Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Malesef düzenli olarak yapamadım .

spor da önemli aslında...spor maalesef hem kilo veremede hem sağlıkta çok önemli..düzenli olması da ayrıca bi önemli
ha ben yapıyo muyum 10 gün düzenli 1 hafta yok 15 gün var 2 hafta yok öyle bi gaza gelme anında...

Yardımların için çok teşekkürler. Şu anda çıkmam lazım . Herkese iyi akşamlar

iyi akşamlaaaarrr:)

regliyim ağrım var demedim kalktım leslie yaptım:)) 3 milcik
ama sanırım regli olmanın halsizliğiyle beraber çoook yorulduuum

yarimm dedi regli döneminde metabolizma hızlıymış diye bende denedim

yarinki kilo bildiriminde çok çıkıcam biliyorum ama ben bu hafta gördüğüm en düşük kiloyu söylicem valla
keyfimi bozamam

ankamalldaki çekilişe bizde katılmıştık. o honda crv de bizimde gözümüz var.gerçi benim bir yolunu bulup önce dr kartını aktive etmem gerek. birde araba çıkarmış ama kart aktive değil diye vermezlermiş.kafayı yerim valla.:))

çok geçmiş olsun.Kilo verim sürecinde yağlar yakıldığı için kandaki yağ miktarının fazla çıkması normal diye duymuştum ama bi diyetisyene sormak lazım tabi ama yine de aklınızda olsun dedim

çok geçmiş olsun bu diyet size yaramadı demekki,başka bi yöntemle istediğiniz kiloya düşersiniz umarım

bende süt kattım unutmuş muyum yazmayı?*neyse ellerine sağlık çok güzel oluyodur eminim bende önerilerini dikkate alırım1

Tartıda ibre oynamasa da (aslında yarın sabah azcık sola kaysa fena da olmaz hani ) önünü kapatamadığım hırkamın içine sığabiliyorsam, üstüne düğmelerini kapatabiliyorsam, oram buram pörtlemediyse benim için en büyük mutluluk buduuuuur

bravoo

günaydın. ilk bildirim benden.
başlangıç:74
hedef:60
şimdiki kilo. 70

herkesein günü açık olsun

hemen 2. bildirim benden gelsin kızlar ,günaydınlar hepinize :)
reglim halen ama olsun moraller iyi :)

başlangıç tarihim :24.01.2012
başlangıç kilom:73.3
şuanki kilom:67.3
hedef kilo :59.99999 :)

üstelik kabızım 4 gündür çıkamadım hiç :2:

tarihimi yazınca farkettim bugün tam bir ay oluyo galiba :)
nasıl sizce durum
daha yolum var hedefe biliyorum ama

kızlar günaydın... öncelikle bugünkü kilo bildirimlerinde hepimizin kocaman eksileri olduğunu ümit ediyorum... motivasyonumuz tavan yapsın bakalım... övünelim biraz kendimizle... tekrar hatırlatıyorum ki; saat 13.00 e kadar bildirimleri ulaştırıp, 14.00 te de paylaşıyoruz... bildirimlerinizi ister özel msj yoluyla kk sayfamızdan gönderin... ister topiğimizde paylaşın... isterseniz miray_hur q mynet.com adresine mail atın... kocaman eksilerimiz olsun inşallahh....

mesajını okuduğumda kendimi gördüm sanki... çünkü benimde kansızlık sorunum çok ciddi boyuttadır... demir ve kolestrol problemim de es geçilemez elbette... ama geçtiğimiz hafta bende tahlillerimi yaptım ve sonuçlarım eskiye göre daha yüksek... kan değerlerim yükselmiş (hastaneye yatıp kan almaktan kurtuldum) kolestrol işine gelince de ben yumurtayı çok sevmem normalde... bu diyette de nefret ettim zaten... ama sen illa da tüketicem dersen (çünkü yumurta tok tutar) beyazını tüketebilirsin... sıkıntı yaratan yumurtanın sarısıdır... ben bu diyette tüm değerlerimin normal seviyeye yaklaştığını gördüm... darısı tüm şikayeti olanların başına... çok geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun... aslında yukarıda yazdıklarımı okursan biraz motive olabilirsin belki ama tabi genetikse orda söyleyecek pek bişey yok... inşallah en kısa zamanda normal değerlerine ulaşırsın...

günaydın bence süper.devam devam..

Günaydın kızlar.
Dün ki menüm
Sabah 3 dukan poğaça
Öğlen 2 fırın baget ve yoğurt
Akşam 4 yağsız tavada piliç köfte ve ayran

Ve kilom 68,4 bu sabah.

çok şükür bu sabah 74.6 gördüm... nerdeyse 9 kilo vermişim toplamda... bide 3 gündür wc çıkamıyorum... herşeyi denedim... sıcak su.... form çay... yeşil çay... ve doktorumun verdiği bir solüsyon... hepsini içtim ama cort yani hiç faydası yok... acayip şişkin hissediyorum kendimi... bu arada dukan amca haftada 1 kilo diyo ya... hakketten ben birer birer gidiyorum... sanırım doğru yoldayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…