Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

su,spor ve yeşil çay üçlüsüne ağırlık verirsen istediğin kiloya bu sürede inebilirsin diye ümit ediyorum.kendini düğün günü incecik gelinikle hayal et.motive ol..

ah o hayaller ,çok şey hayal ediyorum ,inşallah buradaki bütün dukancıların hayalleri gerçek olur. canım yeşil çay sade mi tavsiye edersin yoksa tarçınlı yeşil çay ,yaseminli yeşil çay falan çeşitleri var onlardan mı içeyim.yarım saat yürüyüşü düzenli olarak yapmaya çalışıyorum her gün ,ilerleyen aylarda 1 saate kadar çıkarmayı düşünüyorum .

Son düzenleme:

merhaba , kitap ta aynen öyle diyor. Elinizde kitap varsa syf: 102-103 inceleyebilirsiniz :)

kızlar bu diyet gerçekten çok işe yarıyo... 1 ayda göbek küçülebiliyomuş demekki...

Glycim inşallah mesajımı görürsün gecmis olsun dukani bırakacak olmana üzüldüm ama saglık daha önemli tabi. Ben dukani bırakınca bol sebze ve sınırlı meyve yiyebildigim yağ sınırı olmayan karatay diyetini uygulamıştım. en azından kilo almamış olursun kayısı incir muz gibi tatlı ihtiyacını da karşılayacak yiyecekler izinli ben hızlı kilo verememiştim ama almadım da bı araştır derim

Arkadaslar bugün canım pek bisi istemiyor. Yediklerimi yazayım az mı olmuş bı bakarmisiniz.
3fincan bitki cayı ,1bardak kadar yoğurt ,kepek hakkımı yedim, en küçük boy light ton balığı, 1 yumurta ve 1corba kasığı kadar koz patlıcan. Aksam 6 gibi de kırmızı et kavurma yicem. Cokmu az olmussizce yorumlarınızı bekliyorum ps gunundeyim

arkadaşlar

ben geçenlerde şu dukan krebiniğ denedim ama olmadı hiç
aynı ölçülerde yaptım

teflon tavaya peçeteyle yağ sürerek ama tavada çevirilmedi bile

siz nasıl yapıyosunuz bu meredi yaaaa:26:

süper..süper....süper...helal olsun sana felaket fark var devam et arkadaşım

valla kuzucum milim küçülme de olsa insan hissediyo... sırf şu hastalık beni etkilemesin diye bakıp duruyorum... akşama annemden domates çorbası istedim... acı biberle yemem lazım... biraz vücut direncim artmalı yoksa iyice dağılıcam...

sen kendi saglığına dikkat et kiloları eninde sonunda verirsin..istanbulun havası mı çarptı sana böyle hasta oldun :2:

sen kendi saglığına dikkat et kiloları eninde sonunda verirsin..istanbulun havası mı çarptı sana böyle hasta oldun :2:

her sabah bi kupa sıcak su içiyorum... sonra normal su içiyorum... sanırım bu boğazlarımı üşütmeme sebep oldu... sonrada al sana grip... istanbulda hava pek bi güzeldi yahu... gerçi gecenin 3ünde sokakta salep içerken üşütmüş de olabilirim

oh oh haftasonun çok iyi geçmiş sanırım ....aman ha dukan amca salep içtiğini duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…