- 29 Ocak 2012
- 190
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar günaydın....
bu sabah + çıktım... moralim bozuldu zaten grip beni iyice yıktı... bu artının sebebini hafta sonu içtiğim salepe bağlamıyorum bile... çünkü bugun 4. gün ve ben wc çıkamadım içim şişti artık... sıcak su içtim bol hareket ettim ama olmuyo gidemiyorum wc bide dünden beri belki 10 kupa limonlu ıhlamur içtim... hala da içimeye devam ediyorum çünkü bir an önce iyileşmem lazım... eğer ara verip dukandan soğursam bu benim sonum olur... tam gazımı almış devam ediyordum ki grip yapıştı yakama... bide dün p+s günümdü onda da artı çıkabilirim diye motive ediyorum kendimi... inşallah bugün biraz daha toparlanırsam 2 gün sp yapıp normale dönmek istiyorum artık...
maşallah canım ii kilo vermişsin.geçmiş olsun bu arada inş en kısa zamanda iyileşirsin
benim bugün 1.günüm inşallah bende verebilirim.ne kadar zamanda 9 kilo verdin canım ?
hoşgeldin canım...maşallah canım ii kilo vermişsin.geçmiş olsun bu arada inş en kısa zamanda iyileşirsin
benim bugün 1.günüm inşallah bende verebilirim.ne kadar zamanda 9 kilo verdin canım ?
Selam kizlar ben dukan rejimi denedim ama psikoloji bozuluyor cunku hersey yasaklaniyor hep yasak seyleri dusunuyorsunuz sonunda butun kilolari geri aliyorsunuz bir statige gore yuzde 90ni geri aliyor kilolari ona gore dikat
hoşgeldin canım...
Günaydın
Bugün 1.günüm
yulaf kepekli krep
1kk beyaz peynir
2 dilim salam
ben iki ayda verdim.saol canım sende ii vermişsin maşallah ne kadar sürede
ben iki ayda verdim.
kilo durumuna göre veriş hızın değişir ama unutma!kilon fazla ise daha hızlı kilo verirsin.
sen kaç kilosun.?:26:
günaydın:)bende burdayım artık bugün ikinci günüm,
sabah bir yumurta,biraz peynir,yulaf kepeğiyle yaptığım galeta
hoşgeldinnn.
tarifini verebilirmisin atak evresinde yenilebiliyormu.birde diyet kola falan içiliyormu
MERHABA, Benimde ilk günüm bakalım neler olacak :) 79 kilo ile başladım, nişanlım da 89 ile başladık.gelişmeleri bildireceğim, Herkese bol iradeli dukan günleri.... :)