Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

insallah istedigin gibi olur dügünün ama ben sana evlililgin güzel ve ömürlü olsun diye dua edeyim.
O cok daha önemli cünkü.
Bende senin gibi 2 sene önce dügün icin okadar cok cabaliyordum ki
sükür Allah esimden razi olsun bir dedigimi iki etmedi simdi bakiyorumda
dügün gecti gitti evet o anda cok heyecan oluyor filan ama ohoo gecti bitti bile diyorsun bir süre sonra.
simdi ise Allahima hergün dua ediyorum esimle tanistigim ve de
yazimizi beraber yazdigi icin. Önemli olan da bu bence fistik.
Umarim gönlünce bir dügün ve de gönlünce evliligin olur.

canım seninle aynı kiloda başlamışız diyete heralde ,bende 97 idim başladığımda şu an 89,8 im haziranda düğünüm var inşallah o zamana kadar 70 olmayı istiyorum

ben evlendigimde iki sene önce 75 dim. gayet iyiydi kilom tabii keske bu diyeti bilseydim de incecik olsaydim ama neyse

sonra iki senede 97 ye ciktim düsün artik bütün yeni gelinler DIKKATTT

simdi de aralik tan beri yapiyorum ve 75 e düssem öpüp basima koyccam canim valla boyun kac bu arada? benim 1.72 cm

aynı ben.bende evlendikten sonra 15-16 kilo aldım 4 ayda :2:nasıl aldığımı bende bilmiyorum ama oldu işte şimdi de vermeye çabalıyorum ahhhhhhh ahhhhhhhhh hep o balayında kaçırdım ipin ucunu amannnnnn ha dikkat yarim balayına bana 5 yıldızlı oteller hiç yaramadı sende benim gibi yapma

Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh.... AMİNN...

hayırlısıyla o tarihte korumada olucam... inşallahh...

canim benim ne güzel, aman forumumuz ic acici olsun, eglenelim, benim karbonhidratla isim yok. öyle tatli börek cörek yemedim.

ama dondurmanin bir faydasi var, soguk yemek icmek metabolizmayi hizlandiriyormus, dukan amcam da öneriyor, tek limonluyu yiyebiliriz, seker yok, limon tozundan yapiliyormus

2ay geçmeden ağzıma tatlı vurmayacağım 2.ayın sonunda belki yarım top yerim yada actiya yerim ama 2 ay sadece koklarım onları içerim tarçınlı sütümü okadar.

Ben geldim...Benim hayalimde gelecek kışa tayt giymek...tunikle tayt giyip uzun çizmelerle gezinmek Bunu için zayıflıyorum diyebilirim...

aah ah bende bendeeee bikini olayı da var tabi burda mayıs-haziranda sezon açılıyo o zaman a kadar 7-8 kilo gidecek inşallah

yürüyüşümü alışverişimi de yaptım geldim bugün herkes pek neşeli ne güzel ya walla okurken bile pozitif etkiledi aman Allah bozmasın neşemizi

Bikini de hiç gözüm yok ya zaten sevmem pek güneşlenmeyi denize girmeyi filan aram yok sıcakla...Sen ne zaman başladın

ben doğma büyüme ankaralıyım denizide okadar seviyorum ki hep içime yer etmişti Allah gönlüme göre verdi şimdide fırsat buldukça atlıyoruz denize şubat 5 te başladım biraz yavaş gidiyo daha önce diyet yaptığım için sanırım ama ite kaka da olsa gidicek inşallah senin ne kadar oldu başlayalı

2 ayda 6 kilo az deil mi cnm kaçamak yaptınmı ben 2 aya 10 kilo hedefliyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…