bende şimdi ızgara kanat yedim... valla bide şu ince lavaşlardanda epi topu 5 cm2 yemişimdir... inşallah bu grip beni bozmaz yaa... :2:
su,spor ve yeşil çay üçlüsüne ağırlık verirsen istediğin kiloya bu sürede inebilirsin diye ümit ediyorum.kendini düğün günü incecik gelinikle hayal et.motive ol..
hanımlar,
sitelerin birinde aşağıdaki gibi birşey okudum. açıkçası kitabı çok detaylı okuyamadım, biraz hızlı geçmiş olabilirim. böyle birşey geçiyor muydu kitapta?
2+7 uygulama: Kilo fazlası az olanlar haftanın 2 günü pazartesi Perşembe saf protein diğer 5 gün sebze+protein olarak beslenir
2/0 uygulama: Kilosu fazla olmayan basenlerinden bölgesel olarak şikayet edenler haftanın 2 günü pazartesi ve Perşembe saf protein diğer 5 gün ise abartmadan normal beslenme düzeninde beslenir.Bölgesel incelme yöntemiyle beraber uygulanırsa işe yarar.
ızgara kanat demişsin
ama ızgara akanat yasaklı değilmi
Glycim inşallah mesajımı görürsün gecmis olsun dukani bırakacak olmana üzüldüm ama saglık daha önemli tabi. Ben dukani bırakınca bol sebze ve sınırlı meyve yiyebildigim yağ sınırı olmayan karatay diyetini uygulamıştım. en azından kilo almamış olursun kayısı incir muz gibi tatlı ihtiyacını da karşılayacak yiyecekler izinli ben hızlı kilo verememiştim ama almadım da bı araştır derimRabbim hepimizi korusun.kilolardan kurtulalım derken sağlıktan olmayalım diye çok dikkat ederek yapıyorum zaten diyeti.ama ben bugün itibariyle dukanı bıraktım.daha çok meyve-sebze tüketebileceğim günde 6 öğünlük bir diyete geçtim.hepinizin yolu açık olsun.ama buralarda sizi takip edeceğim.burası müthiş bir motivasyon kaynağı.
Face de dukan deneyimlerim diye birsite var yüzlerce çeşit yemek var. Hemde ne istersen sor cevaplaniyorarkadaşlar bu arada kitap dışında dukana uygun tarifleri bulabilceğimiz bir site varmı ? dukan diyeti tariflerim adresini biliyorum.başka bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
kızlar bu diyet gerçekten çok işe yarıyo... 1 ayda göbek küçülebiliyomuş demekki...
Eki Görüntüle 355655
süper..süper....süper...helal olsun sana felaket fark var devam et arkadaşım
valla kuzucum milim küçülme de olsa insan hissediyo... sırf şu hastalık beni etkilemesin diye bakıp duruyorum... akşama annemden domates çorbası istedim... acı biberle yemem lazım... biraz vücut direncim artmalı yoksa iyice dağılıcam...
sen kendi saglığına dikkat et kiloları eninde sonunda verirsin..istanbulun havası mı çarptı sana böyle hasta oldun :2:
her sabah bi kupa sıcak su içiyorum... sonra normal su içiyorum... sanırım bu boğazlarımı üşütmeme sebep oldu... sonrada al sana grip... istanbulda hava pek bi güzeldi yahu... gerçi gecenin 3ünde sokakta salep içerken üşütmüş de olabilirim
Face de dukan deneyimlerim diye birsite var yüzlerce çeşit yemek var. Hemde ne istersen sor cevaplaniyor
oh oh haftasonun çok iyi geçmiş sanırım....aman ha dukan amca salep içtiğini duymasın
malesef öyle bir sayfa bulamadım :S
kızlar bu diyet gerçekten çok işe yarıyo... 1 ayda göbek küçülebiliyomuş demekki...
Eki Görüntüle 355655