Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

offf farketmezmi canım yaaa süper olmuşsuunnn:nazar::nazar:

bu resimler dahada motive ediyor insanı vallaa:KK9::KK9::21:

Ahahayy çok teşekkür ederim mutlu oldum. :21:

tü tü tü maşallah... :nazar: yahu sende 7 kiloda ne kadar farketmiş.. bende 8 kilo gitti ama ya bana incelmemişim gibi geliyo... incelmişmiyimdir acaba?

Cnm saol valla ben ölçülerinizi bu sebebpe alın diyorum işte.
Yaklaşık 10 cm incelme var bende. He her yerden gitti.
Bir tek ikizler olduğu gibi duruyor onlar erimesin zaten :KK52:

amanınnnn o ikinci fotodaki popo dan bende de vardı:KK16:ama eridi şükür..

:nazar:

ya keşke ben de ilk gün foto çekseymişim..olsun bulurum o günlere denk gelen birşeyler:))

Bulursun cnm şimdi ki halinle çek ama unutma.

ayyyy nassılll güzel bir duygudur o yaaa, inşaallaahh bende duyarım yaa, duyucam kararlıyımm:KK1:

aman allahım ne güzel bi duygudur şimdi o M benenin içine girmek çoook tebrik ederim seni:nazar:darısı tüm emek haycayan arkadaşların başına:KK16:

İnşallah, darısı sizlerin ve tüm azimli arkadaşların başına, dukancanlar dukana devam En Büyük KK

Herkese selam :KK3:

Yaklaşık 3 haftadır güçlendirmedeyim. 59.2 ile güçlendirmeye geçtim, şu an 59-60 arası gidip geliyorum.Çook mutluyum. Hedefim 59 un altına inmek, bakalım ne zaman olucak. :KK14:Seyir evresinden sonra güçlendirme çok rahat geçiyor, diyetin ilk zamanlarında gözümde büyütüyordum güçlendirme nası olucak çok uzun zaman diye, hiç de öyle korkulacak gibi değilmiş. Hepinizin incecik olup, güçlendirmeye geçtiği günlere :nazar:

Dersaneye başladığımı ve derslere ağırlık verdiğimi söylemiştim sizlere. Dersaneye gittiğim ilk gün tanışma merasimi oldu tabii, hoca iki çocuğum olduğunu duyunca gözleri fal taşı gibi açıldı ve hiç göstermiyorsunuz maşallah demek iki çocuğunuz var, dedi.
İçimden "sen beni beş ay önce görseydin ne derdin acaba" dedim. Böyle bir tepki vermeyeceği kesin :KK1::KK1:

Bu arada NES'cim seni de gönülden tebrik ediyorum canım :KK16: harika gidiyorsun. Bir kaç kez mesaj yazdım sana ama forum çok kalabalık olduğundan takip edemiyorum, sanırım sen de görmedin mesajları. Nasılsın? Umarım bir an önce güçlendirmeye geçersin sen de. Hadi bekliyorum :KK52:

Kızlar; kendinize çok ama çok iyi bakın, dukana devam, yılmak yookkkk:KK4: Sakın vazgeçmeyin. Bu güzellikten kendinizi mahrum bırakmayın. Heee aklıma gelmişken; resim ekliycem yakın zamanda, unuttum sanmayın :21: Daha bu güzel halimlen resim çekilmedim, en kısa zamanda halledicem şekerler, hepinizi öpüyorum :KK54:

ooo, harikasın canım, 5 aydır dediğim gibi kaç benden geliyorum hızla peşinden :KK55: :KK55:
eninde sonunda yetişeceğim sana :KK1:

benimde gözümde nedense 340 gün yapacağım güçlendirme bile büyümüyor artık, hele bi son kiloları veriyimde yanındayım desendesenciğim........

cnm boyun kaç senin,eğer kısa değilsen 48-50 çok az bence.ayrıca 65 kilo biri için 10 gün atakta çok fazla rahatsızlanırsın zorlama okadar kendini er ya da geç gidecek kilolar boşuna sıkıntıya girme:KK34:

boyum 1.60 :) ama zaten yapısal olarak etliyim yani su içsem yarar o yuzden cok zayıf oliyim sonra ewlenince şişko anne olmaym diye düşündüm :)
cnm tabi sen bilirsin kendini nasıl mutlu ediceksen o kiloya in ama aşırı zayıf olmakta bayanlara yakışmıyo bence sen duruma göre baktın çirkin olmuyo ozaman zayıflarsın istediğin kadar:)

günaydın kızlar..

