- 25 Şubat 2011
- 5.524
- 4
Sabah olsa da bişeyler yesem
yarın itibariyle tam olarak baslıyorum :) ön alıstırma olmus gibi oldu :) bu arada nescafe 2 si bi aradalar var ya sekersiz onlardan istedgimiz kadr içebiliomuyuz ?
Günaydın dukandaşlaaarrr
bir cumartesi çalışma günü daha çalışmaaak maaleseef
neyse bugünkü menüm şu şekilde benim;
sabah: 1 yumurta+bitki çayı
ara: süt
öğlen: jambonlu krep+light ayran
ara:yoğurt
akşam: amcamlara kalmaya gidicem yengemi aradım ve bana ya ızgara birşey yap ya da tavuk yap dedim
Allahtan nazımın geçtiği bir yer yoksa diyet döneminde asla kimsede kalmaya gitmem
dün annem kuaföre gittiğinde bi kadınla tanışmış... o da dukan yapıyomuş... ilk hafta 2 kilo vermiş şimdi durmuş kilo vermesi... sabah kahvaltıda 3 tane haşlanmış yumurta yemiş sen 1 tane bile yemiyosun diyo...
günnaydın.... süpermiş... senin adına çok sevindim iyi bi haftasonu olucak desene
günaydın herkese bende yeni başladım 10 gün oldu sonra bu formu keşfettim ve üye oldum. benimde 2 kg gitti :))
günaydın kızlarkilom bu ara baya bi dalgalanmalarda şöyleki
21 şubat salı -------------> 63.9
22 şubat çarçamba -------> 63.3
23 şubat perşembe -------> 63.7
24 şubat cuma -----------> 63.1
25 şubat cumartesi -------> 63.8
ANAAMMM.... hergün tarılmasana kızz....
Bugüüüün spor yapmaya karar verdik vee gittik kaydoldukkkkBen zayıfladıkça herkes diyet yapmaya karar veriyorr süper süper yandaş bulmak harikaa heheheheh
Dönemlik bir şeydir umarım :18: verilen her 10 kiloda böyle oluyor sanırım. Savunma mekanizmam da süperrrr
yarın itibariyle tam olarak baslıyorum :) ön alıstırma olmus gibi oldu :) bu arada nescafe 2 si bi aradalar var ya sekersiz onlardan istedgimiz kadr içebiliomuyuz ?
dayanamıyorumay hiç böyle olmuyodu en kötü olduğu yerde sayıyodu olsun yinede moral bozmuyorum yarına gidecek onlar,çok sıkı yapıcam bugün
günaydın kızlar iştahım çok açık hızla kilo alıyorum bu gidişata dur demek lazım...acilen dukana başlıyıcam motivasyona ihtiyacım var... yardııım...
bende hergün tartılıyorum dayanamayıp
hatta geçen gün yemekten önce ve sonra diye tartıldım ahahaha
işin komiği yemekten önce daha kilolu çıktım
ben bir ajanda tutuyorum ve her gün yediklerimi ve sabah gördğüm kiloyu oraya yazıyorum
ondan bende her sabah tartılıyorum:d
senin yine 300-500 oynamış benim 700 ila 1000 arası oynuyordu
uff yaa... bende 60 olup zil takıp oynamak istiyorumm.... :2:o nescafelerde süttozu var maalesef :50
tam da dogru yere geldin ama bana eski halimi hatirlattin yaa ayy ne kabus yasiyormusum meger. Ama benim düsüncem hep su sekildeydi: "Ne yaparsam yapayim ben kilo veremem diyet yaparsam da ac kalirim ac kalmakla da zayiflamaya inanmiyorum " böyle düsündügüm icin 2 sene boyunca yedim de yedim simdi en azindan 75 e düssem zil takip oyniycam valla
napalım artık iki ileri bi geri derken zayıflıcaz hayırlısıyla