Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar kusura bakmayın çıkmıştım netten sorularınız şimdi görüp cevaplayabiliyorum.domates çorbasını dukana un yerine kepek koyarak uyarlayabilirsin.gerisinde zaten sorun yok ps günleri tüketebilirsiniz.bana gelince ben diyetimin 17.gününü bitirmek üzere olduğum şu ana kadar hiç çorba ya da ekmek-poğaça-kek yemedim.diyetimin ilk kahvaltısına krep yapmaya çalışıp beceremedim.o günden beride maceraya kalkışmadım açıkçası hiçbirini aramadımda.et,tavuk,balık,yumurta,süt ekseninde gıda tüketiyorum.sebze günlerimdede eve ne yemek yaptıysam onu yiyorum.ben kepek hakkımı yoğurda karıştırmak suretiyle kullanıyorum.tatlı krizi için kola ve meyveli yoğutr yiyorum.light puding almıştım onu bile tüketme ihtiyacı duymadım.o yüzden facede çok takılmıyorum,buradaki tariflerde çok ilgimi çekmiyor.

mrb arkadaşlar bende başladım diyete..bugün atak evresinin 3. günü aslında testte 2 çıktı ama ben uzatacağım cumaya kadr...3 günde yaklaşık 3 kilo gitti...ama geçen hafta dıyete hazırlık olarak az yemeye başladım onunda etkisi mutlaka vardır...şuanki sıkıntım su içmek aklıma bile gelmiyor we hiç spor yapamıyorumm...

Merhaba arkadaşlar . Yaklasık bir aydır diyetteyim. Seyir evresindeyim. 48'e düşmem lazımdı. Ben şu an 51'deyim. Sabah kan degerlerimi olçturmek için tahlil yaptırdım bu rejimin bi zararı var mı diye. 3 ay öncesine kadar normalin altında olan kolesterolüm normalin üstüne çıkmış. Çok canım sıkıldı valla. Ne kırmızı et tükettim, ne yağ. Tükettiğim her şey yağsızdı. Bir tek günde 1 yumurtadan da normalin altında olan değer üstüne çıkar mı ki ? :/ Buraya kadar gelmişken bırakmakta istemiyorum. Ne yapsam ne olur yardımcı olun .

günde ne kadar su içiyosun?

Yaklaşık 1,5 2 litre. Bol su tüketmeye çok özen gösterdim

yağ kırmızı ete de dikkat etmişsin benim aklıma yumurtaya karşı tolerans geliyor.bundan sonra bi 20 gün kadar yumurta sarısı yemeden sadece beyazlarını yiyip bi tekrar baktır istersen kan değerlerine.çünkü bazı metabolizmalar çeşitli kolestrolleri tolare edemiyor...

Evet neredeyse hiç kırmızı et tüketmedim. Tavuk hindi balık falan tükettim. Yarından itibaren sence nasıl bir program izleyeyim? Ben 1+1 yapıyordum. Yarın saf protein günüm. Sabah peynir ve yumurtanın beyazıyla başlayacağım. Yine tavuk balıkla devam edeyim mi sence ? Şu 2-3 kilodan da kurtulamadım bi türlü 2 haftadır hep 51 lerdeyim.

tavuğun beyaz eti balık ama daha yağsız olanlardan mesela levrek değil de çipura,yumurtanın beyazı,ton balığı,tofu alabilirsin bence çok lezzetsiz ama bitkisel bir protein,bool yeşil çay,maydanoz o şekilde devam et derim çok bi yolun kalmamış sonuçta

kızlar iyi akşamlar seyirimin 2.günü yarınki bildirime kadar tartılmayacam diye tartılmadım :2: ama motivasyonum sıfır niye böyle oldum bilmiyorum bişeyler yemekte istemiyorum ama sanki kilo veremeyecekmişim gibi geliyo

Tamamdır . Çok teşekkür ederim yardımların için =) Bi de kolesterol için ceviz diyorlar ama yasaklı mıydı?

arkadaşlar ben de nerdeyse 1 aydır diyetteyim. bugün tiroid için tahlil yaptırmaya gittim, düzenli gidiyordum ama çoktandır gitmemiştim.kolesterolüm tiroidim tavan yapmış, hiç bu kadar yükselmemişti.zaten kilo veremememin sebebi de troidin çalışmaması aslında, ilacı kesmiştim doğumdan sonra. ama ailemde de kolesterol ve kalp krizi riski olduğu için meyilliyim yani.o yüzden diyeti bugün itibariyle bıraktım. 63.8 ile başlamıştım şuan 61 kiloyum.kar kardır :)) beni listeden de silebilirsiniz.hepinize bu yolda başarılar, umarım hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız..

Geçmiş olsun mkm :/

Tamamdır . Çok teşekkür ederim yardımların için =) Bi de kolesterol için ceviz diyorlar ama yasaklı mıydı?

ceviz ne yazık ki yasaklı ama cevizin içinde yararlı yağ asitleri var bence sabahları 1 2 taneden fazla olmamak koşuluyla tüketebilirsin ama kolestrole iyi gelip gelmediğini hatırlamıyorum şu anda onu bi araştır istersen önce...bir de diyeti yaparken yürüyüş yaptın mı?

Malesef düzenli olarak yapamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…