- 5 Şubat 2012
- 744
- 0
17 günde nasl 5 kilo verdn ya ne güzel. kaçtan kaça indinn bu arada cnm ?
73tüm 68 oldum cnm
yaaa evett o var dimi bide... ama ben heyecanlanmıyım yaa... herkesin hafızasına kazınıcak güzel bi düğün olsun... olmamalı olmasın diyenlere inat... herşey kusursuz olsun inşallah... nolur dua edin kızlar...
canım seninle aynı kiloda başlamışız diyete heralde ,bende 97 idim başladığımda şu an 89,8 im haziranda düğünüm var inşallah o zamana kadar 70 olmayı istiyorum
insallah istedigin gibi olur dügünün ama ben sana evlililgin güzel ve ömürlü olsun diye dua edeyim.
O cok daha önemli cünkü.
Bende senin gibi 2 sene önce dügün icin okadar cok cabaliyordum ki
sükür Allah esimden razi olsun bir dedigimi iki etmedi simdi bakiyorumda
dügün gecti gitti evet o anda cok heyecan oluyor filan ama ohoo gecti bitti bile diyorsun bir süre sonra.
simdi ise Allahima hergün dua ediyorum esimle tanistigim ve de
yazimizi beraber yazdigi icin. Önemli olan da bu bence fistik.
Umarim gönlünce bir dügün ve de gönlünce evliligin olur.
ben evlendigimde iki sene önce 75 dim. gayet iyiydi kilom tabii keske bu diyeti bilseydim de incecik olsaydim ama neyse
sonra iki senede 97 ye ciktim düsün artik bütün yeni gelinler DIKKATTT
simdi de aralik tan beri yapiyorum ve 75 e düssem öpüp basima koyccam canim valla boyun kac bu arada? benim 1.72 cm
insallah istedigin gibi olur dügünün ama ben sana evlililgin güzel ve ömürlü olsun diye dua edeyim.
O cok daha önemli cünkü.
Bende senin gibi 2 sene önce dügün icin okadar cok cabaliyordum ki
sükür Allah esimden razi olsun bir dedigimi iki etmedi simdi bakiyorumda
dügün gecti gitti evet o anda cok heyecan oluyor filan ama ohoo gecti bitti bile diyorsun bir süre sonra.
simdi ise Allahima hergün dua ediyorum esimle tanistigim ve de
yazimizi beraber yazdigi icin. Önemli olan da bu bence fistik.
Umarim gönlünce bir dügün ve de gönlünce evliligin olur.
aynı ben.bende evlendikten sonra 15-16 kilo aldım 4 ayda :2:nasıl aldığımı bende bilmiyorum ama oldu işte şimdi de vermeye çabalıyorum ahhhhhhh ahhhhhhhhh hep o balayında kaçırdım ipin ucunu amannnnnn ha dikkat yarim balayına bana 5 yıldızlı oteller hiç yaramadı sende benim gibi yapma
bugünün konuları keyif:)
dünkü berbat ruh halinden sonra bugün ne güzelki herkesin yüzü gülüyor
bu haklar arttıkça zayıflama azalcak gibi duruyor:)))
yemek çeşitleri arttı zamanında öyle almadık mı kiloları
nese sıkıştığımızda kullanılmak üzere aklımın köşesine yazdım sağol canıım
hmm spor yapıyor musun? ve bnm gibi kaçamak yaptın mı hiç acabaaa
canim benim ne güzel, aman forumumuz ic acici olsun, eglenelim, benim karbonhidratla isim yok. öyle tatli börek cörek yemedim.
ama dondurmanin bir faydasi var, soguk yemek icmek metabolizmayi hizlandiriyormus, dukan amcam da öneriyor, tek limonluyu yiyebiliriz, seker yok, limon tozundan yapiliyormus
soğuk su içelim o zaman bi deniyim -32 burası ama olsun içerim yeterki bidaha 70 li kilolarda olmiyim2ay geçmeden ağzıma tatlı vurmayacağım 2.ayın sonunda belki yarım top yerim yada actiya yerim ama 2 ay sadece koklarım onları içerim tarçınlı sütümü okadar.
hayırlısıyla o tarihte korumada olucam... inşallahh...
hayırlısıyla o tarihte korumada olucam... inşallahh...
Ben geldim...Benim hayalimde gelecek kışa tayt giymek...tunikle tayt giyip uzun çizmelerle gezinmekBunu için zayıflıyorum diyebilirim...
hoşgeldin dondurma işine bayıldım vallaaa
aah ah bende bendeeeebikini olayı da var tabi burda mayıs-haziranda sezon açılıyo o zaman a kadar 7-8 kilo gidecek inşallah
biz dondurma yemiyoruz daha sevinme arkadaşım
Bikini de hiç gözüm yok ya zaten sevmem pek güneşlenmeyi denize girmeyi filan aram yok sıcakla...Sen ne zaman başladın
aynı ben.bende evlendikten sonra 15-16 kilo aldım 4 ayda :2:nasıl aldığımı bende bilmiyorum ama oldu işte şimdi de vermeye çabalıyorum ahhhhhhh ahhhhhhhhh hep o balayında kaçırdım ipin ucunu amannnnnn ha dikkat yarim balayına bana 5 yıldızlı oteller hiç yaramadı sende benim gibi yapma
neyse bugüne kadar çookk fazla yedim bundan sonra yemem nolcak dayanayım birazcık