Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hi ihi beleyeyim mi beklemeyeyim mi:44:tatlım aldım başımı gidiyorum sen de gel..kaçamak yapmamanın ödülleri:)))nasıl gıcık konuştum değil mi???yetişirsin tatlım sanki çok kilo var aramaızda

bekleme yapma geeeeeeç

yolu aç bende gelecem haftaya oralara :26:

umarım alışverişi yeni manto alarak sonlandırırım.

yeni bir manto istiyorum. tüzün olsun yeşil olsun ve lütfen allahım 50 tela olsun

(olmayacak duaya amin demeyecem)

kızlar ben halen pazar günki brynchı düşünüyorum nasıl yırtıcağmı
normalde pazar günü saf protein günüme geliyo,cugün saf protein
perş rotein+sebze
cuma saf protein
c.tesi rotein+sebze
pazar :saf protein ama ben şöyle yapmayı planlıyorum sizce nasıl yapıyım hiç bozmıyımda sadece yumurta ve peynirmi yiyim

cuma ,c.tesi iki gün saf protein yapıyım diyorum hem daha iyi olur belki pazar günüde peynir yumurta domates salatalık filanla geçiştiriyim diyorum...

off çaktırmak istemiyorum diyette olduğmu offff
ayy şimdiden stres oldum
gitmiyim dicem ama tee ankaradan arkadaşlarım geliyolar gezcez filan ayıp olur gitmesemde

50 telaya manto kaldı mı yha
hadi bakalım inşşş bulursuunnnn

duanın küçüğü büyüğü olmaz

cepadanda araba çıkmasını dilioyrum uzun zamandırda

satıp bir nissan juke bi tanede qashqai alaca. kalanlada ev kredisinin bi kısmını yatıracaz :82:

bugün yayınlanacaktı. bakim bana çıkmışmı mercedesi

öf ya öf ya öf ya öf

bana çıkmamış

umudum ankamalla kaldı. marttada oranın çekilişi var

Son düzenleme:
QASQAI al ama JUKE alma... benden sölemesi... iğrenç bi araba

öf ya öf ya öf ya öf

bana çıkmamış

http://www.bonprix.com.tr/kategori/kadin-ceketler-ceketler/?fb=0&spr=50&ssz=&sco=&sss=&sma=&srz=&label_id=&shpt=1&directLandmark=Shopfilter&directLandmarkP=wert%3Dpreis al sana 50 telaya mont... dünya kadar hemde

inşallah verebilirim ,bana dua edin olur mu,düğünde beni incecik görünce herkes söylediklerine pişman olur inşallah .3 ayda kaç kilo verebilirim sizce ,18 kilo hedefliyorumm en az ,hızlı kilo veren bir yapım var,hergün yürüyüşlere de başladım ,korkun benden kilolarrrr

http://www.bonprix.com.tr/kategori/kadin-ceketler-ceketler/?fb=0&spr=50&ssz=&sco=&sss=&sma=&srz=&label_id=&shpt=1&directLandmark=Shopfilter&directLandmarkP=wert%3Dpreis al sana 50 telaya mont... dünya kadar hemde

tüzün olcak ama. ben tüzün seviyiroum. gidip gelip yalaka gibi bakıyorum mantolarına. 400e beendim bi mantosunu. almam ama.

14-17 arası gider bence... ama kolay kilo verebiliyosan 18 kilo da gider...

3 sene önce yaptırmıştım ama bir sorun çıkmadı ,yinede ben tekrar yaptırmayı düşünüyorum.3 ayda 18 kilo verebilirmiyim sizce

öf ya öf ya öf ya öf

bana çıkmamış

ona bizde katıldııkkk
birde ankarada dönerci çekiliş yapıyordu nissan mikra
ankamaldeki çıkarsa satıcaz ama ben 3 kapı araba sevmiyorum:

ankara firması galiba... hayırlısı olsun alabilirsin belki...

ona bizde katıldııkkk
birde ankarada dönerci çekiliş yapıyordu nissan mikra
ankamaldeki çıkarsa satıcaz ama ben 3 kapı araba sevmiyorum:

çıksa bende satarım. gider kafama göre araba alırım.

daha önce makro marketten çamaşır makinesi çıkmıştı bana. bi kerede bornoz takımı çıktı. geçen seferde tuvalet kağıdı çıktı

ama hiçbiyerden araba çıkmadıııııııı

Son düzenleme:
kızlar imdaattt!!! seyirde 4. günüm ve tam 1200gr almışım!! Hiç kaçamak yapmadım yaa bu nasıl olur!!! Ağlamak üzereyim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…