hi ihi beleyeyim mi beklemeyeyim mi:44:tatlım aldım başımı gidiyorum sen de gel..kaçamak yapmamanın ödülleri:)))nasıl gıcık konuştum değil mi???yetişirsin tatlım sanki çok kilo var aramaızda
e süeprmiş... ben de bakınıyorum öyle alıcak bişiler arıyorum ama eksik bişi kalmadı... alıp depoya kaldırmaktansa boşveriyorum... öle gelinlik melinlik bakıyorum... güzel nikah şekerleri ve kına düğün organizasyonları için cici şeyler var...
umarım alışverişi yeni manto alarak sonlandırırım.
yeni bir manto istiyorum. tüzün olsun yeşil olsun ve lütfen allahım 50 tela olsun
(olmayacak duaya amin demeyecem)
50 telaya manto kaldı mı yha
hadi bakalım inşşş bulursuunnnn
50 telaya manto kaldı mı yha
hadi bakalım inşşş bulursuunnnn
QASQAI al ama JUKE alma... benden sölemesi... iğrenç bi arabaduanın küçüğü büyüğü olmaz
cepadanda araba çıkmasını dilioyrum uzun zamandırda
satıp bir nissan juke bi tanede qashqai alaca. kalanlada ev kredisinin bi kısmını yatıracaz :82:
bugün yayınlanacaktı. bakim bana çıkmışmı mercedesi
öf ya öf ya öf ya öf
bana çıkmamış
umudum ankamalla kaldı. marttada oranın çekilişi var
QASQAI al ama JUKE alma... benden sölemesi... iğrenç bi araba
Eminim kuğu gibi olacağına canım.
Nişanlında haklı aslında.
97 ciddi derece fazla bir rakam.
Zero kola, light çamlıca gazoz, light limonata, Lİght meyveli soda serbest canım.
İyi akşamlar şekerim.
http://www.bonprix.com.tr/kategori/kadin-ceketler-ceketler/?fb=0&spr=50&ssz=&sco=&sss=&sma=&srz=&label_id=&shpt=1&directLandmark=Shopfilter&directLandmarkP=wert%3Dpreis al sana 50 telaya mont... dünya kadar hemde
inşallah verebilirim ,bana dua edin olur mu,düğünde beni incecik görünce herkes söylediklerine pişman olur inşallah .3 ayda kaç kilo verebilirim sizce ,18 kilo hedefliyorumm en az ,hızlı kilo veren bir yapım var,hergün yürüyüşlere de başladım ,korkun benden kilolarrrr
canım hiç merak etme,sabırlı istikrarlı ol kaçamak yapma yaza kadar ciddi fark yaratıcaktır,nasıl oldu bu kiloya çıktım demişsin ya peki hormon testi falan yaptırdın mı,bazen bi hapla halledilebilecek ufacık bi sorun farkedilmeyince farklı sonuçlar yaratabiliyo
14-17 arası gider bence... ama kolay kilo verebiliyosan 18 kilo da gider...
tüzün nedir ya...
öf ya öf ya öf ya öf
bana çıkmamış
umudum ankamalla kaldı. marttada oranın çekilişi var
TZN . normal kadın kalıbına göre dikiyolar. öle 34 beden dikip üzerinede 38 bedeni yapıştırmıyorlari.
bana fiatları yüzünden mantoları nasip olamadı ama kısssmet diyelim. sezon henüz bitmedi. halen umudum var:114:
ona bizde katıldııkkk
birde ankarada dönerci çekiliş yapıyordunissan mikra
ankamaldeki çıkarsa satıcaz amaben 3 kapı araba sevmiyorum: