48 çok az değil mi??testte ideal kilon 48mi çıktı yoksa sen mi 48 olmak istiyorsun?boyun kaç bu arada?benim1.58,testte ideal kilom 54 çıktı...ikimiz de neredeyse aynı zamanlarda başlamışız 40 küsür gündür diyetteyiz,bol bol su içelim ve verelim şu kalan kilolarımızı da:))
benim de 1.60 boyum ama kemiklerim mi iridir nedir bilmem 54 falan bana fazla ben zaten 48 kiloydum işte bi hastalıktan dolayı ilaç kullandım ve 62 oldum şimdi eskisi gibi olmak istiyorum sadece..dukan bana 51 dedi,herhalde benim kemiklerim iri senden canım...ondan herhalde..ama sana bişey söyliyim mi sen benden çok çok daha iyi gidiyosun şükret haline ben en düşük şu ana kadar 55.3 gördüm...şu anda 56.2 yim düşün!!!Bu şarkı benden bütün dukancanlara gelsin:Halil Sezai - İsyan 2011 Orijinal Albüm - YouTube oooooooffffffff offfffffffff
benim de 1.60 boyum ama kemiklerim mi iridir nedir bilmem 54 falan bana fazla ben zaten 48 kiloydum işte bi hastalıktan dolayı ilaç kullandım ve 62 oldum şimdi eskisi gibi olmak istiyorum sadece..dukan bana 51 dedi,herhalde benim kemiklerim iri senden canım...ondan herhalde..ama sana bişey söyliyim mi sen benden çok çok daha iyi gidiyosun şükret haline ben en düşük şu ana kadar 55.3 gördüm...şu anda 56.2 yim düşün!!!Bu şarkı benden bütün dukancanlara gelsin:Halil Sezai - İsyan 2011 Orijinal Albüm - YouTube oooooooffffffff offfffffffff
anladım canım,çok fark yok ki aramızda ben de en düşük 55 gördüm,şimdi 55.6yım(hem sen regl dönemindeymişsin,benim daha reglime çok var ( süperrr oldu,ben çok severerim halil sezai'nin şarkılarını,isyan şu an çok anlamlı:)
anladım canım,çok fark yok ki aramızda ben de en düşük 55 gördüm,şimdi 55.6yım(hem sen regl dönemindeymişsin,benim daha reglime çok var ( süperrr oldu,ben çok severerim halil sezai'nin şarkılarını,isyan şu an çok anlamlı:)[/QUOT
dedim ya bütün dukancanların olsun bu şarkı,hepimiz yaşıyoruz çünkü bu 'isyaaaaaannn' durumlarını:)
Merhaba arkadaşlar . Yaklasık bir aydır diyetteyim. Seyir evresindeyim. 48'e düşmem lazımdı. Ben şu an 51'deyim. Sabah kan degerlerimi olçturmek için tahlil yaptırdım bu rejimin bi zararı var mı diye. 3 ay öncesine kadar normalin altında olan kolesterolüm normalin üstüne çıkmış. Çok canım sıkıldı valla. Ne kırmızı et tükettim, ne yağ. Tükettiğim her şey yağsızdı. Bir tek günde 1 yumurtadan da normalin altında olan değer üstüne çıkar mı ki ? :/ Buraya kadar gelmişken bırakmakta istemiyorum. Ne yapsam ne olur yardımcı olun .
günde ne kadar su içiyosun?
Yaklaşık 1,5 2 litre. Bol su tüketmeye çok özen gösterdim
migrosta önceden vardı ama artık yok çok aramama rağmen türkiyede alternatif ürün bulamadım ben migrostan alıyordum 2 yıl önce falan artık ebaydan pam markalı spreyler var ondan alıyorum
Kızlar bacaklarım baya bi inceldi göbeğimin şişliği de iniyo bugün annem kotondan medium beden elbiseler almış hepsi de fıstık gibi oldu hatta daha da zayıflayıp yanlardan aldırmayı düşünüyorum.
hastana acil şifalar diliyorurum
yağ kırmızı ete de dikkat etmişsin benim aklıma yumurtaya karşı tolerans geliyor.bundan sonra bi 20 gün kadar yumurta sarısı yemeden sadece beyazlarını yiyip bi tekrar baktır istersen kan değerlerine.çünkü bazı metabolizmalar çeşitli kolestrolleri tolare edemiyor...
Evet neredeyse hiç kırmızı et tüketmedim. Tavuk hindi balık falan tükettim. Yarından itibaren sence nasıl bir program izleyeyim? Ben 1+1 yapıyordum. Yarın saf protein günüm. Sabah peynir ve yumurtanın beyazıyla başlayacağım. Yine tavuk balıkla devam edeyim mi sence ? Şu 2-3 kilodan da kurtulamadım bi türlü 2 haftadır hep 51 lerdeyim.
tavuğun beyaz eti balık ama daha yağsız olanlardan mesela levrek değil de çipura,yumurtanın beyazı,ton balığı,tofu alabilirsin bence çok lezzetsiz ama bitkisel bir protein,bool yeşil çay,maydanoz o şekilde devam et derim çok bi yolun kalmamış sonuçta
arkadaşlar ben de nerdeyse 1 aydır diyetteyim. bugün tiroid için tahlil yaptırmaya gittim, düzenli gidiyordum ama çoktandır gitmemiştim.kolesterolüm tiroidim tavan yapmış, hiç bu kadar yükselmemişti.zaten kilo veremememin sebebi de troidin çalışmaması aslında, ilacı kesmiştim doğumdan sonra. ama ailemde de kolesterol ve kalp krizi riski olduğu için meyilliyim yani.o yüzden diyeti bugün itibariyle bıraktım. 63.8 ile başlamıştım şuan 61 kiloyum.kar kardır :)) beni listeden de silebilirsiniz.hepinize bu yolda başarılar, umarım hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız..
Tamamdır . Çok teşekkür ederim yardımların için =) Bi de kolesterol için ceviz diyorlar ama yasaklı mıydı?
ceviz ne yazık ki yasaklı ama cevizin içinde yararlı yağ asitleri var bence sabahları 1 2 taneden fazla olmamak koşuluyla tüketebilirsin ama kolestrole iyi gelip gelmediğini hatırlamıyorum şu anda onu bi araştır istersen önce...bir de diyeti yaparken yürüyüş yaptın mı?