- 18 Ağustos 2009
- 1.164
- 21
umarım istediğim kiloya gelirim.sizi görünce hevesleniyorum zaten morel oluyor bana
zaten buranın en güzel yanı da motivasyonu artırması..sen buraya takıl bak nasıl gidiyor kilolar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım istediğim kiloya gelirim.sizi görünce hevesleniyorum zaten morel oluyor bana
bu yola çıktığımda benim de verilecek 16 kilom vardı ama 10 u gitti.sen de verceksin incecik çıtır bir hatun olacaksın tatlım hiç merak etme..
kızlaaar uzun zaman sonra ilk kez 40 beden pantolon denedim zara'da, gayet güzel oldu uzun zaman sonra ilk kez tartıda 6lı rakamlar görmeye başladım, kimse kaçamak yaptıramaz artık bana haftasonu sevgilim geldi, 3 haftadır beni ilk görüşüydü, gözlerine inanamadı moralleri bozmaca yok, emeklerimizin karşılığını alacağız dukancılar. bol eksili günler diliyorum
bu arada bu hafta sonu arkadaşımın kzının d.günü iiçin mini 40 beden bir etek aldım.nasıl mutlu oldum anlatamam..38 e az kaldı:13::118::118::118:
canım şimdi sen elbiseye girmişsinya okadar sevindimki inşallah mutlulugun daha küçük bedenlere girincede devam etsin .Dün eşimle annemlere çay içmeye gittik kızlarım evde kaldı gelince kızımda bir sevinç bir hava küçük kızım odaya çagırdı bak ablamın içine sıgmadıgı elbise bol geliyor dedi .kızım mutlulugu benim mutlulugum.gerçi 2 gün önce kaçamak yapmış dışarda
sana kocaman alkııışşşşşş
valla canım ben köfte değil genelde tavuk şiş tercih ediyorum
bugün spora bfit e başlıyorum. 1 ay devam edicem. innnnşallah faydasını görürüm [/QUOTE
GÖRMEZ MİSİN HEM DE NASIL FAYDA GÖRÜRSÜN...66 DA BEKLİYORUM SEBİ
tam haftasonu yakalaım ommuru diyordum. sen bu sabah yine 68 çık. sinir oldum ama gerilmek yok. 2 gün 67.2 gördüm ben
66lara ramak kaldı.
haftaya regl olcam. belki başa baş gideriz. ne dersin
ama sen ilerle. koşarak git hedefine. takipteyim tam arkandayım
bugün spora bfit e başlıyorum. 1 ay devam edicem. innnnşallah faydasını görürüm
Canım 10 kiloyu kaç ayda verdin bnmde vermem gereken 10 kilom kaldı
zaten buranın en güzel yanı da motivasyonu artırması..sen buraya takıl bak nasıl gidiyor kilolar.
Süpersin şekerimm, darısı 38'e
eğer bu bu site olmasaydı şmdiye kadar kaç defadelmiştim diyeti. bu kadar devamda etmezdim zaten.
rekabetin bil faydası var burda.
mesela ben . ommura taktım kafayı. onu sıkı takibteyim
bi şey yiyecek olsam forumdakiler yeme derdi diyorum. bazen yiyorum bazen yemiyorum.
bi kaç gün duraklama olunca tek başıma olsam ümidim kırılırdı belki ama şimi arkadaşlarımında bundan muzdarip olduğunu biliyorum. geçecek diyorum ki geçiyorda
sık sık takib edin arkadaşlar. bırakmayın peşini [/QUOTE
BANA GEL BANA GEL BEKLİYORUM SENİ.HAFTAYA 65 OLACAĞIM AMA BEN...
günaydın herkesleree....
gelgelelim bana aslında düzgün giden diyetimin ilk kaçamağını dün yapmış bulunuyorum sanırım birazcık stresten
hafta sonu amcamlara gittim kalmaya cumartesinden o akşam hep beraber yemeğe çıktık ve ben tavuk şiş ve zero içtim burda sorun yok
sabah kahvaltıda yengem krep yapamadığından bana yulaf kepeğinden ekmek bulup almış sağolsun
ama ben içinde ne olduğunu tam bilmediğim için 1 dilim yiyebildim ama bunun çok sorun yaratacağını düşünmüyorum.
