Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bennim çok başarılı bir dukan geçmişim var 1 sene önce 2 ayda 10 kilo verdim ve 55 kilo oldum...ama 1 sene zarfında yani şuan 9 kilosunu geri aldım..sebebi ise gün boyu dışarda koşuşturmaktan hiç bir şey yiyemiyorum akşam eve gelince de önüme geleni yiyiyorum.üstüne yatıncada hoooop hesi kilo oldu...şimdi ise eski kiloma dönmek için tek ihtiyacım olan motivasyon ve oda kk da fazlasıyla var...

benimdeee mayısın sonuna kadar süre verdi ama olsun en azından bi aksilik olmazsa yaz geldiğinde hedefimize ulaşmış olucaz inşallah

Günaydın herkese. Atak2.gunüm. Bu sabah -1kg le uyanmak güzeldi. Âma ben bu eksinin ödem kaybı olduğunu bilerek çok fazla önemsemiyorum. Çünkü benim icin seyirde kaybedilenler daha önemli. Sabah 1 bardak yeşil çayımı ictim. 1 yumurta ve light peynirimi yedim 1 çay bardağı light sütümüze içtikten sonra 30 dk 2650m yürüyüşümü de yaptım. Su ana kadar da 600 ml su icmiş bulunmaktayım. Acayip motive durumdayım. Dukan dısı hiç birşeye dönüp bakmıyorum bile. Canım bile cekmiyo desem yeridir

babyler ben köpişimi yürüyüşe çıkarıyorum sonrasında da bi kuaföre gidicem,çok uzadı saçlarım bi şeklini şemalini düzelttiriyim.öpüldünüz hepiniz

-Kızlar örnek menüleriniz neler?

ben 2 günlük menümü verim;

sabah: 1 yumurta+peynir+form çay
ara: yoğurt
öğlen: ciğerli krep+ayran
ara: sütlü nescafe
akşam: mücver+yoğurt Protein+sebze günüm

sabah: 1 yumurta+Form çay
Ara : yoğurt
Öğlen: jambonlu krep+light ayran
ara: süt
akşam: ızgara tavuk+yoğurt buda saf protein günüm

Teşekkür ederim. Bir de Kalbim Benecol çilekli yağız yoğurt veya Benecol yağsız bitter çikolatalı süt. araları bunlarla değerlendirsem doğru olur mu?

Ben bu tabloyu söyle yorumladım. Kiloların yazıldığı yerde sanki ,ps -p, ps yazıyormuş gibi geldi bana 1 hafta icinde böyle dalgalanmalar çok normal sonra birden dusuveriyor. Bu vücudunun direndiğini ve seninde ona karsı direndiğini gosteriyor

Teşekkür ederim. Bir de Kalbim Benecol çilekli yağız yoğurt veya Benecol yağsız bitter çikolatalı süt. araları bunlarla değerlendirsem doğru olur mu?

onların yasak olma durumunu tam bilmiyorum ama ben genelde tarçınlı süt veya sütaş ligh meyveli yoğurt ya da activia ile geçiştiriyorum.
dediklerinin yağ,karbonhidrat ve şeker oranlarını bilemediğimden yorum yapamayacağım.

çoook acıktım ben yaa... midem kazınıyo... tavuğumda pişmemiş daha... hep bekletiyo bu kadın beni :2:

tatlım sen activia lightmı kullanıyosun

malesef bugun son dilimini yiyiyorum... sabah kahvaltılık getiremediğim için böyle oldu :2:

ben 10 a kadar neyle geçiştirebilirm açlığımı yaa.... 4te otobüsüm kalkıyo... sanırım 7 gibi istanbulda olurum 8-9 arası maça gidicez... ancak o saatten sonra yemeğe gidebilicez... napıcamm ben yaa.... :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…