAN.AMA BURDAN DA BİLGİ EDİNEREK DEVAM ETMEK İSTERSEN BİZ BURDAYIZ.
Ben balığı ps günlerine getirip sebzeli yiyorum..Sözde dukan ekmeği yaptım 1 dilim ondan yedim,1fincan yeşil çay,bir yumurtanın sarısı, çok az da peynir yedim. biraz öncede tarcınlı süt içtim.şuan suyumu yudumluyorum. mutluyum
ama dün akşam masada çok zorlandım. balığın yanında salata yiyemiyo olmam.miss gibi tarhanayı içememiş olmam.=(( yemekten sonra meyve yiyememiş olamam beni her ne kadar kahretsede pes etmicem.Allah'ın izniyle başarıcaammm=))
ewet aslında çok haklısın ama benim hiç sevmediğim bi huyum var... bu gibi durumlarda düzenim kaçtığında o alıştığım düzene dönmem çok zor oluyor korkum bu aslında... şimdi o kadar kilo vermişken bi daha başa dönmek istemiyorum bu yüzden hastalığım pek uzamasın istiyorum...
saol canım hayır okumadım.benzerini okudum.karatay diyeti[/QUOTE)
KİTABINI OKUMANI TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ KARATAY 'LA HİÇ BENZEMİYOR DUKAN.AMA BURDAN DA BİLGİ EDİNEREK DEVAM ETMEK İSTERSEN BİZ BURDAYIZ.
saol canım burdan takip etmeyi düşünüyorum.
krep tarifini vermeyi çok isterdim ama maalesef 1 buçuk aydır tutturamadım henüz. ben sadece fırında yapıyorum.
4 kaşık yulaf kepeği yumurtanın beyazı, süt ve azcık tuz. ne kötü oluyor ne iyi. tavada yaptığım facia ötesi oluyor.
ama dukan diyeti tariflerim adresinde bol bol tarif var. ordan faydalanılabilir
En iyisi yapmamak sanırım :) ben de yoğurtla karıştırıp yerim artık çünkü bana hiç hoş gelmedi bu krep.
soruma cevap vermediniz kilonuzu haftalık bildiriyomusunuz