Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar kocişim aradı erken çıkıyomuş sahile doğru inicez bi türk kahvesi hüpletelim,benimki şekersiz tabi :KK9:hadi öptüm hepiciğinizi:KK54:

Son düzenleme:
ben de öğlen yemeğimi yedim.
1/2 tavuk göğsü
100 gr kadar yoğurt
patlıcan salatası

oh doydum şimdi çalışma zamanı...

bende yidim yemeemi.

200 gram yoğurt (hepiciğinide kavrulmuş kıymamın içine attım). gerçi kıymalı yoğurt oldu ama olsun delişıs delişıs)
kavrulmuş baharatlı kıyma
bi parçada dukan ekmeği(1 ay oldu halen tutturamıyorum mereti. yine kötü yine kötü)
çay

ommur bak aldın başını 66lara dooooğru yelken açtın. arkadaşım benide beklesen. beraber gitsek. az sabretsen bende gelecem oraya. haftaya 66 ları görmek istiyorum :KK4:

yarın kilo bildirimi var be ben dersini çalışmamış çocuklar gibi hissediyorum kendimi. geçen hafta ile aynı çıkacam :18:

hep o cumartesinin yüzünden :KK47:

kızlar kocişim aradı erken çıkıyomuş sahile doğru inicez bi türk kahvesi hüpletelim,benimki şekersiz tabi :KK9:hadi öptüm hepiciğinizi:KK54:

hımmmm. havalar biraz soğuk ama olsun. koca ile gezmenin tadı ayrı. geçenlerde yürüyelim hadi gel dedi. ankaralılar bilir eskişehir yolunu kentparktan armadaya kadar yürüdük. biraz tehlikeliydi ama güzeldi. evde harala gürele dertleşemiyorsun eşinle. günlük telaşe. böyle zamanlar iyi geliyor.

bu akşamda mı çıksam ki :KK1:

bu aralar alışverişin şeyini çıkardım arkadaşlr. göçükteyim.her gördüğümü alasım var. :KK52:

Son düzenleme:
İşte bennnnnnn :21:

Eki Görüntüle 352374

Eki Görüntüle 352375

Veeee 69,9 luk halim :KK42:

Eki Görüntüle 352377

Fark görebiliyor musunuzzzzzzzzzzzzzz?
tatlım , çok farketmişşş, süpersinnn..ayy bende 7 kilo verdim ama hiç farketmiyo gibi geliyo..e malum kilo çok olunca, çokda belli olmuyo :KK1:

kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi...
1 şişe zero (kutu cola çok geliyo)
1 biftek dilimi boyutlarında tavuk eti
1 dukan poğça
yalnız tavuk etini dün alışverişe gittiğimde marketten aldım... hergün hergün yemek hazırlama işi yorucu oluyo... aceleden öyle severek yiyemiyceğim şeyler getiriyodum işe... kuru baharatlı tavuk eti... dün akşam aldım tavuk etini olan yağ ve zarlarını temizledim (her ne kadar çok olmasada) sonra bi kasede 1 dolu dolu yemek kaşığıyla yoğurt koydum... karabiber-kırmızı biber-köri ve kekik ekledim... bi güzel çırptım... sonra 5 dilim tavuk etimi bi güzel sosladım... iyice yedirdim... her birini de ayrı ayrı strech filmlere sardım... 5 günlük öğle yemeğim çıktı... ama şimdi yemeğimi yedim... ve et lokum gibi olmuş... inanılmaz lezzetli... kuzu pirzola yemiş gibi hissediyorum kendimi... hemde 1 kilo falan yemişim gibi... çok doydum ama tadı damağımda kaldı... mutlaka kullananlarımız vardır ama... etlerin yumuşaması için yoğurt iyi bi taktik aklınızda bulunsun... :KK34:
mmm neffis, canım çekti...bende yapayım..ben fırına koyarken yoğurtla sos yapıyodum, tavada bakalım nasıl olacak..

bende bugün kıymalı karnıbahar ve pepsi lıght tükettim.arada da yoğurt ve kırmızı biberli lor var..

bende yidim yemeemi.

200 gram yoğurt (hepiciğinide kavrulmuş kıymamın içine attım). gerçi kıymalı yoğurt oldu ama olsun delişıs delişıs)
bi parçada dukan ekmeği(1 ay oldu halen tutturamıyorum mereti. yine kötü yine kötü)
çay

ommur bak aldın başını 66lara dooooğru yelken açtın. arkadaşım benide beklesen. beraber gitsek. az sabretsen bende gelecem oraya. haftaya 66 ları görmek istiyorum :KK4:

yarın kilo bildirimi var be ben dersini çalışmamış çocuklar gibi hissediyorum kendimi. geçen hafta ile aynı çıkacam :18:

hi ihi beleyeyim mi beklemeyeyim mi:44:tatlım aldım başımı gidiyorum sen de gel..kaçamak yapmamanın ödülleri:)))nasıl gıcık konuştum değil mi???yetişirsin tatlım sanki çok kilo var aramaızda :21::21:

hımmmm. havalar biraz soğuk ama olsun. koca ile gezmenin tadı ayrı. geçenlerde yürüyelim hadi gel dedi. ankaralılar bilir eskişehir yolunu kentparktan armadaya kadar yürüdük. biraz tehlikeliydi ama güzeldi. evde harala gürele dertleşemiyorsun eşinle. günlük telaşe. böyle zamanlar iyi geliyor.

