Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım sen activia lightmı kullanıyosun

canım valla rafa gidiyorum en az yağ oranı olanı alıyorum:KK70:
%2 civarı zaten:)

ben 10 a kadar neyle geçiştirebilirm açlığımı yaa.... 4te otobüsüm kalkıyo... sanırım 7 gibi istanbulda olurum 8-9 arası maça gidicez... ancak o saatten sonra yemeğe gidebilicez... napıcamm ben yaa.... :2::2::2:

bak sana bir tavsiye döner al kendine plastik bir tabağa 7 gibi istanbulda olduğunda al canım birde light ayran veya zero ki ayran daha tok tutar:) ye onları ayak üstü:KK66:
10'a kadar yazık günah bünyene...

bak sana bir tavsiye döner al kendine plastik bir tabağa 7 gibi istanbulda olduğunda al canım birde light ayran veya zero ki ayran daha tok tutar:) ye onları ayak üstü:KK66:
ohhh bee... xxmutluxx iyi fikirler aldım... ikinizede çok tenks kıslar... sefiyorum sizi....

Activia yasak filan dediler de o yüzden sordum :KK34:

Activia yasak filan dediler de o yüzden sordum :KK34:

valla diyorlar evet bende 1 haftadır yememeye çalışıyorum ama onu yiyincede hazımsızlık olmuyor, şişkinlik olmuyor.
herkesin bünyesi kendine sanırım...
regliyken ananaslısını bile yedim ohh afiyet olsun bana:KK70:

yavaş veririm ama napim böyle ağzımı tatlandırcak şeyler yemezsem ben diyet yapamam:44:

valla diyorlar evet bende 1 haftadır yememeye çalışıyorum ama onu yiyincede hazımsızlık olmuyor, şişkinlik olmuyor.
Herkesin bünyesi kendine sanırım...
Regliyken ananaslısını bile yedim ohh afiyet olsun bana:d

yavaş veririm ama napim böyle ağzımı tatlandırcak şeyler yemezsem ben diyet yapamam:44:

ayyy bu da benim kafadan :KK3::KK3::KK3::KK9::KK9::KK9:

yuuhhh:) durur tabi onun vermesi 3 tane çok ya bünyesine yazık...
ben 1 tane katı yumurtayla bu saate kadar dayanıyorum vallaa:)
sonra da hoop süt ve ya yoğurt öğlen oluyor zaten:d

inşş canım öyle olur:) çünkü yengemlerin evlerinin bodrumunda spor salonu ve havuzda var:)
azcık yüzsem offf ne iyi gelir yaa bütün kaslarım gevşer:d

hoşgeldin aramızaa:)
umarım daha bir çok - 'yi beraber görürüz.
kaç kilo vermek hedefin?

teşekkür ederim, 80 ile başladım 63 olamam gerek yolum uzun

bennim çok başarılı bir dukan geçmişim var 1 sene önce 2 ayda 10 kilo verdim ve 55 kilo oldum...ama 1 sene zarfında yani şuan 9 kilosunu geri aldım..sebebi ise gün boyu dışarda koşuşturmaktan hiç bir şey yiyemiyorum akşam eve gelince de önüme geleni yiyiyorum.üstüne yatıncada hoooop hesi kilo oldu...şimdi ise eski kiloma dönmek için tek ihtiyacım olan motivasyon ve oda kk da fazlasıyla var...

merhaba bende yeni başlayanlardanım ve merak ettiğim, ve kitapta da yazan genelde kilolar verildikten sonra 4. evre olan koruma evresi yapılmıyormuş ve sonra kilolar hoop geri geliyormuş. Siz koruma evresini yapmışmıydınız???

merhaba bende yeni başlayanlardanım ve merak ettiğim, ve kitapta da yazan genelde kilolar verildikten sonra 4. evre olan koruma evresi yapılmıyormuş ve sonra kilolar hoop geri geliyormuş. Siz koruma evresini yapmışmıydınız???

