Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben halen pazar günki brynchı düşünüyorum nasıl yırtıcağmı :KK43:
normalde pazar günü saf protein günüme geliyo,cugün saf protein
perş :protein+sebze
cuma saf protein
c.tesi :protein+sebze
pazar :saf protein ama ben şöyle yapmayı planlıyorum sizce nasıl yapıyım hiç bozmıyımda sadece yumurta ve peynirmi yiyim :KK43:

cuma ,c.tesi iki gün saf protein yapıyım diyorum hem daha iyi olur belki pazar günüde peynir yumurta domates salatalık filanla geçiştiriyim diyorum... :KK43:

off çaktırmak istemiyorum diyette olduğmu offff :KK43:
ayy şimdiden stres oldum
gitmiyim dicem ama tee ankaradan arkadaşlarım geliyolar gezcez filan ayıp olur gitmesemde

senin yerinde olsam telefonun sesini kısar sabah uykusunu iyice uzatır kahvaltıya baya bir gec giderdim. Gidince de iki cay muhabbetle geçiştirir hemen turk kahvesi kısmına geçiş yapar diyeti de hiç bozmazdım.

kızlar merhaba...

Bende yapıyorum ve 1,5 ayda yaklaşık 5 kilo verdim. 58,5 ile başladım şuan 53,6.. azimle devam hedef 50 hatta 48..

Bu arada daha önce soruldumu bilmiyorum ama şu ticker hata veriyo bilginiz varm?

o kadar kötü hissediyorum ki; sürekli açım arkadaşlar reglime 4 gün kaldı,2 paket puding yedim geceleri yatmadan yemek yiyorum durduramıyorum kendimi,spor da yapamıyorum şu aralar okul açıldı...55i görmüştüm ne güzel 1 kilo aldım,devam etmek istemiyorum daha doğrusu içim istemiyo her şeye saldırasım var...biri beni kurtarsın:KK43::-)50::18::18::KK5::KK25::26:

Arkadaşlar belki bu soru çok sorulmuştur ama atak evresi 4. günümdeyim ve tatlı die çıldırıyorum acaba dr oetker light puding yesem 1 küçük kase olur mu ki??????*

hımmmm. havalar biraz soğuk ama olsun. koca ile gezmenin tadı ayrı. geçenlerde yürüyelim hadi gel dedi. ankaralılar bilir eskişehir yolunu kentparktan armadaya kadar yürüdük. biraz tehlikeliydi ama güzeldi. evde harala gürele dertleşemiyorsun eşinle. günlük telaşe. böyle zamanlar iyi geliyor.

bu akşamda mı çıksam ki :KK1:

bu aralar alışverişin şeyini çıkardım arkadaşlr. göçükteyim.her gördüğümü alasım var. :KK52:
burda havalar güzel cnm günlük güneşlik :KK16:

afiyetler olaaa... :KK3:

Afiyet olsun kuzum.
sağolun fıstıklar:KK12:

Kızlar bacaklarım baya bi inceldi göbeğimin şişliği de iniyo bugün annem kotondan medium beden elbiseler almış hepsi de fıstık gibi oldu hatta daha da zayıflayıp yanlardan aldırmayı düşünüyorum. :KK16:

3 sene önce yaptırmıştım ama bir sorun çıkmadı ,yinede ben tekrar yaptırmayı düşünüyorum.3 ayda 18 kilo verebilirmiyim sizce
yaptır cnm ihmal etme,eğer bi sağlık sorunun yoksa bozmadan devam edersen bence 15-18 kg verirsin hiç merak etme

burda havalar güzel cnm günlük güneşlik :KK16:

buralar bildiiin buz. gerçi havaya cemre düşmüş. bugün fena deil gibi ama 20 dakika sonra örenecem nasılmış hava diye. :KK55:

25 senem Ankarada geçtikten sonra bi iyi geldi ki burası anlatamam:KK9: çekilişler konusunda bende senin gibiyim her fırsatı değerlendiriyorum ama bana daha hiç bişi çıkmadı :2: :KK14: ama yılmıyorum azimle devam:KK9:

o kadar kötü hissediyorum ki; sürekli açım arkadaşlar reglime 4 gün kaldı,2 paket puding yedim geceleri yatmadan yemek yiyorum durduramıyorum kendimi,spor da yapamıyorum şu aralar okul açıldı...55i görmüştüm ne güzel 1 kilo aldım,devam etmek istemiyorum daha doğrusu içim istemiyo her şeye saldırasım var...biri beni kurtarsın:KK43::-)50::18::18::KK5::KK25::26:[/QUOTE

sorma canım ya benimde motivastom sıfır,ben de 55 kiloya indim ama bu sabah 55.6'yı gördüm:KK43:(herşeye saldırmak istiyorum üstelik regl dönemimde değil:KK43:( ben 9 Ocakta başlamıştım,belki süre sıktı beni bilmiyorum,hedef 53,yaklaştıkça rahatlık geldi sanırım ama yok toparlanmamız lazım,böyle olmaz ki bu zamana kadar ki emeğime yazık olacak:KK43:(

o kadar kötü hissediyorum ki; sürekli açım arkadaşlar reglime 4 gün kaldı,2 paket puding yedim geceleri yatmadan yemek yiyorum durduramıyorum kendimi,spor da yapamıyorum şu aralar okul açıldı...55i görmüştüm ne güzel 1 kilo aldım,devam etmek istemiyorum daha doğrusu içim istemiyo her şeye saldırasım var...biri beni kurtarsın:KK43::-)50::18::18::KK5::KK25::26:[/QUOTE

sorma canım ya benimde motivastom sıfır,ben de 55 kiloya indim ama bu sabah 55.6'yı gördüm:KK43:(herşeye saldırmak istiyorum üstelik regl dönemimde değil:KK43:( ben 9 Ocakta başlamıştım,belki süre sıktı beni bilmiyorum,hedef 53,yaklaştıkça rahatlık geldi sanırım ama yok toparlanmamız lazım,böyle olmaz ki bu zamana kadar ki emeğime yazık olacak:KK43:(

5 ocakta başladım ben de...hiç bu kadar umutsuz olduğum olmamıştı yaaa:/

kızlar imdaattt!!! seyirde 4. günüm ve tam 1200gr almışım!! Hiç kaçamak yapmadım yaa bu nasıl olur!!! Ağlamak üzereyim!
cnm kaçamak yapmadıysan ya regl in yakındır ya da sebzelerden dolayı vücut su tutmuştur bir anda gider onlar merak etme sen yeşil çay falan iç ödem atsın vücut:KK8:

kızlar merhaba...
Bende yapıyorum ve 1,5 ayda yaklaşık 5 kilo verdim. 58,5 ile başladım şuan 53,6.. azimle devam hedef 50 hatta 48..
Bu arada daha önce soruldumu bilmiyorum ama şu ticker hata veriyo bilginiz varm?
Evet bi kaç gündür sitesinde sorun var sanırım

o kadar kötü hissediyorum ki; sürekli açım arkadaşlar reglime 4 gün kaldı,2 paket puding yedim geceleri yatmadan yemek yiyorum durduramıyorum kendimi,spor da yapamıyorum şu aralar okul açıldı...55i görmüştüm ne güzel 1 kilo aldım,devam etmek istemiyorum daha doğrusu içim istemiyo her şeye saldırasım var...biri beni kurtarsın:KK43::-)50::18::18::KK5::KK25::26:
aman cnm dur yapma etme yazık değilmi o kadar emeğine,tekrar şişip naptım ben diye kafanı duvarlara mı vurmak istiyosun:KK20::KK20: sık biraz daha dişini tarçınlı süt iç yulaf kepekli tatlandırıcılı muffin falan yap,en olmadı çok tatlı krizi geldiğinde tatlandırıcı sakız at ağzına ben öyle yapıyorum.firs sensations çilek rüyası favorim :KK9:

Arkadaşlar belki bu soru çok sorulmuştur ama atak evresi 4. günümdeyim ve tatlı die çıldırıyorum acaba dr oetker light puding yesem 1 küçük kase olur mu ki??????*
regl döneminde 1 kase hoş görülebilir hergün tüketmediğin sürece okadarcıktan bişey olmaz bence

Son düzenleme:

Kızlarrr kendinize gelinnn :) Umutsuz olmayın. Kaç kere diyet yaptım, kaç kere 30 un üstünde kilo verdiğimi hatırlamıyorum bile. Vücuduma o kadar iğrenç davranmışım ki bunu çok geç fark ettim. Ben ettim siz etmeyin. Amaaan alırsam da veririm demeyin. O sarkmalar ve çatlaklar var ya kilo verseniz de değişmiyor.

