Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar günaydın....
bu sabah + çıktım... moralim bozuldu zaten grip beni iyice yıktı... bu artının sebebini hafta sonu içtiğim salepe bağlamıyorum bile... çünkü bugun 4. gün ve ben wc çıkamadım :KK19::KK17: içim şişti artık... sıcak su içtim bol hareket ettim ama olmuyo gidemiyorum wc :KK19: bide dünden beri belki 10 kupa limonlu ıhlamur içtim... hala da içimeye devam ediyorum çünkü bir an önce iyileşmem lazım... eğer ara verip dukandan soğursam bu benim sonum olur... tam gazımı almış devam ediyordum ki grip yapıştı yakama... bide dün p+s günümdü onda da artı çıkabilirim diye motive ediyorum kendimi... inşallah bugün biraz daha toparlanırsam 2 gün sp yapıp normale dönmek istiyorum artık... :KK47::KK47::KK47::KK47:

pek mutsuzum bu sabah,
cumartesi p+s günüm olduğu halde pazar sabahı 54.7 çıkmıştım
pazar kaçamak yapmadım hatta kahvaltı edemeyip direkt öğlen yemeği yedim
ama akşam misafirlikteydim nazımı da geçiremedim o yüzden knorr fırın harcına bulanmış tavuk but yedim yanında da cola zero
dün sabah 55.1 idim bu sabah ise 55.2'yim :KK43:
bugün saf p günüm, yarın sabah en azından 55.0 olurum umarım.

bu arada benim kg fazlam yok aslında kitaba göre 2/0 yapmam gerekiyor ama 0 günlerinde aşırıya kaçarım diye korkuyorum, belli bir kuralı yok sonuçta.
hiç 2/0 yapan oldu mu aramızda ya da yapan birilerini bilen? :KK30:

kızlar günaydın....
bu sabah + çıktım... moralim bozuldu zaten grip beni iyice yıktı... bu artının sebebini hafta sonu içtiğim salepe bağlamıyorum bile... çünkü bugun 4. gün ve ben wc çıkamadım :KK19::KK17: içim şişti artık... sıcak su içtim bol hareket ettim ama olmuyo gidemiyorum wc :KK19: bide dünden beri belki 10 kupa limonlu ıhlamur içtim... hala da içimeye devam ediyorum çünkü bir an önce iyileşmem lazım... eğer ara verip dukandan soğursam bu benim sonum olur... tam gazımı almış devam ediyordum ki grip yapıştı yakama... bide dün p+s günümdü onda da artı çıkabilirim diye motive ediyorum kendimi... inşallah bugün biraz daha toparlanırsam 2 gün sp yapıp normale dönmek istiyorum artık... :KK47::KK47::KK47::KK47:

maşallah canım ii kilo vermişsin.geçmiş olsun bu arada inş en kısa zamanda iyileşirsin
benim bugün 1.günüm inşallah bende verebilirim.ne kadar zamanda 9 kilo verdin canım ?

maşallah canım ii kilo vermişsin.geçmiş olsun bu arada inş en kısa zamanda iyileşirsin
benim bugün 1.günüm inşallah bende verebilirim.ne kadar zamanda 9 kilo verdin canım ?

hayırlı olsun aramıza hoşgeldin... iyi dileklerin için de teşekkürler... 26.01.2012 başlangıç tarihim... 1 ayda verdim 9 kiloyu ama son iki gündür 2 kilo fazla görünüyorum tartıda... bilmiyorum nasıl olucak bu iş... kafamı kaldırıcak halim yok... perşembe günleri kilo bildirim günümüz... o güne kadar birazcık toparlanıp eksi olsam o bile yeter... yoksa çok mutsuz olurum...

günaydın kızlar..

ben bugün tartılmadım.ama durakllama denen şey bu olsa gerek.

günlerdir ibre 66-67 arası gidip geliyor.:18:

Selam kizlar ben dukan rejimi denedim ama psikoloji bozuluyor cunku hersey yasaklaniyor hep yasak seyleri dusunuyorsunuz sonunda butun kilolari geri aliyorsunuz bir statige gore yuzde 90ni geri aliyor kilolari ona gore dikat
valla psikololojimiz gayet yerinde.
siz yaparken bu topik olsaymış belki psikolojiniz bozulmazmış..
yine de iyi niyetli uyarınıza teşekkürler.

Günaydın dukandaşlaaaarrr:KK16:

bugün 6. günün ardından wcye çıkabildim ve böylelikle hafta sonu yaptığım kaçamağa rağmen -600 gördüm:KK8::KK8:

şunu bilir şunu söylerim benim vücudum çoook cimrii kiloda verse içinde tutuyorr:KK9::KK9:
hafta 1 wcye çıkıyorum -500-600 görüyorum alıştım artıık:KK8:

günaydın:)bende burdayım artık bugün ikinci günüm,

sabah bir yumurta,biraz peynir,yulaf kepeğiyle yaptığım galeta

Günaydın Kızlarrrrrr hehe çok mutluyum bugün sabah tartıldım ve dün tartım 74.800 gösterirken bugünnnnnn 74.00 süperrr yaaaa mucize gibi bayıldım valla bu diyete ben kısa zamanda sonuç alıcam inşallah bugünkü kahvaltımı sayıyorum size

Atak Evresi 2. Gün

Kahvaltı

Yulaf kepekli krep (1tane)
1 top yumurta
1 dilim hindi füme
1 tane üçgen light peynir

:21::KK55::KK16::KK55::KK8::KK56:

tarifini verebilirmisin atak evresinde yenilebiliyormu.birde diyet kola falan içiliyormu

canım atakta yemedim ben ama zero serbest.

unsuz kek:
2 yumurta
3 yemek kaşığı süt tozu
3-4 damla vanilya aroması
2 çay kaşığı kabartma tozu
2 kaşık splenda

yumurtanın akını ve sarısını ayırıyorsun. yumurtanın akını katılaşana kadar çırpıyorsun. daha sonra diğer malzemeleri ve yumurtanın sarısını başka bir kapta karıştırıp katılaşmış olan aklara ilave ederek karıştırmaya devam ediyorsun. kek kaplarına goji berry koyabilirsiniz diyor olmadığı için ben kayısı doğradım ama yasak onuda söyliyim:) 200 derece fırında pişirdim:)

kakaolu olan;
2 YK yulaf kepeği
1 YK light labne
1 yumurta
2 YK tatlandırıcı
1 TK kabartma tozu
1 TK kakolu ve tarçın
3 kaşık süt

karıştırıp kağıtlara koydum:)

MERHABA, Benimde ilk günüm bakalım neler olacak :) 79 kilo ile başladım, nişanlım da 89 ile başladık.gelişmeleri bildireceğim, Herkese bol iradeli dukan günleri.... :)

mERHABA CANIM bizde eşimle başladık aynı kilodayız bakalım nolacak sabah ne yedin? yediklerimizi paylaşalımmı burda..

X