Merhaba bejnam,,bende seninle aynı durumdayımmm :))))

canım ben bütün evreleri tamamladım ama bi dönem işin ucu kaçtı ve haftada 1 gün yapmam gereken protein günlerini yapamadım daha sonrada yavaş yavaş 9 kilosunu geri aldım..koruma evresinde haftada 1 protein günü yapılmazsa ve yediklerini abartırsan tabiki şekil A yani ben gibi geri alırsın..ama tekrar başlıyıcam yarından itibaren...ama bu işte motivasyon çok önemli...

Love01 canım yarın başlıyıcam 64 kilo ile bakalım... ben foruma düzenli yazıcam ne yedim ne yaptım bu şekilde irade artıyor:))

canım ben bütün evreleri tamamladım ama bi dönem işin ucu kaçtı ve haftada 1 gün yapmam gereken protein günlerini yapamadım daha sonrada yavaş yavaş 9 kilosunu geri aldım..koruma evresinde haftada 1 protein günü yapılmazsa ve yediklerini abartırsan tabiki şekil A yani ben gibi geri alırsın..ama tekrar başlıyıcam yarından itibaren...ama bu işte motivasyon çok önemli...

Love01 canım yarın başlıyıcam 64 kilo ile bakalım... ben foruma düzenli yazıcam ne yedim ne yaptım bu şekilde irade artıyor:))

en çok merak ettiğim konuydu bu teşekkürler.... yaşam biçimi haline gelmesi gerekiyor demekki . Ama deneyimli biri olarak bu sefer daha kolay olur sizin için ne yapacağınızı nasıl yapacağınızı en azından biliyorsunuz vücudunuzun neye nasıl tepki vereceği de önemli başarılar.... :)

en çok merak ettiğim konuydu bu teşekkürler.... yaşam biçimi haline gelmesi gerekiyor demekki . Ama deneyimli biri olarak bu sefer daha kolay olur sizin için ne yapacağınızı nasıl yapacağınızı en azından biliyorsunuz vücudunuzun neye nasıl tepki vereceği de önemli başarılar.... :)

evet canım bilgi açısından daha kolay olur...umarım bu sefer daha iyi olucak ..ben de size başarılar diliyorum..

ee öyle valla tamamen bırakmaktansa azcık tatlanırım daha iyi:KK8::KK9:

hepimizin öyle valla:KK8::KK9:
Ama çokta kararlıyız bu kilolar ya gidecek ya da gideceeek:KK8::KK9:

gidecek inşallah gitmeli her yönden sıkıntı veriyor bu kilolar . Ben geçen sene akapunktur yaptırdım okadar aç kaldım ki artık sinirlerim de bozuldu üstüne üstlük koskoca 4 ayda 3 kg verdim. bu durum daha da yıpratıcı okadar emek, açlık sonuç 3 kg. bakalım şimdi neler olacak .....

gidecek inşallah gitmeli her yönden sıkıntı veriyor bu kilolar . Ben geçen sene akapunktur yaptırdım okadar aç kaldım ki artık sinirlerim de bozuldu üstüne üstlük koskoca 4 ayda 3 kg verdim. bu durum daha da yıpratıcı okadar emek, açlık sonuç 3 kg. bakalım şimdi neler olacak .....

oww 4 ayda 3 kg cidden azmış 1 dilim eksik ye aynı kiloyu verirsin gibi...

bu diyeti de kesinlikle sporla birleştirmeli...
bizlerde duraksamalar oluyor ama aynı hevesle devam etmekte önemli...

bir de en önemlisi çevrendeki insanlar duyarlılığı...
Şükürler olsun herkes destek veriyor... ben zayıfladıkça onlarda mutlu oluyor:)

hiç zayıflamamı istemeyen erkek arkım bile çok inançlısın 10 kilo ver seni tatile götürcem diyor:KK8::KK9:
en sevdiğim şeydir benim kahvaltı özellikle köy kahvaltısı beraber edicez diyor:KK9::KK8:

böyle ufak motivasyonlar okadar güzelkii:KK8:

birde ben kendimce 1 beden ufak elbise almıştım şimdi içine giriyorum anlatılmaz mutluluk:d
şimdi 1 beden daha ufak alıcaammmm:KK9::21:

herkesin bünyesi kendine sanırım...
regliyken ananaslısını bile yedim ohh afiyet olsun bana:KK70:

hiç zayıflamamı istemeyen erkek arkım bile çok inançlısın 10 kilo ver seni tatile götürcem diyor:KK8::KK9:
en sevdiğim şeydir benim kahvaltı özellikle köy kahvaltısı beraber edicez diyor:KK9::KK8:

birde ben kendimce 1 beden ufak elbise almıştım şimdi içine giriyorum anlatılmaz mutluluk:d