sanırım ben pes ediyorum :KK50: hergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor :KK50:
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum :KK50:
tatlım arkadaşlarımızın yazdığı gibi bana göre de spordan.kas yapmak isteyen erkekelrde pro ağırlıklı beslenir genelde,sende hem böyle beslenip hem agır spor yaparsan zayıflıyım derken iri yarı bişey olursun Allah muhafaza:KK9: kaslarda yağlardan ağır olduğu için gittikçe fazla çıkmaya başlıyosun

bu da benim en şişko halim... ama güncel olanı yok sanırım :KK1:
Eki Görüntüle 352307
maşallah cnm size:nazar: bikaç ay sonra bu fotoğraflara bakıp heyt be ben neymiş diye aynaya bakıp gurur duycaksın kendinle:KK16:

Kendini camdan atmana gerek yok tatlım seninde tahmin ettiğin gibi yanlış yazmışın 73,4 olacaktı :KK9::KK9::KK9: 83 ne alak anlamadım...
Günaydın canlar nasılsınız bu sabah bakalım
:KK9: :KK9:

günaydın Dukancanlar!!!1 bu sabah itibariyle 66,8 gördüm.inanamadım..
ticker güncelleyemedim sitede bir sorun var...
sizlerde ne var ne yok..???

canım çok sevindim devamıda gelicek fıstık gibi olucaz:KK8: sitede bugün bende sorun yaşadım hata veriyo ama burda değişmiş sanrım
biz diyete yeni başladık iş yerinde 2 kişiyiz ve ikimiz de 6 kg vermeyi amaçlıyoruz bugün atak evremizin 2. günündeyiz.sizin bu kullandığınız çizlegelerden kullanmak istiyoruz ama nerden ekleyeceğiz sizin çizelgelerin altındaki adrese girip baktık fakat ekleme işlemini yapamıyoruz :KK43:
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
buradan yapabilirsiniz:KK34:

çok şükür 90 lar ve 80 lerden sonra 70 lerde biti........
Darısı 60 ların ve kilo vermek isteyen herkesin başına
süpersin ya tebrik ediyorum:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar: darısı başımıza:KK16:

günaydın bende 35 yaşındayım bu sabah tartıda çok güzel rakam gördüm çok mutluyum
tebrik ederim çok sevindim:KK16::KK9:

kızlar... dün annem tahlillerimin bi kısmını almış... bi tanesi yarın çıkıcakmış ve doktoruma göstericek... fakat önceki sonuçlarımla karşılaştırdığımda mükemmel görünüyor... mesela önceden 7 yada 9 da gezinen kan değerlerim 12.7 görünüyor ve normal sınırı 13-19 arası :KK1: bu dukan çook işe yarıyor çook... demirimde biraz eksiklik var... onu hangi besinleri tüketerek çözebilirim acaba bilgisi olan varmı... bu arada yarın doktorum çok şaşırıcak bu sonuçları görünce... :KK76:
tatlım çok sevindim senin adına geçmiş olsun,inşallah daha da iyiye gidicek sonuçların.daha öncede söylemiştim diğer arkadaşlar içinde tekrarlıyım demir için c vitamini çok önemli doktorun söyler zaten,aman ihmal etmeyin ya hap ya da gojy kullanın kızlar

ooo, harikasın canım, 5 aydır dediğim gibi kaç benden geliyorum hızla peşinden :KK55: :KK55:

benimde gözümde nedense 340 gün yapacağım güçlendirme bile büyümüyor artık, hele bi son kiloları veriyimde yanındayım desendesenciğim........

340 gün mü? neredeyse 1 sene.kolay gelsin canım ben 160 günü düşünüyordum nasıl olacak diye

Teşkürler hayatım, yetişeceksin tabi, benim veliahtım sensin :KK37: Ben güçlendirme için bi seneyi gözden çıkardım zati.

desendesen tebrik ediyorum arkadaşım,darısı hepimizin başına inşallah:KK16:

irem&özge çok fark var cnm fotolar arasında maşallah diyorum:nazar:

feci bi yoğunluk var işyerimde anca okuyorum yazılanları. bugün harika yeşil bi kazak giydim. her bitarafımada oturdu saolsun.

göbek çıkmadı
sırt çıkmadı
popo az çıktı
gözlerim harika çıktı(yeşilde)

muhteşemim muhteşem :21:

(övünce kendimi iyi hissediyorum şu an için. napabilrim. hoşgörün. pazardan beridir + dayımda :KK50: )
ooh oh maşallah fıstık gibi olmuşsun yani,artılarıda önemseme cnm olucak öyle iniş çıkışlar :KK8:

