Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın dukancı arkadaşlarım iyiki sizinle bu yola başvurdum .kilolarım yavaş yavaşta olsa yaza kadar biticek inşallah

günaydın ahali... dün akşam 11 buçuktaa eve gittim ve duş alıp hemen sızmışım ne saçımı yaptım nede kahvaltı için bişiler hazırladım kendime... işe geldim bi bardak şekersiz çayla simit yedim valla... 10 gibi de yoğurt yerim sanırım... öğlene de tavuğum var...

yarın itibariyle tam olarak baslıyorum :) ön alıstırma olmus gibi oldu :) bu arada nescafe 2 si bi aradalar var ya sekersiz onlardan istedgimiz kadr içebiliomuyuz ?

canım bana kalırsa nescafeyi sade al ve yağsız sütünle kendin yap.
2'si ! arada şekersiz ama kahve kreması var içinde

Günaydın dukandaşlaaarrr:nazar:

bir cumartesi çalışma günü daha çalışmaaak maaleseef :KK14:
neyse bugünkü menüm şu şekilde benim;

sabah: 1 yumurta+bitki çayı
ara: süt
öğlen: jambonlu krep+light ayran
ara:yoğurt
akşam: amcamlara kalmaya gidicem yengemi aradım ve bana ya ızgara birşey yap ya da tavuk yap dedim:KK9:

Allahtan nazımın geçtiği bir yer yoksa diyet döneminde asla kimsede kalmaya gitmem:KK9::KK9::KK8:

Günaydın dukandaşlaaarrr:nazar:

bir cumartesi çalışma günü daha çalışmaaak maaleseef :KK14:
neyse bugünkü menüm şu şekilde benim;

sabah: 1 yumurta+bitki çayı
ara: süt
öğlen: jambonlu krep+light ayran
ara:yoğurt
akşam: amcamlara kalmaya gidicem yengemi aradım ve bana ya ızgara birşey yap ya da tavuk yap dedim:KK9:

Allahtan nazımın geçtiği bir yer yoksa diyet döneminde asla kimsede kalmaya gitmem:KK9::KK9::KK8:

günnaydın.... süpermiş... senin adına çok sevindim iyi bi haftasonu olucak desene :KK34:

dün annem kuaföre gittiğinde bi kadınla tanışmış... o da dukan yapıyomuş... ilk hafta 2 kilo vermiş şimdi durmuş kilo vermesi... sabah kahvaltıda 3 tane haşlanmış yumurta yemiş sen 1 tane bile yemiyosun diyo...

günaydın herkese bende yeni başladım 10 gün oldu sonra bu formu keşfettim ve üye oldum. benimde 2 kg gitti :))

dün annem kuaföre gittiğinde bi kadınla tanışmış... o da dukan yapıyomuş... ilk hafta 2 kilo vermiş şimdi durmuş kilo vermesi... sabah kahvaltıda 3 tane haşlanmış yumurta yemiş sen 1 tane bile yemiyosun diyo...

yuuhhh:) durur tabi onun vermesi 3 tane çok ya bünyesine yazık...
ben 1 tane katı yumurtayla bu saate kadar dayanıyorum vallaa:)
sonra da hoop süt ve ya yoğurt öğlen oluyor zaten:d

günnaydın.... süpermiş... senin adına çok sevindim iyi bi haftasonu olucak desene :KK34:

inşş canım öyle olur:) çünkü yengemlerin evlerinin bodrumunda spor salonu ve havuzda var:)
azcık yüzsem offf ne iyi gelir yaa bütün kaslarım gevşer:d

günaydın herkese bende yeni başladım 10 gün oldu sonra bu formu keşfettim ve üye oldum. benimde 2 kg gitti :))

hoşgeldin aramızaa:)
umarım daha bir çok - 'yi beraber görürüz.
kaç kilo vermek hedefin?

Günaydın bayanlar;
Yorumların birçoğunu okudum ve bende yarından itibaren Dukan Diyetine başlıyorum.

Başlangıç:26.02.2012
Şu an ki kilo: 73
Hedef :60

günaydın kızlar :KK3: kilom bu ara baya bi dalgalanmalarda şöyleki
21 şubat salı -------------> 63.9
22 şubat çarçamba -------> 63.3
23 şubat perşembe -------> 63.7
24 şubat cuma -----------> 63.1
25 şubat cumartesi -------> 63.8
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydın kızlar :KK3: kilom bu ara baya bi dalgalanmalarda şöyleki
21 şubat salı -------------> 63.9
22 şubat çarçamba -------> 63.3
23 şubat perşembe -------> 63.7
24 şubat cuma -----------> 63.1
25 şubat cumartesi -------> 63.8
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ANAAMMM.... hergün tarılmasana kızz.... :KK1::KK1:

günaydın kızlar iştahım çok açık hızla kilo alıyorum bu gidişata dur demek lazım...acilen dukana başlıyıcam motivasyona ihtiyacım var... yardııım...

Bugüüüün spor yapmaya karar verdik vee gittik kaydoldukkkk :KK76: Ben zayıfladıkça herkes diyet yapmaya karar veriyorr süper süper :KK1: yandaş bulmak harikaa heheheheh

Dönemlik bir şeydir umarım :18: verilen her 10 kiloda böyle oluyor sanırım. Savunma mekanizmam da süperrrr :KK76:

Spora yazılmana adına sevindim daha hızlı gider kiloların inş...Bazen bende çok yiyorum ya yasak olanlar değil ama genede vicdan yapıyorum...Regli öncesidir belki...

yarın itibariyle tam olarak baslıyorum :) ön alıstırma olmus gibi oldu :) bu arada nescafe 2 si bi aradalar var ya sekersiz onlardan istedgimiz kadr içebiliomuyuz ?

2 si bir aradalar da süt tozu da var sanırım onlarda yağlı oluyor yasak diye biliyorum:KK34::KK34:

Son düzenleme:
dayanamıyorum :KK9::KK9: ay hiç böyle olmuyodu en kötü olduğu yerde sayıyodu :KK9: olsun yinede moral bozmuyorum yarına gidecek onlar,çok sıkı yapıcam bugün:KK55:

:KK70::KK70: bende hergün tartılıyorum dayanamayıp:KK70:
hatta geçen gün yemekten önce ve sonra diye tartıldım ahahaha:KK9::KK9:
işin komiği yemekten önce daha kilolu çıktım:KK9::KK9::KK9::KK8::KK8:

ben bir ajanda tutuyorum ve her gün yediklerimi ve sabah gördğüm kiloyu oraya yazıyorum:KK9::KK9::KK8::KK8:
ondan bende her sabah tartılıyorum:d
senin yine 300-500 oynamış benim 700 ila 1000 arası oynuyordu :KK9::KK9::KK9:

o nescafelerde süttozu var maalesef :50

günaydın kızlar iştahım çok açık hızla kilo alıyorum bu gidişata dur demek lazım...acilen dukana başlıyıcam motivasyona ihtiyacım var... yardııım...

tam da dogru yere geldin ama bana eski halimi hatirlattin yaa ayy ne kabus yasiyormusum meger. Ama benim düsüncem hep su sekildeydi: "Ne yaparsam yapayim ben kilo veremem diyet yaparsam da ac kalirim ac kalmakla da zayiflamaya inanmiyorum " böyle düsündügüm icin 2 sene boyunca yedim de yedim simdi en azindan 75 e düssem zil takip oyniycam valla :KK35:

:KK70::KK70: bende hergün tartılıyorum dayanamayıp:KK70:
hatta geçen gün yemekten önce ve sonra diye tartıldım ahahaha:KK9::KK9:
işin komiği yemekten önce daha kilolu çıktım:KK9::KK9::KK9::KK8::KK8:

ben bir ajanda tutuyorum ve her gün yediklerimi ve sabah gördğüm kiloyu oraya yazıyorum:KK9::KK9::KK8::KK8:
ondan bende her sabah tartılıyorum:d
senin yine 300-500 oynamış benim 700 ila 1000 arası oynuyordu :KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9: napalım artık iki ileri bi geri derken zayıflıcaz hayırlısıyla:KK52::KK52::KK52:

o nescafelerde süttozu var maalesef :50

tam da dogru yere geldin ama bana eski halimi hatirlattin yaa ayy ne kabus yasiyormusum meger. Ama benim düsüncem hep su sekildeydi: "Ne yaparsam yapayim ben kilo veremem diyet yaparsam da ac kalirim ac kalmakla da zayiflamaya inanmiyorum " böyle düsündügüm icin 2 sene boyunca yedim de yedim simdi en azindan 75 e düssem zil takip oyniycam valla :KK35:
uff yaa... bende 60 olup zil takıp oynamak istiyorumm.... :2:

:KK9::KK9: napalım artık iki ileri bi geri derken zayıflıcaz hayırlısıyla:KK52::KK52::KK52:

aynen başka yolu kalmadı:KK9:
20 gündür diyetteyim ben okadar emek verdim şimdi hedefime görmeden aslaaa bırakmam:KK8::KK8:

ama kilo aldığımızı görünce üzülmemiz güzel Allaha şükür daha motivasyonum düşmedi ama önümde 2ay daha seyir varEn Büyük KK

X