yasak canım ama başka türlü bağırsaklarım çalışmıcak ilaçta içtim akşam çıkamadım yine bende kayısı yedim çıktım:)
200 gr eksik veriyim ama bağırsaklarım çalışsın diye düşünüyorum...
Afiyet olsun o zaman canımcım.
Bitki çayları da etkili bu konuda aklında olsun.
merhabalar kızlar ben dün katıldım aranıza
okuyodum yazdıklarınızı benimde bugun atakta 4 . günüm 6 gün yapıcam ama 2 gündür sabahları 3 kuru kayısı yıyodum ama yasak falan diye okuyunca uzuldum biraz
ilk gün 900 gr vermiştim ama şimdi tartılmak istemiyorum atak bitince tartılcam
bu arada aranızda atak evresinde kilo veremeyen var mı
ben tartılmadım ama emin değilim veremıyorum gıbı geliyooo
Canım atak bitmeden tartılma.
İlk gün 900 gr vermişsin bile eminim vermiş olduğuna.
gelmeleri o kadar kolaydı ki ohh börek çörek tatlı, gitmesi zorrr ama ben diyorum ki kendi kendime bak zayıflarsan istediğin şeyi rahatça yersin vicdanın sızlamaz o yüzden ha gayret zayıflaa
Yaaa alırken iyiydi de verirken işkence gibi dimi ama. İstediğim kiloya ineyim bir daha asla abartmam öyle.
tatlı krizindeyim galibaaaaaaaaaaaaa
activia yoğurt yesem olurmu?????????çilekli????
protein+sebze günümdeyim
Tarçınlı ılık sütttttttttttttttttttt
Selam Kızlar, ben bu gün itibariyle dukan diyetine başlamak istiyorum, nasıl başlayacağım neler yapmam lazım konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum..
Kitabı alıp oku canım en garantisi bu.
Yada bu konunun ilk mesajını iyice oku.
Ayyy regl öncesi resmen açlık krizi yaşıyorummm :) Yemek söyledim, soğan vardı yağlı bağırsaklarıma iyi gelir dedim yedim ama sebep bağırsak değil benim açlığımdı
domatesli falan ezme vardı onu da yedimmm
Afiyet olsun canım. Yasaklı değil pek yağlı değilse tabi.
ayy bana bikini deme... bizim bikini vukuatımız tartışılmaz... bende bikini giymek ve güzel bi gelin olmak için zayıflamaya çalışıyorum ama sevgilim ikna olmuyo... hep yaz gelsin bakarız yaz gelsin bakarız... dedim bi anlaşma yapalım o zaman... ben zayıflarsam bikini giymeme izin ver zayıflamazsam zaten çok çirkin olur giymem diyorum... he o zaman olur dedi... en son görüşmemizde diyet yaptığımı anlar gibi oldu... dediki aşkım çok çirkin oluyosun yaa bu ne neden zayıflıyosun falan demeye başladı... dedim bikini iddiamız var sevgilim... kazanmak lazım... heee ama sen zayıflayınca çirkin oluyosun diyip duruyo... ama ben pes edermiyim ona yenik düşermiyimm... otelimiz bile belli... on numara tesiste on numara vücutla on numara salınıcam... ruslar halt etmiş bizlerin yanındaaa.... hıııhhh
Aynen benim eşimde zayıflamamı istemiyor.
Çünkü cidden çok zayıflık yakışmıyor banada.
Ben geldim...Benim hayalimde gelecek kışa tayt giymek...tunikle tayt giyip uzun çizmelerle gezinmek
Bunu için zayıflıyorum diyebilirim...
Valla ben bu halimle de giyiyorum :)
evettt dukanın 7.gününde öğlen öğününde patladım yanii neler yediğimi utancımdan söyleyemiorm bileeee
( nys dier öğünler ve diğer günler hiç bozmamşm gibi devam etcem...
bişi olmazz dimi kzlarrr dmiiii ???
Bişi olur ama sen aynen olmamış gibi devam et canım.
kizlar merhaba, valla oglumdan anca girebildim, söyle biraz okudum sayfalari, bugün kü konu BIKINI sanirim
herkese bol eksili bir hafta dilerim.
bu arada dün ögrendim ki;
1-seyirde SP günlerinde günde 1 tatli kasigi zeytinyagi hakkimiz varmis.
2. ister evde isterseniz disardan alinan limonlu dondurma hakkimiz varmis....
bunlarida bildiriyim dedim
Saol canımcım.
aslında plan tam netleşmedi... iki alternatifimiz var... biri bursada kına istanbulda nikah... ikincisi... bursada tek gecede kına nikah hepsi bi arada
ohh ohh ne güzel... hoşgeldinn... bende bu akşam gidicem alışverişe... hatta birazdanda bikini bakmaya başlıycam internetten... bi tane 40 beden alsam olur dimi... 83 ken 44 bedendi kıyafetlerim... şimdi onlar bol geliyo... 38 mi 40 mı alsam acaba... ama iri kemikliyim etkiler dimi...
Canım 5 kilo bir beden buna göre alabilirsin.