üzülme tabi. ben iki gün önce 67,1 iidim.sonraki gün 68,5 lardaydım.sinir oldum tabi..akşam sabah farkediyor.ben buradakilere tartılma desem de kendim tartılmadn duramıyorum:KK1: ve bu sabah itibariyle 66,5..........:KK9::KK52::KK52::KK52:
maşallah cnm :nazar: walla geliyosun arkamdan geçiceksin beni ensemde hissettim nefesini :KK52: kaçıyım bende:KK55: bende öyle her sabah tartılıyorum içim rahat etmiyo yoksa:KK9:

ben bi köpişimi gezdirdim geldim,hiç yürüyüşe çıkamasam bile öğlen akşam en az 15 er dakikadan onu ihtiyaç yürüyüşüne çıkardığım için sıpa işe yarıyo baya:KK9:

kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi...
1 şişe zero (kutu cola çok geliyo)
1 biftek dilimi boyutlarında tavuk eti
1 dukan poğça
yalnız tavuk etini dün alışverişe gittiğimde marketten aldım... hergün hergün yemek hazırlama işi yorucu oluyo... aceleden öyle severek yiyemiyceğim şeyler getiriyodum işe... kuru baharatlı tavuk eti... dün akşam aldım tavuk etini olan yağ ve zarlarını temizledim (her ne kadar çok olmasada) sonra bi kasede 1 dolu dolu yemek kaşığıyla yoğurt koydum... karabiber-kırmızı biber-köri ve kekik ekledim... bi güzel çırptım... sonra 5 dilim tavuk etimi bi güzel sosladım... iyice yedirdim... her birini de ayrı ayrı strech filmlere sardım... 5 günlük öğle yemeğim çıktı... ama şimdi yemeğimi yedim... ve et lokum gibi olmuş... inanılmaz lezzetli... kuzu pirzola yemiş gibi hissediyorum kendimi... hemde 1 kilo falan yemişim gibi... çok doydum ama tadı damağımda kaldı... mutlaka kullananlarımız vardır ama... etlerin yumuşaması için yoğurt iyi bi taktik aklınızda bulunsun... :KK34:

ben de öğlen yemeğimi yedim.
1/2 tavuk göğsü
100 gr kadar yoğurt
patlıcan salatası

oh doydum şimdi çalışma zamanı...

kızlar öğle yemeğimi yedim şimdi...
1 şişe zero (kutu cola çok geliyo)
1 biftek dilimi boyutlarında tavuk eti
1 dukan poğça
yalnız tavuk etini dün alışverişe gittiğimde marketten aldım... hergün hergün yemek hazırlama işi yorucu oluyo... aceleden öyle severek yiyemiyceğim şeyler getiriyodum işe... kuru baharatlı tavuk eti... dün akşam aldım tavuk etini olan yağ ve zarlarını temizledim (her ne kadar çok olmasada) sonra bi kasede 1 dolu dolu yemek kaşığıyla yoğurt koydum... karabiber-kırmızı biber-köri ve kekik ekledim... bi güzel çırptım... sonra 5 dilim tavuk etimi bi güzel sosladım... iyice yedirdim... her birini de ayrı ayrı strech filmlere sardım... 5 günlük öğle yemeğim çıktı... ama şimdi yemeğimi yedim... ve et lokum gibi olmuş... inanılmaz lezzetli... kuzu pirzola yemiş gibi hissediyorum kendimi... hemde 1 kilo falan yemişim gibi... çok doydum ama tadı damağımda kaldı... mutlaka kullananlarımız vardır ama... etlerin yumuşaması için yoğurt iyi bi taktik aklınızda bulunsun... :KK34:

ooh afiyet olsun cnm,soslayıp çiğ olarak dolaba koyuyosun demi,bende kuru kuru yemekten sıkıldım bi deneyim bende öyle

vee benimde bugünkü menüümmm;

Sabah: 1 yumurta+1 kayısı +sıcak su (ama kayısı bir işe yaramadı:KK43: yemicem yarın)
öğlen: ton balıklı krep ve yeşillik
ara: yoğurt
akşam: hamsi buğulama (malumunuz çarşamba evde balık günüdür bizim) benimde bugünüm hepten balık günüm oldu

ooh afiyet olsun cnm,soslayıp çiğ olarak dolaba koyuyosun demi,bende kuru kuru yemekten sıkıldım bi deneyim bende öyle

Evet sosladım tek tek streçledim... buzluğa... her sabah 1 tanesini dolabın altına indiriyo abla öğleye kadar buzu çözülüyo sonrada ızgarada cıızzz bızz... benim babam 45 yıllık aşçı bu yüzden aklıma geldi bi deniyim dedim... normalde zeytinyağlı ve yağlı yoğurtla falan yapılır sosu ama ben böyle denedim gayet de güzel oldu...

Evet sosladım tek tek streçledim... buzluğa... her sabah 1 tanesini dolabın altına indiriyo abla öğleye kadar buzu çözülüyo sonrada ızgarada cıızzz bızz... benim babam 45 yıllık aşçı bu yüzden aklıma geldi bi deniyim dedim... normalde zeytinyağlı ve yağlı yoğurtla falan yapılır sosu ama ben böyle denedim gayet de güzel oldu...

Tamam cnm teşekkür ederim:KK56:

X