Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaslar bugün canım pek bisi istemiyor. Yediklerimi yazayım az mı olmuş bı bakarmisiniz.
3fincan bitki cayı ,1bardak kadar yoğurt ,kepek hakkımı yedim, en küçük boy light ton balığı, 1 yumurta ve 1corba kasığı kadar koz patlıcan. Aksam 6 gibi de kırmızı et kavurma yicem. Cokmu az olmussizce yorumlarınızı bekliyorum ps gunundeyim

bence az olmuş, vücudunun direnci azalır canım..

ben sabah 1 sosisli omlet+ üçgen peynir+krep+muffin

öğlen de lıght kola+ tavuk sote yedim.
arada yoğurt ve gojiberry+lor peynir yedim..

bence az olmuş, vücudunun direnci azalır canım..

ben sabah 1 sosisli omlet+ üçgen peynir+krep+muffin

öğlen de lıght kola+ tavuk sote yedim.
arada yoğurt ve gojiberry+lor peynir yedim..

gojiberryi nasıl tüketiyorsunuz canım ,kuru haliyle mi ve sınırı var mı ,ayrıca ne kadardır dukan diyeti yapıyorsun merak ettim ve kaç kilo verdin

2 yumurta
2 kaşık splenda
1 kaşık süttozu(isteğe bağlı)
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı gojiberry(sıcak suda beklet biraz)
vanilya aroması
3 kaşık yoğurt
6 kaşık yulaf kepeği

ben çok seviyorum,her hafta yapıyorum..
teşekkürler canım:KK42::KK42:

Atak evresi ve seyir evresinin saf protein döneminde bir yemek kaşığı, seyir evresinin sebze-protein döneminde iki
yemek kaşığı goji yenebilir. Güçlendirme evresinde ise artık üç yemek kaşığı goji yenebilir diye biliyorum

ah o hayaller ,çok şey hayal ediyorum ,inşallah buradaki bütün dukancıların hayalleri gerçek olur. canım yeşil çay sade mi tavsiye edersin yoksa tarçınlı yeşil çay ,yaseminli yeşil çay falan çeşitleri var onlardan mı içeyim.yarım saat yürüyüşü düzenli olarak yapmaya çalışıyorum her gün ,ilerleyen aylarda 1 saate kadar çıkarmayı düşünüyorum .
ben yaseminl ve nanelisini içmeye çalışıyorum.pek sevmem de kendisini...:KK9:

Glycim inşallah mesajımı görürsün gecmis olsun dukani bırakacak olmana üzüldüm ama saglık daha önemli tabi. Ben dukani bırakınca bol sebze ve sınırlı meyve yiyebildigim yağ sınırı olmayan karatay diyetini uygulamıştım. en azından kilo almamış olursun kayısı incir muz gibi tatlı ihtiyacını da karşılayacak yiyecekler izinli ben hızlı kilo verememiştim ama almadım da bı araştır derim

canımcım sağolasın.sana verdiğim sözü tutacağım merak etme.seni takipteyim.dediğim gibi dukanı bırakıyorum ama burayı değil.seviyorum buradaki muhabbeti.(sen beni anlarsın.bu sene yeni bir okula tayinim çıktı ve hala hiç alışamadım,okulda çok mutsuzum.bence onunda etkisiyle enerjim çok düşük.vucut direncimde bundan etkileniyor herhalde.bu kadar çok sağlık sorunu geçirdiğim başka bir zaman dilimi hatırlamıyorum.)sende -2 ile başladın diyete.hadi bakalım,Allah kolaylık versin..

Arkadaslar bugün canım pek bisi istemiyor. Yediklerimi yazayım az mı olmuş bı bakarmisiniz.
3fincan bitki cayı ,1bardak kadar yoğurt ,kepek hakkımı yedim, en küçük boy light ton balığı, 1 yumurta ve 1corba kasığı kadar koz patlıcan. Aksam 6 gibi de kırmızı et kavurma yicem. Cokmu az olmussizce yorumlarınızı bekliyorum ps gunundeyim

canım bence az olmuş yediklerin.böyle yiyecekler kısıtlandığında metabolizmada yavaşlıyor ve kilo verilmiyor biliyorsun.sanırım kahvaltın çok hafif olmuş.birde sebzede pek birşey yemiş sayılmazsın.

