Face de dukan deneyimlerim diye birsite var yüzlerce çeşit yemek var. Hemde ne istersen sor cevaplaniyor
Balığın yanına roka tere çok yakışır, bu tür otlar serbest diye biliyorum ama yanlış olmasın
kızlar bu diyette omlet yiyebiliyo muyuz çünkü içinde tereyağ var ondan tereddütte kaldım
MERHABA ARKADAŞLAR,
Bende yarın dukan diyetine başlıyacağım daha önce birhafta ongün kadar yapmıştım ama baş ağrım çok oldu devam edemedim.bana yardımcı olursanız burda motive olursam vermem gereken en az bi 10 kg var..hepinize teşekkür ederim..
Valla bende cvp bekliyorum biri yardım eder diye ama herkes kendine müslüman vazgeçtim resmen soğudum dukandan....
merhaba arkadaşlar güçlendirmeminde sonuna gelmiş bulunuyorum . mutluyum kilom 56.5 -57.5 arası değişiyor bakalım son evre koruma evresi nasıl geçecek güçlendirmedeki arkadaşlar sizin nasıl gidiyor uzun aradan sonra sizleri merak ettim hepimize kolay gelsin .sevgiler
MERHABA ARKADAŞLAR,
Bende yarın dukan diyetine başlıyacağım daha önce birhafta ongün kadar yapmıştım ama baş ağrım çok oldu devam edemedim.bana yardımcı olursanız burda motive olursam vermem gereken en az bi 10 kg var..hepinize teşekkür ederim..
ne kadar sürdü 10 kilo vermen????
Merhaba arkadaşlar...
Yaklaşık 3 aydan beri kilo verme savaşına girdim... Gayet güzel 9 kiloda verdim geriye 5 kilom kaldı 48 e düşme hayalime az bi adım kaldı... Dukan topiğine bu gün sıkça uğradım aslında ama sizin de yardımınız olursa atak evresiyle birlikte yarın başlamak istiyorum
Ama bi sorun var ben bu ATAK evresini algılayamadım:44: Yani tamam yağsız et süt peynir vs.... Ama başka ne yenilebilir? İlk gün nasıl geçer bunlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim... Cumaya kadar eksi 1 kilo versem o bile yeter...
merhaba sabah yulaf kepeğinden krep yap içine hindi füme yağsız beyaz peynir yada lor koy afiyetle ye hem tok tutar hemde lezzetli. öğle tavuk haşlama , ızgara yada yağsız köfte yada yağsız kıyma yumurta akşamda öğle gibi istediğin ne varsa ye canım balık da olabilir. aralarda bol su yeşil çay yada bitki çayları . kolay gelsin .sevgiler...
3. atak günü ve yediklerim
1 yumurta
dünden artan 1 tatlı kaşığı kadar dukan lavaşı 1 tatlı kaşığı cidden çünkü yapıştı kaldı yulaf kepeği şişmedi bi türlü ne kadar beklemek gerekiyor mesela soğuk sütle ya da sıcak suyla
200 gr yoğurt
50 gr peynir
2 parça tavuk
3 lt su
kısır 1.25 yemek kaşığı yulaf kepeği ile
nasıl sizce az mı ? ilk kez bugün baş ağrısı baş dönmesi göz kararması yaşadım ilk 2 günde bişi yoktu alışveriş için çıkıp döndükten sonra oldu hipotansif ve hipoglisemik oldum resmen
alışveriş iyiydi ama füme hindi. füme dil. çemensiz pastırma . sıvı tatlandırıcı.light kaşar. tavuk.dana kıyma aldım :) migrosta süt tozu var mı bi onu bulamadım tatlı tariflerinde var süt tozu süt koysam olur mu ki?
arkadaşlar yokmu yardım eden....