utanıyorum. evet çok utanıyorum.
hedef kilo 60
güncel kilo 68.2
geçen haftaya göre +400
aferin bana :88:
yılmak yok. 3 gün atak yapacağım. haftaya 66 lı bir rakam yazmayı umuyorum.
ommur 66 deme bana sakın. bak 66yı anmak yok taam mı
benim nisan 15 hedefim bakiciz işte tatlım.bu aralar biraz yavaaşladı sanki kilo vermem...ama çok daraldı vücudum.zaten hiç bir zaman et taşmazdı benden .ama şimdi nasıl güzel duruyor anlatamam..takipteyim seni inşallah veririz kiloları.
ama geçen haftaki bildirimin de 68.2
İşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun hırka buuuu
Eki Görüntüle 352886 Eki Görüntüle 352887
ya şu tickerfactory i yönetime bildirsek mi??kilo cetvelimi istiyorum.....
bakalım fark varmı
89 (en kilolu halim yok malesef),82 ve 71 lik hallerim
çok şükür bu sabah 74.6 gördüm... nerdeyse 9 kilo vermişim toplamda... bide 3 gündür wc çıkamıyorum... herşeyi denedim... sıcak su.... form çay... yeşil çay... ve doktorumun verdiği bir solüsyon... hepsini içtim ama cort yani hiç faydası yok... acayip şişkin hissediyorum kendimi... bu arada dukan amca haftada 1 kilo diyo ya... hakketten ben birer birer gidiyorum... sanırım doğru yoldayım...
bakalım fark varmı
ay tekrar yükleyim resimleri, o olmadı ama silmemede izin vermiyor sistem....
ayy deme öyle yaa, ben de juke istiyorum..şuan terios var ama o küçük geliyo, satıp juke alalım istiyorummmQASQAI al ama JUKE alma... benden sölemesi... iğrenç bi araba
süperrrrrtarihimi yazınca farkettim bugün tam bir ay oluyo galiba :)
nasıl sizce durum
daha yolum var hedefe biliyorum ama
bravo canım, hadi bakalım bol eksilerin olsunGünaydın kızlar.
Dün ki menüm
Sabah 3 dukan poğaça
Öğlen 2 fırın baget ve yoğurt
Akşam 4 yağsız tavada piliç köfte ve ayran
Ve kilom 68,4 bu sabah.
yarimcim süper verdin sen yaa, benden sonra başladın ama beni çoktan solladın , dans kurslarının faydası işte..tebrikler canımçok şükür bu sabah 74.6 gördüm... nerdeyse 9 kilo vermişim toplamda... bide 3 gündür wc çıkamıyorum... herşeyi denedim... sıcak su.... form çay... yeşil çay... ve doktorumun verdiği bir solüsyon... hepsini içtim ama cort yani hiç faydası yok... acayip şişkin hissediyorum kendimi... bu arada dukan amca haftada 1 kilo diyo ya... hakketten ben birer birer gidiyorum... sanırım doğru yoldayım...
harika yaaa, acaayiipp farketmiş..İşteee öncesiii ve sonrasıııı :) Diyete ilk başladığımda kapanmayan uzun hırka buuuu
Eki Görüntüle 352886 Eki Görüntüle 352887
bakalım fark varmı
benim nisan 15 hedefim bakiciz işte tatlım.bu aralar biraz yavaaşladı sanki kilo vermem...ama çok daraldı vücudum.zaten hiç bir zaman et taşmazdı benden .ama şimdi nasıl güzel duruyor anlatamam..takipteyim seni inşallah veririz kiloları.
çok çok çokk tebrik ederiz umarız istediğiniz kiloya en yakın zamanda ulaşırsınzay tekrar yükleyim resimleri, o olmadı ama silmemede izin vermiyor sistem....