bu aralar alışverişin şeyini çıkardım arkadaşlr. göçükteyim.her gördüğümü alasım var. :KK52:

aman sakın kıyafet alma..en aldım hepsi bol oluyor.şimdi bir daha iyi bir terzi bul daralttır işin yoksa ..ay ne büyük derdim var değil mi???:KK1::KK53:

al benden de o kadar... bi ste var aylardır inceliyorum... dünde 8 parça kıyafet aldım deliricem galiba ama çok ucuzdu napimmm

kızlarr, bi güzel çorba tarifi versenizde akşama yapsam yaa..

ben geçenlerde domates çorbası yaptım.muhteşem değildi ama yenilyordu:KK1::KK1:
domatesleri biraz salça ile kavurdum.sonra içine 2 kaşık yulaf kep. biraz daha kavurdum.tavuk etlerini didikledim.1 bardak tavuk suyu 2 bardak su kaynattım.sonra hoppp mideye.iyi geldi valla.dur akşama ben de yapayım bari

Domates çorbası ya da yayla çorbası?
kuzum tarif istedimm

aman sakın kıyafet alma..en aldım hepsi bol oluyor.şimdi bir daha iyi bir terzi bul daralttır işin yoksa ..ay ne büyük derdim var değil mi???:KK1::KK53:
ayyy derdin büyük canım tühhh tühhh üzüldüm :KK1:

ben geçenlerde domates çorbası yaptım.muhteşem değildi ama yenilyordu:KK1::KK1:
domatesleri biraz salça ile kavurdum.sonra içine 2 kaşık yulaf kep. biraz daha kavurdum.tavuk etlerini didikledim.1 bardak tavuk suyu 2 bardak su kaynattım.sonra hoppp mideye.iyi geldi valla.dur akşama ben de yapayım bari
hmm güzel bu , denemek lazım ama ben kepek hakkımı kahvaltıda bitiryorum, ne yapayım onun yerine..

inanılmaz alışeveriş yapasım vardı:KK15::KK15:

ama diyet döneminde birşeyler almak saçma diye düşünüp çeyizim için bir sürü sipariş verdim:21::21::21:

ohh rahatladım vallaaaa:21::21:

ama diyet döneminde birşeyler almak saçma diye düşünüp çeyizim için bir sürü sipariş verdim:21::21::21:

e süeprmiş... ben de bakınıyorum öyle alıcak bişiler arıyorum ama eksik bişi kalmadı... alıp depoya kaldırmaktansa boşveriyorum... öle gelinlik melinlik bakıyorum... güzel nikah şekerleri ve kına düğün organizasyonları için cici şeyler var...

İrem bu halinle bile baya farkediliyor verdiğin kilolar...:KK9::KK9::KK9::KK9:

Canımcım çok saol

ben de öğlen yemeğimi yedim.
1/2 tavuk göğsü
100 gr kadar yoğurt
patlıcan salatası

oh doydum şimdi çalışma zamanı...

Afiyet olsun bebem.

vee benimde bugünkü menüümmm;

Sabah: 1 yumurta+1 kayısı +sıcak su (ama kayısı bir işe yaramadı:KK43: yemicem yarın)
öğlen: ton balıklı krep ve yeşillik
ara: yoğurt
akşam: hamsi buğulama (malumunuz çarşamba evde balık günüdür bizim) benimde bugünüm hepten balık günüm oldu

Ohhh afiyet olsun.

Afiyet olsun kuzum.

bende yidim yemeemi.

çay

Afiyet olsun belli olmaz belkim yarın bizi fena halde şaşırtabilirsin.

ben sadece yogurt yedim..yemeim yoktu,hazırlıcak vaktım yoktuu..ama bana müstahak,o kdr yememin cezası olsun :44:

Afiyet olsun cnm.

tatlım , çok farketmişşş, süpersinnn..ayy bende 7 kilo verdim ama hiç farketmiyo gibi geliyo..e malum kilo çok olunca, çokda belli olmuyo :KK1:

Valla bana kalırsa bende de hiç fark yok görüntüde ama herkes inanılmaz inceldiğimi söylüyor.

kızlarr, bi güzel çorba tarifi versenizde akşama yapsam yaa..

Tavuğu haşla canım. Suyunu ayır. Tavukları didikle iyice.
1 yumurta, yoğurt, limon ve 1 yk mısır ununu karıştır. Tavuk suyunu koy karışıma (bikaç kepçe) karıştır. Sonra da didiklediğin tavukları at suya ve karışımla karıştır. Bir taşım kaynat. Ohhh mis gibi iç. Nane de koymayı unutma.

Güle güle ağız tadı ile kullanmak nasip olsun.

e süeprmiş... ben de bakınıyorum öyle alıcak bişiler arıyorum ama eksik bişi kalmadı... alıp depoya kaldırmaktansa boşveriyorum... öle gelinlik melinlik bakıyorum... güzel nikah şekerleri ve kına düğün organizasyonları için cici şeyler var...

benim eksik çok olduğu için...
birde malum İstanbul'dan Ankara'ya gelin gideceğim için gidip İstanbul figürlü çay bardağı ve su bardakları aldım:KK16:
yine rengarek bardak ve kaseler şimdide o renk tonlarında kahvaltı takımı arıyoruum:21::21:

benim eksik çok olduğu için...
birde malum İstanbul'dan Ankara'ya gelin gideceğim için gidip İstanbul figürlü çay bardağı ve su bardakları aldım:KK16:
yine rengarek bardak ve kaseler şimdide o renk tonlarında kahvaltı takımı arıyoruum:21::21:

ne zaman ki düğün?

X