3. atak günü ve yediklerim
1 yumurta
dünden artan 1 tatlı kaşığı kadar dukan lavaşı 1 tatlı kaşığı cidden çünkü yapıştı kaldı yulaf kepeği şişmedi bi türlü ne kadar beklemek gerekiyor mesela soğuk sütle ya da sıcak suyla
200 gr yoğurt
50 gr peynir
2 parça tavuk
3 lt su
kısır 1.25 yemek kaşığı yulaf kepeği ile

nasıl sizce az mı ? ilk kez bugün baş ağrısı baş dönmesi göz kararması yaşadım ilk 2 günde bişi yoktu alışveriş için çıkıp döndükten sonra oldu hipotansif ve hipoglisemik oldum resmen :KK43:

alışveriş iyiydi ama füme hindi. füme dil. çemensiz pastırma . sıvı tatlandırıcı.light kaşar. tavuk.dana kıyma aldım :) migrosta süt tozu var mı bi onu bulamadım tatlı tariflerinde var süt tozu süt koysam olur mu ki?

Merhaba arkadaşlar...

Yaklaşık 3 aydan beri kilo verme savaşına girdim... Gayet güzel 9 kiloda verdim geriye 5 kilom kaldı 48 e düşme hayalime az bi adım kaldı... Dukan topiğine bu gün sıkça uğradım aslında ama sizin de yardımınız olursa atak evresiyle birlikte yarın başlamak istiyorum
Ama bi sorun var ben bu ATAK evresini algılayamadım:44: Yani tamam yağsız et süt peynir vs.... Ama başka ne yenilebilir? İlk gün nasıl geçer bunlar hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim... Cumaya kadar eksi 1 kilo versem o bile yeter...:KK16:

akşam yemeği olarak balık yedim kızlar.ama bi türlü menü oluşturamadım kendime.=( balığpın yanında neler yıosunuz.örneğin yarın öğlen ton balık gotrcem iş yerine yanında ne yiyebilirm

3. atak günü ve yediklerim
1 yumurta
dünden artan 1 tatlı kaşığı kadar dukan lavaşı 1 tatlı kaşığı cidden çünkü yapıştı kaldı yulaf kepeği şişmedi bi türlü ne kadar beklemek gerekiyor mesela soğuk sütle ya da sıcak suyla
200 gr yoğurt
50 gr peynir
2 parça tavuk
3 lt su
kısır 1.25 yemek kaşığı yulaf kepeği ile

nasıl sizce az mı ? ilk kez bugün baş ağrısı baş dönmesi göz kararması yaşadım ilk 2 günde bişi yoktu alışveriş için çıkıp döndükten sonra oldu hipotansif ve hipoglisemik oldum resmen :KK43:

alışveriş iyiydi ama füme hindi. füme dil. çemensiz pastırma . sıvı tatlandırıcı.light kaşar. tavuk.dana kıyma aldım :) migrosta süt tozu var mı bi onu bulamadım tatlı tariflerinde var süt tozu süt koysam olur mu ki?

Ben de bugün akşam eve geldiğimde yemek yemeden önce elimi derin yaraladım, aç olduğum için sanırım baş dönmesi oldu, normalde hiç halsizlik, baş ağrısı baş dönmesi hissetmedim 11 gündür dukanlı olarak. Senin yazını görünce yazayım dedim. Bünyene az geliyor olabilir yediklerin, bilemedim:KK25:

akşam yemeği olarak balık yedim kızlar.ama bi türlü menü oluşturamadım kendime.=( balığpın yanında neler yıosunuz.örneğin yarın öğlen ton balık gotrcem iş yerine yanında ne yiyebilirm

Balığın yanına roka tere çok yakışır, bu tür otlar serbest diye biliyorum ama yanlış olmasın:KK12:

arkadaşlar dukan diyetinde ilk günüm bitmek üzere (atak evresi 1.gün).ama inanılmaz zorlandım yahu :S sabah edememiştim kahvaltı okula geç kaldığım için.eve geldim fazla açlık yoktu.dukan krebi,tavuk jambon,light peynir yedim.akşam yemeğine kadar birşey yiyemedim çünkü meyve yesem yasak sebze yesem yasak.adam akıllı bir liste oluşturmam lazım böyle günde 2 öğün yemeye devam edersem ciddi sorunlarla karşılaşabilirim.atıştırmalık olarka neler yiyosunuz misal ?

X