Kesinlikle çok doğru şeyler söylemişin :KK34::KK34:

valla çevremdeki herkes benden çok istekli ve destek oluyorlar ben rahatsızlığım nedeni ile spor yapamıyorum, belki kısa yürüyüşler oda her zaman değil ama bu sefer daha çok üstüne düşeceğim çünkü hiç açlık yorgunluk hissetmiyorum. Ayrıca şu bir beden küçük kıyafet işi aklıma yattı.... ne zamandır elbise almak istiyordum küçük beden alıp içine sığmayı bekliyeyim fikir ve destekler için teşekkürler :)) sevgiler.....

bennim çok başarılı bir dukan geçmişim var 1 sene önce 2 ayda 10 kilo verdim ve 55 kilo oldum...ama 1 sene zarfında yani şuan 9 kilosunu geri aldım..sebebi ise gün boyu dışarda koşuşturmaktan hiç bir şey yiyemiyorum akşam eve gelince de önüme geleni yiyiyorum.üstüne yatıncada hoooop hesi kilo oldu...şimdi ise eski kiloma dönmek için tek ihtiyacım olan motivasyon ve oda kk da fazlasıyla var...

ya süper aslinda bu. geri döndügüne göre demek ki memnun kalmissin :)) bize bol bol yardim edersin o zaman hi ? :21:

Günaydın herkese. Atak2.gunüm. Bu sabah -1kg le uyanmak güzeldi. Âma ben bu eksinin ödem kaybı olduğunu bilerek çok fazla önemsemiyorum. Çünkü benim icin seyirde kaybedilenler daha önemli. Sabah 1 bardak yeşil çayımı ictim. 1 yumurta ve light peynirimi yedim 1 çay bardağı light sütümüze içtikten sonra 30 dk 2650m yürüyüşümü de yaptım. Su ana kadar da 600 ml su icmiş bulunmaktayım. Acayip motive durumdayım. Dukan dısı hiç birşeye dönüp bakmıyorum bile. Canım bile cekmiyo desem yeridir

ev perisi senin daha 2. günün mü ? Allah allah ben seni günlerdir yaziyor biliyorum :111:

Teşekkür ederim. Bir de Kalbim Benecol çilekli yağız yoğurt veya Benecol yağsız bitter çikolatalı süt. araları bunlarla değerlendirsem doğru olur mu?

canim meyve yasak oldugu icin iyi degil bence tüketmen. Hem de sanirim yolun basindasin. Bu hakkini en azindan ileri ki günlere sakla derim zira gün gectikce tatli krizine direnci kirilabiliyor insanin. :KK25:

Ben bu tabloyu söyle yorumladım. Kiloların yazıldığı yerde sanki :p,ps -p, ps yazıyormuş gibi geldi bana 1 hafta icinde böyle dalgalanmalar çok normal sonra birden dusuveriyor. Bu vücudunun direndiğini ve seninde ona karsı direndiğini gosteriyor

aynen p sonrası düşüyo sp sonrası artıyo birbirimizle inatlaşarak devam ediyoruz:KK9:

Kizlar merhaba,

regl oldum ve 2 gündür ne yemek yiyebiliyorum, ne hareket edebiliyorum, dogumdan 6 ay sonra ilk defa, beni mahvetti, tatli krizim var.

sanirim bu hafta sonu diyetin D si yok bende... insallah haftaya kilo bildiriminden sonra son sürat kaldigim yerden devam edicem. umarim hastaligim ve düzensiz beslenmem, kaybettigim 3 kilo yu bana iade etmez, gerci dengesiz derken, hemen hemen hic birsey yemiyorum, canim hicbirsey istemiyor :KK43::KK43::KK43::KK43:

hep uyuyasim var :KK43::KK43::KK43:

Umarim sizlerin haftasonu iyidir, bol kacamaksiz bir haftasonu diliyorum, hepinize....

X