o nescafelerde süttozu var maalesef :50
tam da dogru yere geldin ama bana eski halimi hatirlattin yaa ayy ne kabus yasiyormusum meger. Ama benim düsüncem hep su sekildeydi: "Ne yaparsam yapayim ben kilo veremem diyet yaparsam da ac kalirim ac kalmakla da zayiflamaya inanmiyorum " böyle düsündügüm icin 2 sene boyunca yedim de yedim simdi en azindan 75 e düssem zil takip oyniycam valla
aynen başka yolu kalmadı
20 gündür diyetteyim ben okadar emek verdim şimdi hedefime görmeden aslaaa bırakmam
ama kilo aldığımızı görünce üzülmemiz güzel Allaha şükür daha motivasyonum düşmedi ama önümde 2ay daha seyir var
benimdeeemayısın sonuna kadar süre verdi ama olsun en azından bi aksilik olmazsa yaz geldiğinde hedefimize ulaşmış olucaz inşallah
aaa bana da mayıs sonu diyoo... ulaşabiliriz dimi hedef kilolara yaa...
-Kızlar örnek menüleriniz neler?
Ben bu tabloyu söyle yorumladım. Kiloların yazıldığı yerde sankigünaydın kızlarkilom bu ara baya bi dalgalanmalarda şöyleki
21 şubat salı -------------> 63.9
22 şubat çarçamba -------> 63.3
23 şubat perşembe -------> 63.7
24 şubat cuma -----------> 63.1
25 şubat cumartesi -------> 63.8
Teşekkür ederim. Bir de Kalbim Benecol çilekli yağız yoğurt veya Benecol yağsız bitter çikolatalı süt. araları bunlarla değerlendirsem doğru olur mu?
onların yasak olma durumunu tam bilmiyorum ama ben genelde tarçınlı süt veya sütaş ligh meyveli yoğurt ya da activia ile geçiştiriyorum.
dediklerinin yağ,karbonhidrat ve şeker oranlarını bilemediğimden yorum yapamayacağım.
çoook acıktım ben yaa... midem kazınıyo... tavuğumda pişmemiş daha... hep bekletiyo bu kadın beni :2:
Bu kadar kusur kadı kızında da olur yemeğini pişiriyor yafrum onu bulamayanlar da var
ama işi o... bunun için maaş alıyo...
:26::26::26::26: Sen çok acıkmışın belli
eevet delirmek üzereyim... ve bi parçacık tavuk var... ve ben saat 10a kadar yemek yiyenmiycem... :2:
Kalmadımı tavuk geçenlerde stok yapmıştın :44::44::44:
malesef bugun son dilimini yiyiyorum... sabah kahvaltılık getiremediğim için böyle oldu :2: