Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Saol canım teşekkür ederim...

bi ara 69da takılı kaldım

bi ara 68den aşağıyı göremedim.

azmimi kaybettim mi? hayır. başladık bi kere. hızımızı aldık devam ediyoruz. harika durumdasın. 9 kilo verdin kısacık sürede. bence hızlı bile gidiyorsun. biraz yavaşlamanda hiçbir sakınca yok. şimdilik sadece iyileşmeye odaklan. gidiyor nasılsa dikkat edince diyetimize.

Kızlarrr kahvaltı menüm nasıl cvp bekliyorummmm iyi mi kötü mü?

Atak Evresi 2. Gün

Kahvaltı

Yulaf kepekli krep (1tane)
1 top yumurta
1 dilim hindi füme
1 tane üçgen light peynir

mERHABA CANIM bizde eşimle başladık aynı kilodayız bakalım nolacak sabah ne yedin? yediklerimizi paylaşalımmı burda..
hayırlı olsun.
kitabı okudunuz mu?yeni başlayanlar için atak dönemi zor olabiliyor.
ama kaybedilen kilo görülünce değdiğini anlıyorsunuz.

günaydın kızlar..

ben bugün tartılmadım.ama durakllama denen şey bu olsa gerek.

günlerdir ibre 66-67 arası gidip geliyor.:18:

ommur 66.8 i gördüm sabah biliyon mu

gerçi anca 66lı rakamlara haftaya sabitler ama olsun. buda güzeldi. bi kaç gün sonra kaldığın yerden devam ediyorsun. hepimiz biliyoruz bunu.

belki bi iki güne 65li rakamları görüceksin

şitres yok

Son düzenleme:
ommur 66.8 i gördüm sabah biliyon mu

gerçi anca 66lı rakamlara haftaya sabitler ama olsun. buda güzeldi. bi kaç gün sonra kaldığın yerden devam ediyorsun. hepimiz biliyoruz bunu.

şitres yok

yay çok sevindim canım ya..gözünaydın sabitlersin sen onu...bak yetiştin bana..ben duraklamaya girdim.vücudum illa bir yumruk istiyor sanırım.:84::84:

mERHABA CANIM bizde eşimle başladık aynı kilodayız bakalım nolacak sabah ne yedin? yediklerimizi paylaşalımmı burda..

Haydi hyrlısı bize ozmn :) 2 adet yumurta, 1 bardak light süt ve light peynir yedim , yulaf kepeği siparişi verdim iki günde elimde olcak oyzdn atak günlerimde yulaf kepeği olmadan yapcam.

günaydın 4. atak günüm bugün ve hala wc ye gidemedim form plus içtim suya devam

activia yesem olur mu belki yaparım ??????

bi de füme hindiyi çiğ mi yiyoruz ?

kızlar artık bir gün girmesem sayfaları takip edemiyorum.güçlendirmede üçüncü haftamdayım kilo almadım hatta 700 gram falan verdim.güçlendirme rahatta serbest gıdalar girince içine o motivasyon katbolmaya başlıyo arada kaçamaklar artıyoda artıyo.haftada üç gün ödül yemeği yaptığım bile oluyo bazen.herkese bol eksili günler diliyorum

günaydın 4. atak günüm bugün ve hala wc ye gidemedim form plus içtim suya devam

activia yesem olur mu belki yaparım ??????

bi de füme hindiyi çiğ mi yiyoruz ?

ben hiç çiğ yiyemedim. ya fırında ızgarada tutuyordum 3-5 dakika yada bölüp bölüp ocakta 2 dakika kavuruyordum.

wc içinde ısrarla sinameki diyorum. benim için 7 saatte çözüm oluyor

Günaydıııın :) soğan yemekten hala vazgeçemedim umarım soğan kokmuyorumdur ahahahahaha. Neyseki dün sebze günümdüüü

bence şaun vericeğin kiloları düşünme saglığına dikkat et..hiçte moralin bozulmasın sen baya önde gidiyosun duraklama yapsa bile bi kaybın olmaz kilo vericem diye kendini çok zorlama hastayken

Arkadaşlar dukan krepi nasıl yapılıyor birisi tarifini verebilirmi lütfen.. kitabı almadım diğer herşeyi biliyorum diyebilrim çünkü çok araştırdım.. bi tek krepte emin olamadım kimisi yoğurt koymuş kimisi de peynir fln nası bişe bu ya yardımınızı bekliyorum bye

yay çok sevindim canım ya..gözünaydın sabitlersin sen onu...bak yetiştin bana..ben duraklamaya girdim.vücudum illa bir yumruk istiyor sanırım.:84::84:

dediğim gibi iki ileri bi geri gidiş yapıyorum ben.

yarına 67.9 görürsem hiç şaşırmicam.

her daim aramızda 1 kilo fark var. 2 güne atarsın yine farkını bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…