Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim cnm en kısa zamanda denicem..

En iyisi yapmamak sanırım :) ben de yoğurtla karıştırıp yerim artık çünkü bana hiç hoş gelmedi bu krep.

yemeğin ya da kahvaltının yanında ekmek gibi bişeylere ihtiyaç duymuyorsan bişey diyemem ama krep yapmasamda ırında mutlaka yapıyorum. 2 3 gün yetiyor yaptığım.

bence yapmalısın. zamanla ihityaç duyacaksın emin ol

Şu atak evresini atlatıp ps günlerine başlarsam yanında salatalık domates biber fln kahvaltıda iyi olcak inş. bu diyetin en güzel yanı aç kalmamak sanırım :) izinli her şeyden yenilebiliyor..

Canım ben krebi 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği bir yumurta biraz tuz ve 10 yemek kaşığı süt ile yapıyorum çok lezzetli bence denemeye değer tabii normal krebin yerini tutmaz ama yinede güzel tok tutuyor

Canım ben krebi 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği bir yumurta biraz tuz ve 10 yemek kaşığı süt ile yapıyorum çok lezzetli bence denemeye değer tabii normal krebin yerini tutmaz ama yinede güzel tok tutuyor

Adım adım anlatabilirmisin nasıl yapılığını lütfeeen :)

Sbh: 2 yumurta, 1 bardak light süt, iki dilim light peynir
Öğlen: haşlanmış tavuk göğsü, yoğurt
Ara öğün: kahve/ şekersiz
Akşam: ızgara tavuk, ayran
Ara öğün: yeşil çay,kahve

sizce nasıl bir menü arkadaşlar??? yorumlarınızı bekliyorum.

Gayet güzel menüler...Keğek yedin mi :26::26::26:

arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bana cvp atan olmadı

Sorunu tekrar alayım ben cevap veririm

ben krep yapıyorum.ekmek yaptığımda küçük kalıplarda yapıyorumgünlük kepek hakkıma göre 6 kaşıksa kepek 3 e bölüyorum..

hemmennn getiriyorummm , hemde 1 litrelikş şişede

ben gojiberryli muffin yapıyorum, olmazsa olmazım..bide ekmek yapıyorum..1 haftalık kepek hakkımla yapıyorum, günlük limitime görede tüketiyorum..

tesekkürler kizlar

günlük limit 2 yemek kasigi yulaf ona göre ayarliyosunuz sanirim?

Yaa ben gojibeery leri buldum ama onlar kuru ufacik sert bisey nasil yiyorsunuz? Ben mi yalnis aldim acaba?

selam kızlar!
durumumu sizlerle paylaşmak istedim, çünkü çok şaşkınım..
25 arlıkta 80 kg olarak başladığım dukan diyetinde ocak ayı çok kaçamakla geçti.
Şubat ayı sıkıntı yok. Yine de 75-76 arasında takılıp kalmıştım. geçtiğimiz perşembe kilo bildiriminde 74 lerdeydi.
Sonra hızla kilo vermeye başladım veee bugün 71.0 gördüm. şoktayım. Süper bir duygu :) inanamıyorum nasıl böyle birden gider.. Üstelik son günlerde tuvalet sorunu da yaşıyorum. inanamıyorum kızla inanamıyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…