- 29 Ocak 2012
- 190
- 0
ben iki ayda verdim.
kilo durumuna göre veriş hızın değişir ama unutma!kilon fazla ise daha hızlı kilo verirsin.
sen kaç kilosun.?:26:
canım atakta yemedim ben ama zero serbest.
unsuz kek:
2 yumurta
3 yemek kaşığı süt tozu
3-4 damla vanilya aroması
2 çay kaşığı kabartma tozu
2 kaşık splenda
yumurtanın akını ve sarısını ayırıyorsun. yumurtanın akını katılaşana kadar çırpıyorsun. daha sonra diğer malzemeleri ve yumurtanın sarısını başka bir kapta karıştırıp katılaşmış olan aklara ilave ederek karıştırmaya devam ediyorsun. kek kaplarına goji berry koyabilirsiniz diyor olmadığı için ben kayısı doğradım ama yasak onuda söyliyim:) 200 derece fırında pişirdim:)
kakaolu olan;
2 YK yulaf kepeği
1 YK light labne
1 yumurta
2 YK tatlandırıcı
1 TK kabartma tozu
1 TK kakolu ve tarçın
3 kaşık süt
karıştırıp kağıtlara koydum:)
kızlar günaydın....
bu sabah + çıktım... moralim bozuldu zaten grip beni iyice yıktı... bu artının sebebini hafta sonu içtiğim salepe bağlamıyorum bile... çünkü bugun 4. gün ve ben wc çıkamadımiçim şişti artık... sıcak su içtim bol hareket ettim ama olmuyo gidemiyorum wc bide dünden beri belki 10 kupa limonlu ıhlamur içtim... hala da içimeye devam ediyorum çünkü bir an önce iyileşmem lazım... eğer ara verip dukandan soğursam bu benim sonum olur... tam gazımı almış devam ediyordum ki grip yapıştı yakama... bide dün p+s günümdü onda da artı çıkabilirim diye motive ediyorum kendimi... inşallah bugün biraz daha toparlanırsam 2 gün sp yapıp normale dönmek istiyorum artık...
Günaydın Kızlarrrrrr hehe çok mutluyum bugün sabah tartıldım ve dün tartım 74.800 gösterirken bugünnnnnn 74.00 süperrr yaaaa mucize gibi bayıldım valla bu diyete ben kısa zamanda sonuç alıcam inşallah bugünkü kahvaltımı sayıyorum size
mERHABA CANIM bizde eşimle başladık aynı kilodayız bakalım nolacak sabah ne yedin? yediklerimizi paylaşalımmı burda..
günaydın kızlar..
ben bugün tartılmadım.ama durakllama denen şey bu olsa gerek.
günlerdir ibre 66-67 arası gidip geliyor.:18:
hayırlı olsun.
kitabı okudunuz mu?yeni başlayanlar için atak dönemi zor olabiliyor.
ama kaybedilen kilo görülünce değdiğini anlıyorsunuz.
ommur 66.8 i gördüm sabah biliyon mu
gerçi anca 66lı rakamlara haftaya sabitler ama olsun. buda güzeldi. bi kaç gün sonra kaldığın yerden devam ediyorsun. hepimiz biliyoruz bunu.
şitres yok
mERHABA CANIM bizde eşimle başladık aynı kilodayız bakalım nolacak sabah ne yedin? yediklerimizi paylaşalımmı burda..
günaydın 4. atak günüm bugün ve hala wc ye gidemedimform plus içtim suya devam
activia yesem olur mu belki yaparım ??????
bi de füme hindiyi çiğ mi yiyoruz ?
kızlar günaydın....
bu sabah + çıktım... moralim bozuldu zaten grip beni iyice yıktı... bu artının sebebini hafta sonu içtiğim salepe bağlamıyorum bile... çünkü bugun 4. gün ve ben wc çıkamadımiçim şişti artık... sıcak su içtim bol hareket ettim ama olmuyo gidemiyorum wc bide dünden beri belki 10 kupa limonlu ıhlamur içtim... hala da içimeye devam ediyorum çünkü bir an önce iyileşmem lazım... eğer ara verip dukandan soğursam bu benim sonum olur... tam gazımı almış devam ediyordum ki grip yapıştı yakama... bide dün p+s günümdü onda da artı çıkabilirim diye motive ediyorum kendimi... inşallah bugün biraz daha toparlanırsam 2 gün sp yapıp normale dönmek istiyorum artık...
Günaydıııın :) soğan yemekten hala vazgeçemedimumarım soğan kokmuyorumdur ahahahahaha. Neyseki dün sebze günümdüüü
yay çok sevindim canım ya..gözünaydın sabitlersin sen onu...bak yetiştin bana..ben duraklamaya girdim.vücudum illa bir yumruk istiyor sanırım. :84::84: