Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Face de dukan deneyimlerim diye birsite var yüzlerce çeşit yemek var. Hemde ne istersen sor cevaplaniyor

dukan diyet tarifleri adi canim onun

Balığın yanına roka tere çok yakışır, bu tür otlar serbest diye biliyorum ama yanlış olmasın

evet baligin yaninda sebze yenebilir ama sadece pro+sebz gününde

kızlar bu diyette omlet yiyebiliyo muyuz çünkü içinde tereyağ var ondan tereddütte kaldım

canimcim omlet i yagsiz yapiyoruz biz tereyag yag filan yok yani :)

MERHABA ARKADAŞLAR,

Bende yarın dukan diyetine başlıyacağım daha önce birhafta ongün kadar yapmıştım ama baş ağrım çok oldu devam edemedim.bana yardımcı olursanız burda motive olursam vermem gereken en az bi 10 kg var..hepinize teşekkür ederim..

Valla bende cvp bekliyorum biri yardım eder diye ama herkes kendine müslüman vazgeçtim resmen soğudum dukandan....

merhaba arkadaşlar güçlendirmeminde sonuna gelmiş bulunuyorum . mutluyum kilom 56.5 -57.5 arası değişiyor bakalım son evre koruma evresi nasıl geçecek güçlendirmedeki arkadaşlar sizin nasıl gidiyor uzun aradan sonra sizleri merak ettim hepimize kolay gelsin .sevgiler

ne kadar sürdü 10 kilo vermen????

siz başlayın gerisi kolay baş ağrısı için bol su için bide çayınıza karanfil atın birşeyciğiniz kalmaz :)bende 10 kilo verdim çok mutluyum sabırla devam sonra mutlu son ... sevgiler

merhaba sabah yulaf kepeğinden krep yap içine hindi füme yağsız beyaz peynir yada lor koy afiyetle ye hem tok tutar hemde lezzetli. öğle tavuk haşlama , ızgara yada yağsız köfte yada yağsız kıyma yumurta akşamda öğle gibi istediğin ne varsa ye canım balık da olabilir. aralarda bol su yeşil çay yada bitki çayları . kolay gelsin .sevgiler...

Çok teşekkür ederim Yarın başlayayım bi yerden...

Selam kizlar ben dukan rejimi denedim ama psikoloji bozuluyor cunku hersey yasaklaniyor hep yasak seyleri dusunuyorsunuz sonunda butun kilolari geri aliyorsunuz bir statige gore yuzde 90ni geri aliyor kilolari ona gore dikat

merhabalar bende dukan diyetine başladım 5. atak günüm 2.5 kilo verdım ama ben çok sabırsızım

arkadaşlar birşey sorabilirmiyim seyir döneminde çok mu yavaş gidiyo kilolar pek anlayamadım bu atak dönemi gercekten iyi gitti ama seyire geçmeye korkuyorum resmen çok yavaslarsa diye 5. günüm yarın son artık seyire geçicem mecbur

canış cevap veren oldu mu göremedim ama süt tozu kıvam için kullanılıyor, un nişasta vs kullanamadığımız için tatlı tariflerinde işe yarıyor. acelesi yok tabi, zaten kısıtlı bir ürün ama gene de tatlı düşkünüysen al derim kolay gelsiiiin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…