Kilom bir haftadır gram oynamıyor, dert etmiyorum. Gidin içine girdiğinizde sizi en mutlu eden kıyafetinizi giyin, aynaya bakın mutlu olun.

Aynı şeyleri yemekten sıkıldıysanız farklı tatlar deneyin, eğlenceli hale getirin bu diyetii . Hadi bakalımmm hadiiiii kendinize gelinnn :KK66:

benim de:KK43:((aslında aç değilim ama yemek istediğim aburcuburlarla dolu mutfak:)) diyete alıştım sanıyodum demek ki daha bünyem alışmamamış,offf ya güçlendirmeye mi geçsem orda da verebilirmiyim acaba??en azından haftada bir canımın istediğini yemek motive eder belki,senin hedefin kaçtı canım?

Kızlarrr kendinize gelinnn :) Umutsuz olmayın. Kaç kere diyet yaptım, kaç kere 30 un üstünde kilo verdiğimi hatırlamıyorum bile. Vücuduma o kadar iğrenç davranmışım ki bunu çok geç fark ettim. Ben ettim siz etmeyin. Amaaan alırsam da veririm demeyin. O sarkmalar ve çatlaklar var ya kilo verseniz de değişmiyor.

Kilom bir haftadır gram oynamıyor, dert etmiyorum. Gidin içine girdiğinizde sizi en mutlu eden kıyafetinizi giyin, aynaya bakın mutlu olun.

Aynı şeyleri yemekten sıkıldıysanız farklı tatlar deneyin, eğlenceli hale getirin bu diyetii . Hadi bakalımmm hadiiiii kendinize gelinnn :KK66:

çok sağol canım,haklısın,ben de neden böyle oldum bilmiyorum ki:KK43:( benim okulum tüm gün eve gelince halim kalmıyor değişik bişeyler denemeye,oğlum da var üstelik 6 yaşında ,eşim vejeteryan,ben dukan yapıyorum,düşün artık halimi:KK43:((

aman cnm dur yapma etme yazık değilmi o kadar emeğine,tekrar şişip naptım ben diye kafanı duvarlara mı vurmak istiyosun:KK20::KK20: sık biraz daha dişini tarçınlı süt iç yulaf kepekli tatlandırıcılı muffin falan yap,en olmadı çok tatlı krizi geldiğinde tatlandırıcı sakız at ağzına ben öyle yapıyorum.firs sensations çilek rüyası favorim :KK9:

Aynı şeyleri yemekten sıkıldıysanız farklı tatlar deneyin, eğlenceli hale getirin bu diyetii . Hadi bakalımmm hadiiiii kendinize gelinnn :KK66:[/QUOTE]

haklısınız,başka arkadaşlar da umutsuz olduğunda aynı şeyleri söylüyorum bende...geçen regl dönemimde de ağladım resmen anlatmıştım ya niye veremiyorum diye vücudumu da tanıyorum aslında,ellerime kadar şişiyorum,karakterime kadar değişiyorum...geçen regl dönemimden farklı olarak feci bi iştah ve isteksizlik var ama şu anda...nedir bu hatun olmanın zoruluğu ya,,,yazık değil mi bize,canımız çıkıyo valla her regl döneminde...offf offf umarım daha fazla kilo almam...

benim de:KK43:((aslında aç değilim ama yemek istediğim aburcuburlarla dolu mutfak:)) diyete alıştım sanıyodum demek ki daha bünyem alışmamamış,offf ya güçlendirmeye mi geçsem orda da verebilirmiyim acaba??en azından haftada bir canımın istediğini yemek motive eder belki,senin hedefin kaçtı canım?

benim daha 8 kilom var hijazzz:KK43:(((48di benim hedefim ama 50 olursam bi gün ( Allahım nolur olayım ) güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum ben de aslında

benim daha 8 kilom var hijazzz:KK43:(((48di benim hedefim ama 50 olursam bi gün ( Allahım nolur olayım ) güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum ben de aslında

48 çok az değil mi??testte ideal kilon 48mi çıktı yoksa sen mi 48 olmak istiyorsun?boyun kaç bu arada?benim1.58,testte ideal kilom 54 çıktı...ikimiz de neredeyse aynı zamanlarda başlamışız 40 küsür gündür diyetteyiz,bol bol su içelim ve verelim şu kalan kilolarımızı da:))

X