Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

süpersinn,tebrikler :))

bu arada bu hafta sonu arkadaşımın kzının d.günü iiçin mini 40 beden bir etek aldım.nasıl mutlu oldum anlatamam..38 e az kaldı:13::118::118::118:

Süpersin şekerimm, darısı 38'e

Teşekkür ederim canım benimm. Senin sevincini de birlikte paylaşacağımız günler yakın merak etme

sana kocaman alkııışşşşşş
valla canım ben köfte değil genelde tavuk şiş tercih ediyorum

Teşekkür ederimmm :) ben de genelde tavuk şiş tercih ediyorum, ama köftelerini çok sevdiğim bir yer var, ara sıra yicam ben orda köftee

bugün spora bfit e başlıyorum. 1 ay devam edicem. innnnşallah faydasını görürüm

B-fit ben birara çok araştırdım hatta işime yakın bir yer var öğlen molasını ordamı geçirsem diye belki başlarımda kilo vermek için değil ama dip diri bir vücut için mükemmek sonuçları varmış sizce iş yerinde öğlen aralarımı kullansam mı zor olur mu acaba ne dersiniz?

zaten buranın en güzel yanı da motivasyonu artırması..sen buraya takıl bak nasıl gidiyor kilolar.

eğer bu bu site olmasaydı şmdiye kadar kaç defadelmiştim diyeti. bu kadar devamda etmezdim zaten.

rekabetin bil faydası var burda.

mesela ben . ommura taktım kafayı. onu sıkı takibteyim

bi şey yiyecek olsam forumdakiler yeme derdi diyorum. bazen yiyorum bazen yemiyorum.

bi kaç gün duraklama olunca tek başıma olsam ümidim kırılırdı belki ama şimi arkadaşlarımında bundan muzdarip olduğunu biliyorum. geçecek diyorum ki geçiyorda

sık sık takib edin arkadaşlar. bırakmayın peşini

Arkadaslar sanirim ben pes etmek üzereyim 1,5 kilo almisim. Azmim gitti gibi ha bire kacamak yapiyorum

Canım bence kalıdğın yerden devam et saf protein yapma 3 gün yani.
Bu hakkını duraklama yaşarsan o zaman kullan canım

Merhaba herkese merak ettiğim bir soru var, yumurtayı sarısı ile birlikte mi tüketeceğiz.. bir de yağ oranı yüzde kaçın altındaki besinlere izin var.. Herkese sağlıklı günler.... :)

evet sarısı ile birlikte canım çünkü beyazındaki protein miktarı o kadar fazlaki sarısındaki yağın esamesi okunmuyor :)
Yağ oranı %15 olmalı en fazla.

Ay sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün

İşte bu diyetin en kötü yanı hemen + lar geliyor.
Ama istediğimiz kiloya inip 4 evreyi tamamlayınca sanmıyorum ki bir daha kilo alalım.

Öğlen aralarında zor olur bence canım ya terleyeceksin falan duş alma şansın olur mu bilemiyorum ama işe devam etmek o şekilde rahatsız eder diye düşünüyorum.

Kizlar herkese günaydin, muhtesem bir hafta diliyorum hepinize...

ben dogumdan sonra ilk defa regl oldum, ve 4 gündür beni mahvetti, regl devam etmesine ragmen bugün diyete kaldigim yerden devam ediyorum. bu hafta belki arti görebilirim kilo bildiriminde ama olsun, her sekilde devam

haftasonu forumu pek okuyamadim, umarim herkes iyidir

BANA GEL BANA GEL BEKLİYORUM SENİ.HAFTAYA 65 OLACAĞIM AMA BEN...[/QUOTE]

ol bacım ol. helali hoş olsun kolay değil 2 ayda 10 kilo

bende olacam. 60 a inmesemde 63 olcam nisana kadar.

biraz yavaş gidiyorum ben. hiç hızlı kilo veremedim. geçen ayki hızımda yok son 2 haftadır. 2 ileri bi geri.

ama sağlam adımlarla geliyorum. iki pantolon aldım. 2 side 40 beden. ceket aldım L baktım büyük gibi gittim M ile değiştirdim.

üj bej kilo daha gitsin. 38 e zorda olsa sığacam galipa

BANA GEL BANA GEL BEKLİYORUM SENİ.HAFTAYA 65 OLACAĞIM AMA BEN...

ol bacım ol. helali hoş olsun kolay değil 2 ayda 10 kilo

bende olacam. 60 a inmesemde 63 olcam nisana kadar.

biraz yavaş gidiyorum ben. hiç hızlı kilo veremedim. geçen ayki hızımda yok son 2 haftadır. 2 ileri bi geri.

ama sağlam adımlarla geliyorum. iki pantolon aldım. 2 side 40 beden. ceket aldım L baktım büyük gibi gittim M ile değiştirdim.

üj bej kilo daha gitsin. 38 e zorda olsa sığacam galipa
[/QUOTE]

BEN DE 2 HAFTADIR YAVAŞLADIM ASLINDA AMA BU HAFTA ASILACAĞIM.BAKALIM NELER OLACAK..

seda arkadaşı bfit için yazmışsın gerilerde göremedim yazını.

ben geçen sene 3 hafta gittim. fazla telemiyorum ben spor yaparken. öğlenleri gidiyordum zaten. başka zamanım yok ki.

bugünde başlicam tekrar. kilo verdirmekten ziyade vücudu toparlamak için tercih ediliyor. kilo verince sarkmaması için sıkılaştırma gerek bencede.gerçi sarkma problemim yok şimdilik. benim etim bayağı bi serttir. çok şükür anneme çekmişim.50 küsür yaşında 100 kilo ama eti sert

hareket açısından faydalı sonuçta. diyette yapıyorsan daha hızlandırcaktır eminim

faydası olacağını düşünmesem oturup çayımı içip monk dizisinin eski bölümlerini izlemek varken neden koşa koşa gideyim ki spora.

bu hafta daha bi iyi hissediyorum kendimi. suyumu aldım yanıma. dikip dikip içiyorum

rezil bi görüntü. 1buçukluk pet şişenin dikilip içilmesi ama gözümün önünde olmayınca son zamanlarda fazla içmiyorum.

bugün spora bfit e başlıyorum. 1 ay devam edicem. innnnşallah faydasını görürüm

off çok görürsün faydasını hayırlısı olsuunnnn

Canım bence kalıdğın yerden devam et saf protein yapma 3 gün yani.
Bu hakkını duraklama yaşarsan o zaman kullan canım

bencede öbür türlü dengem alt üst olacak neyseki bugün saf protein günüm
bu hafta çok spor yapmam lasım her akşam salona gidicem vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…