öğlen hep beraber bowlinge gittik ordada döner yedim yine zeroyla birazda salata hala diyeti bozmamıştım kiiiiii..........
akşaam geleneksel pizza günü yapmaya karar verdiler (ayda 1 hem pizza hemde lahmacun yapılır bizde öyle toplaşıp)
valla 1 dilim yedim hem çok acıktım hemde evde yemek pişirmeye zamanımız olmadı
yanında zero içtim ahahaha aferin bana kesin diyete devam etmişim
yarından itibaren 3 gün saf protein yapıp spor aktivitelerimi çoğaltıyorum bugün olmaz çünkü çıkıp direk iş yerine geldim yanımda yiyrcek bişi yok
sonuç olarak tartılmadım ama bu hafta açığı kapatırım diye düşünüyorum reglimde yeni bitti umarım çok fazla fark çıkmaz
işin komiği pişmanda değilim çünkü yolum uzun ve arada böyle taşlara takılacağımı biliyordum önemli olan yola devam etmek diye düşünüyorum
Merhaba herkese merak ettiğim bir soru var, yumurtayı sarısı ile birlikte mi tüketeceğiz.. bir de yağ oranı yüzde kaçın altındaki besinlere izin var.. Herkese sağlıklı günler.... :)
Günaydıııın hepimize boool eksili bir hafta diliyorummm.
Kendime de kızayım azcık dolapta duran havuç evet evet sıradan bir havuç, yıkanmış taze soğan, pazar pazar beni yoldan çıkardı, hem de akşamın geç bir saatinde, dayanamadım ve kendilerini afiyetle yedim. Protein günümdü benim yaaaaa
Bir de son günlerde deli gibi soğan ve sarımsak yeme isteğim var. Tamam garip bi hatun olduğumu biliyorum ama soğan istemek de neyin nesii ne bileyim çikolata iste, pizza iste vs vs Yok yok illa soğan olacak
c.tesi gecesi yattım eğer sabah 57 olursam diyetimde pazar sabahı için (daha sonralarda dahil tabii)bozmayacağım diye
tabi 57 yi gördümde.uzun zamandır görmediğim anneme gittim ve annem z.yağlı dolma ama dibi değil biliyorsunuz dibi çok yağlı üstten 4-5 adet yedim.üstünede patates kızarmasıyla birlikte yağda çevrilmiş tavuk parçaları offfffff diyorum dayanamadım ondanda azcık atıştırdım.eve geldim yarım saat tempolu ama hızlı şekilde yakayım dedim yaptımda
ama bu sabah bir kalktım ve ne göreyim 58.6
bugünde sırf protein günüm.acaba bu kg verince boğazımızı nasıl tutacağız bilmiyorum.
biri beni durdursuuuuuuuuuuun
B-fit ben birara çok araştırdım hatta işime yakın bir yer var öğlen molasını ordamı geçirsem diye belki başlarımda kilo vermek için değil ama dip diri bir vücut için mükemmek sonuçları varmış sizce iş yerinde öğlen aralarımı kullansam mı zor olur mu acaba ne dersiniz?
Arkadaslar sanirim ben pes etmek üzereyim 1,5 kilo almisim. Azmim gitti gibi ha bire kacamak yapiyorum
BANA GEL BANA GEL BEKLİYORUM SENİ.HAFTAYA 65 OLACAĞIM AMA BEN...
bugün spora bfit e başlıyorum. 1 ay devam edicem. innnnşallah faydasını görürüm
Canım bence kalıdğın yerden devam et saf protein yapma 3 gün yani.
Bu hakkını duraklama yaşarsan o zaman kullan canım