çok şükür bu sabah 74.6 gördüm... nerdeyse 9 kilo vermişim toplamda... bide 3 gündür wc çıkamıyorum... herşeyi denedim... sıcak su.... form çay... yeşil çay... ve doktorumun verdiği bir solüsyon... hepsini içtim ama cort yani hiç faydası yok... acayip şişkin hissediyorum kendimi... bu arada dukan amca haftada 1 kilo diyo ya... hakketten ben birer birer gidiyorum... sanırım doğru yoldayım...
Tebrik ederim bugünde sana gelsin alkışlar o zaman
Piliç köfteyi nasıl yapıyorsun?
ne kadar zaman oldu canm başlayalı?
ne kadar sürede verdin yani 9 kiloyu?
maşallah ta diyelimmmm :)
çok şükür bu sabah 74.6 gördüm... nerdeyse 9 kilo vermişim toplamda... bide 3 gündür wc çıkamıyorum... herşeyi denedim... sıcak su.... form çay... yeşil çay... ve doktorumun verdiği bir solüsyon... hepsini içtim ama cort yani hiç faydası yok... acayip şişkin hissediyorum kendimi... bu arada dukan amca haftada 1 kilo diyo ya... hakketten ben birer birer gidiyorum... sanırım doğru yoldayım...
Tartının ibresi oynasın diye evrene olumlu mesajlar göndermiştim ama sanırım etkili olmamış :) Bir hafta yerinde sayanlar arasına girmiş bulunmaktayımHoşbulduuuuum ahahahaha
Tarçından kaynaklanıyor olabilir wc ye çıkamamak bir önceki sayfada tarçınla ilgili link paylaştım oku istersen...Günaydın bu arada
anaaa... dün ve önceki gün olmak üzere... günde 2 kupa tarçınlı süt içtim... :2:
26.01.2012 83,3
23.02.2012 74,6
yahu yazınca daha bi iyi anlaşılıyo... çok şükür yaa...
vay eşşek ben yaa.... :2:Olabilir
aman yarabbii pek de sevindim hee... maşallah hepimize o zaman...harikasınnn bir ay bile olmamışşş
süperrrrr
devammmmmmmmmmmm
aynen yaa... bende sabahtan beri deniyorum... ne güzel 74 leri göriyim diye uyumuştum dün gece... şükür görebildim ama cetvelsiz kaldık...bu arada cetvel hala hata veriyo
Tartının ibresi oynasın diye evrene olumlu mesajlar göndermiştim ama sanırım etkili olmamış :) Bir hafta yerinde sayanlar arasına girmiş bulunmaktayımHoşbulduuuuum ahahahaha
İşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun kazak buuuu
Eki Görüntüle 352886 Eki Görüntüle 352887
İşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun kazak buuuu
Eki Görüntüle 352886 Eki Görüntüle 352887