- 18 Ağustos 2009
- 1.164
- 21
niye kızdın??bazen sorulara cevap hiç gelmiyor burda .yetişebildiğimize yazıyoruz canım.soruma cevap vermediniz kilonuzu haftalık bildiriyomusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye kızdın??bazen sorulara cevap hiç gelmiyor burda .yetişebildiğimize yazıyoruz canım.soruma cevap vermediniz kilonuzu haftalık bildiriyomusunuz
şu anda dukan krebimi yiyorum canım hemen vereyim tarifi:
2 kaşık yulaf kepeği
10 kaşık süt
1 yumurta atıyorum ben.ama sen sadece beyazınıda atabilirsin.
bunları karıştır.yağ sürülüp yağı peçeteyle alınmış tavaya 2-3 kaşık kadar dök ve yay.sonra kenarlardan kalkmaya başlayınca çevir.erken çevirme yoksa krep bozulur.umarım yardımcı olabilmişimdir
En iyisi yapmamak sanırım :) ben de yoğurtla karıştırıp yerim artık çünkü bana hiç hoş gelmedi bu krep.
niye kızdın??bazen sorulara cevap hiç gelmiyor burda .yetişebildiğimize yazıyoruz canım.
yemeğin ya da kahvaltının yanında ekmek gibi bişeylere ihtiyaç duymuyorsan bişey diyemem ama krep yapmasamda ırında mutlaka yapıyorum. 2 3 gün yetiyor yaptığım.
bence yapmalısın. zamanla ihityaç duyacaksın emin ol
günaydın tatlımmm şimdi gördümmBana günaydın bile denmiyor bırak sorulara cevap verilmesini
Bana günaydın bile denmiyor bırak sorulara cevap verilmesini
Canım ben krebi 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği bir yumurta biraz tuz ve 10 yemek kaşığı süt ile yapıyorum çok lezzetli bence denemeye değer tabii normal krebin yerini tutmaz ama yinede güzel tok tutuyor
Adım adım anlatabilirmisin nasıl yapılığını lütfeeen :)
Sbh: 2 yumurta, 1 bardak light süt, iki dilim light peynir
Öğlen: haşlanmış tavuk göğsü, yoğurt
Ara öğün: kahve/ şekersiz
Akşam: ızgara tavuk, ayran
Ara öğün: yeşil çay,kahve
sizce nasıl bir menü arkadaşlar??? yorumlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bana cvp atan olmadı
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bana cvp atan olmadı
gel tatlım niye soruyorsun ki?buraya dukan yapan herkes gelebilir...arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bana cvp atan olmadı
Gayet güzel menüler...Keğek yedin mi :26::26::26:
Kepek siparişi verdim 2gün sonra elimde olcak..artık aatak evresini kepeksiz kapatcam
ben krep yapıyorum.ekmek yaptığımda küçük kalıplarda yapıyorumgünlük kepek hakkıma göre 6 kaşıksa kepek 3 e bölüyorum..
hemmennn getiriyorummm , hemde 1 litrelikş şişede
ben gojiberryli muffin yapıyorum, olmazsa olmazım..bide ekmek yapıyorum..1 haftalık kepek hakkımla yapıyorum, günlük limitime görede tüketiyorum..