Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Allah korusun canım ya.ben de bir ara böbreklerimden dolayı endişeye kapılmıştım..

Rabbim hepimizi korusun.kilolardan kurtulalım derken sağlıktan olmayalım diye çok dikkat ederek yapıyorum zaten diyeti.ama ben bugün itibariyle dukanı bıraktım.daha çok meyve-sebze tüketebileceğim günde 6 öğünlük bir diyete geçtim.hepinizin yolu açık olsun.ama buralarda sizi takip edeceğim.burası müthiş bir motivasyon kaynağı.

yarenk muffin tarifini verir misin aklındaysa...

2 yumurta
2 kaşık splenda
1 kaşık süttozu(isteğe bağlı)
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı gojiberry(sıcak suda beklet biraz)
vanilya aroması
3 kaşık yoğurt
6 kaşık yulaf kepeği

ben çok seviyorum,her hafta yapıyorum..

selam kızlar dün atağımın ilk günü ve ben bu gün -1500 gr eksik gösteriyorum..dün 64 ile başladım bu gün 62.5 bakalım 3 günün sonunda ne olucak:nazar::nazar::nazar::nazar:

akşam için tavsiye edebilceğiniz kolay bir tarif varmı kızlar ?(atak evresi içi) tercihen tavuk göğsüyle yapılabilcek birşey olursa sevinirim

akşam için tavsiye edebilceğiniz kolay bir tarif varmı kızlar ?(atak evresi içi) tercihen tavuk göğsüyle yapılabilcek birşey olursa sevinirim

Ben cuma günü tavuk göğüsü bıçakla kesip (bölmeden kitap gibi açarak) içine light kaşar koydum peçete ile yağladığım tavada kızarttım çok güzel oldu. tavsiye edebilirim:KK56:

Son düzenleme:
hanımlar,
sitelerin birinde aşağıdaki gibi birşey okudum. açıkçası kitabı çok detaylı okuyamadım, biraz hızlı geçmiş olabilirim. böyle birşey geçiyor muydu kitapta?

2+7 uygulama: Kilo fazlası az olanlar haftanın 2 günü pazartesi Perşembe saf protein diğer 5 gün sebze+protein olarak beslenir
2/0 uygulama: Kilosu fazla olmayan basenlerinden bölgesel olarak şikayet edenler haftanın 2 günü pazartesi ve Perşembe saf protein diğer 5 gün ise abartmadan normal beslenme düzeninde beslenir.Bölgesel incelme yöntemiyle beraber uygulanırsa işe yarar.

meraba kızlar herkese iyi günler bol eksi ler. kızlar ben bugün çok kötüyüm sabah uyandığımdan beri mide bulantım var migdem hiçbirşeyi kabul etmiyo sabahtan beri yatıyorum benle aynı durumda olan var mi acaba diyetten halsiz mi düştüm ?

ya bugün değişik bir havadayım sanki diyet yapmıyormuşum gibi:s
Allaa allaa neden böyle oldum bilemiyorum yaa:s

umarım akşam tartıda çok çıkmam:s

heskes yanımda daha fırından çıkmış tazecik simit yiyo yaaaaaa
nasıl koktu burnuma bir bilseniz :KK43:

kızlar bugün hiç bişey yiyemiyorum. biraz depresif bir gün geçiriyorm zorla yulaf kepekli yogurt yedim bsey yemek zorundamıyım ? :KK43:

ya bugün değişik bir havadayım sanki diyet yapmıyormuşum gibi:s
Allaa allaa neden böyle oldum bilemiyorum yaa:s

umarım akşam tartıda çok çıkmam:s
bende şimdi ızgara kanat yedim... valla bide şu ince lavaşlardanda epi topu 5 cm2 yemişimdir... inşallah bu grip beni bozmaz yaa... :2:

heskes yanımda daha fırından çıkmış tazecik simit yiyo yaaaaaa
nasıl koktu burnuma bir bilseniz :KK43:

stres yok. sende onların yanında dukan krebinden dukan ekmeğinden yersin. onların canı çekermi tartışılır.

şimdiye kadarhiçbir arkadaşıma hiçbir akrabama yediremedim ekmeklerimde. sanırsam görüntüdne kaybediyo ekmekciim

Ofiste tam mutfağa gittim nescafe yapmak üzere.Baktım ki 3in1 regl olma günüm yaklaştığı için tatlı isteiğimde arttı. kendime bir güzel 3 in 1 yaptım.tam içicektim ki lavaboya döktüm.:KK9: Burası beni kaçamak yapmaktan alıkoyuyo=) burası beni motive ediyo=)

Tulavete gitmek için binalar arası geçiş yapıyorum yaaaa. Kesin fazladan bir kilo veririm :KK1: Tuvalete giderek zayıflayacaksıııın deseler inanmazdım :KK53: :KK53: :KK1:

:KK16::nazar: bi tanesin :nazar::KK36:

Ofiste tam mutfağa gittim nescafe yapmak üzere.Baktım ki 3in1 regl olma günüm yaklaştığı için tatlı isteiğimde arttı. kendime bir güzel 3 in 1 yaptım.tam içicektim ki lavaboya döktüm.:KK9: Burası beni kaçamak yapmaktan alıkoyuyo=) burası beni motive ediyo=)

bende şimdi ızgara kanat yedim... valla bide şu ince lavaşlardanda epi topu 5 cm2 yemişimdir... inşallah bu grip beni bozmaz yaa... :2:

krizlerdeyim bu gün ben yaaa kendimi toparlamam lazım ama nasıl akşam spora gidip biraz gevşemem lazım sanırım:44:

Afiyet bal şeker olsun sedacım.
Tabi ki devam süpersin Çorba cidden güzel bir tarife benziyor. Deneyeceğim bunu kaydettim. Saol canım. Yasakkkk maalesef canım. Evde 24 adet falan var sanırım yollıyım mı :KK1:
Hamsi buğulama da limonda yasak değil diye biliyorum ama yanlış mı acaba. Beni de şüpheye düşürdün :KK53:
Ben balık günlerini ps ye denk getirmeye çalışıyorum çünkü salatasız bir balık öğünü düşünemiyorum.
evet limon hakkında suphelenmekte haklısın. Limon da bir meyve olduğu icin icinde birmiktar meyve sekeri var oyuzden sınırlı kullanılmalı diye duymuştum. Ben sekersiz limonatalardan içiyordum ve kilo vermem durmustu

evet limon hakkında suphelenmekte haklısın. Limon da bir meyve olduğu icin icinde birmiktar meyve sekeri var oyuzden sınırlı kullanılmalı diye duymuştum. Ben sekersiz limonatalardan içiyordum ve kilo vermem durmustu

bizde yemeyiz limon ne olcekkk yanii :))) ben 35 gündür şekerli hiç bişey yemeden durabiliyorsam limonsuz da dururumm ,bu gün ilk defa tatlandırıcılı bişeyler içmeye başladım zero cola ile başladım ,çok fazla asitli içeceklerle aram iyi değildir ama çok iyi geldi :) Azimle devam arkadaşlar zafer bizim olacak inşallah

X