acayip tahrik oldum şu an resmen saldırıyorumkıyafetlere tabi yanlış anlaşılmasın
dur hemen saldirma, 68 olmadan alma birsey, sonra ne yapican o kiyafetleri, 38 alsan, icine girmek icin sabirsizlanicaksin, sabirsizlanincada hevesin kacicak diete karsi. bekle sen arkadasim, benimde evde zamaninda alip giydigim 36 beden bir elbisem var. bakmak bile istemiyorum, cünkü hala cok yolum var, baktikca moralim bozuluyo, bende dolabin kösesine sakladim, söyle 59 u göriyim, yavas yavas cikaricam elbiseyi
bu arada eski pantolonlarini daralttir, o zaman daha bir mutlu oluyo insan, diyosun ki, aaa daralltigim halde bol geliyor, gene kilo vermisim
acayip tahrik oldum şu an resmen saldırıyorumkıyafetlere tabi yanlış anlaşılmasın
yaaa... bi tanecik mikinii aldım yaa... zaten bu alman sitesi yaza kadar anca gelir
bugün kilo bildirimi yokmuydu:44:
biliyorum canim, taniyorum o siteyi cok güzel seyler oluyor. bende aliyorum, ama diete basladigimdan beri hicbir sey almiyorum, alisverismerkezinde ZARA nin önünden bile gecmiyorum, lakin bu sene ilkbahar modasi bir harika
nisan sonu ilk alisverisime cikicam, o zaman kadar bakalim ne olucak, benim kaplumbag hizimla biraz zor ama, ne kadar gitse kar
bu arada kac kilo da bir beden atiyoruz biliyor musun ? benim bildigim 4 kilo da 1 beden gidiyor ama dogru mu biliyorum acaba :44::44::44::44::44::44:
Canim persembe günü kilo bildirimi,persembe saat 12 ye kadar yarim adli arkadasa yapilicak
geçen hafta salı olmamışmıydı? ben ne zaman kaçırdım bu gelişmeyi
benimde çıktığım en yüksek kilo bu. boyumm 1,56 kısayım yani97 kiloyla nasıl göründüğümü düşün artık ,nişanlımla aramızda bu kilo meseleside sorun oldu zaten ,ayrılığın eşine dahi geldik .Aslında kilo vermemi söyledi sadece ama ben bu durumu bayağı büyüttüm ,aramızda sorunlar başladı sonra.1 sene önce nişanlandığımda 70 li kilolardaydım ne olduysa 97 ye çıktım dukanda bugün 29. günüm ,haziran ayının başı gibi de düğünüm var ,inşallah gelinlik üzerimde güzel durur.yaşımda 30 bu arada :))
arkadaşlar bu diyette light kola ve diğer light içeceklere izin veriliyormu bugün atak günümün 8. günündeyim artık zorlanmaya başladım sanki 3 700 kilo verdim seyir dönemine geçmeyi düşünüyorum siz kaça kaç yapıyorsunuz
yaaa... bi tanecik mikinii aldım yaa... zaten bu alman sitesi yaza kadar anca gelir
canim benim ne güzel, aman forumumuz ic acici olsun, eglenelim, benim karbonhidratla isim yok. öyle tatli börek cörek yemedim.
ama dondurmanin bir faydasi var, soguk yemek icmek metabolizmayi hizlandiriyormus, dukan amcam da öneriyor, tek limonluyu yiyebiliriz, seker yok, limon tozundan yapiliyormus
ya o kadar gaza geldimki ben hiç gram bozasım gelmiyo
hatta az önce artık dayanamadım activia yedim ama içten içe pişmanım aslında keşke yemeseydim diyorumama ofistekiler
3-4 gün önce yine bi tatlı krizinde light puding yapmıştım ondanda sadece 2-3 kaşık yedim ,yiyiynce vicdan azabı duyuyorum artık galiba :)bu iyi bişey olsa gerek :)
çok bağlandım bu diyete verdiğimi gördükçede seviyorummmm
bozmayalıkm kızlarrrr
Kızlar merhaba :) 1.si kilo bildirimi olayına katılmak istiyorumi2.si sütaşın light meyveli yoğurdunu yememde bi problem var mı? (her gün 1 adet,dün 2 tane yemiştim pfffss.) 3.sü peynir yasak mı beybiler valla bi okudum inmeler indi ayıptır. 4.sü 67den 61e indim ama çok fark etmiyo kendimi nereye assam bunu soracaktım. Sevgiler
burda mutlaka bi iletişim merkezi vardır...aman canim aman dikkat et de hedefine ulas.Bak ne güzel önünde bir hedef var. Hep bunu düsün.
canim cok uzatma istersen atak dönemini. Artik seyire gec. Hem bikkinlik gelir. cola light ve zero serbest canim.
heh bende diycektim bu alman istesini nerden buldunuz diye :) güzel seyler var evet. Ama ben sanmiyorum almanyada gelecegini muhtemelen TR de de fabrikalarda üretim vardir diye düsünüyorum ama emin degilim arasirmadim.
Kızlar merhaba :) 1.si kilo bildirimi olayına katılmak istiyorumi2.si sütaşın light meyveli yoğurdunu yememde bi problem var mı? (her gün 1 adet,dün 2 tane yemiştim pfffss.) 3.sü peynir yasak mı beybiler valla bi okudum inmeler indi ayıptır. 4.sü 67den 61e indim ama çok fark etmiyo kendimi nereye assam bunu soracaktım. Sevgiler
yariiimmmm:) elbiseler çok güzel burdaki:)
ya nolur sözümde buna benzerEki Görüntüle 351963 giyebilecek kadar inceliyimmmmm noluuurrr
2 ayda 6 kilo az deil mi cnm kaçamak yaptınmı ben 2 aya 10 kilo hedefliyorumda
aslında plan tam netleşmedi... iki alternatifimiz var... biri bursada kına istanbulda nikah... ikincisi... bursada tek gecede kına nikah hepsi bi arada
ohh ohh ne güzel... hoşgeldinn... bende bu akşam gidicem alışverişe... hatta birazdanda bikini bakmaya başlıycam internetten... bi tane 40 beden alsam olur dimi... 83 ken 44 bedendi kıyafetlerim... şimdi onlar bol geliyo... 38 mi 40 mı alsam acaba... ama iri kemikliyim etkiler dimi...