Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

acayip tahrik oldum şu an resmen saldırıyorum kıyafetlere tabi yanlış anlaşılmasın

dur hemen saldirma, 68 olmadan alma birsey, sonra ne yapican o kiyafetleri, 38 alsan, icine girmek icin sabirsizlanicaksin, sabirsizlanincada hevesin kacicak diete karsi. bekle sen arkadasim, benimde evde zamaninda alip giydigim 36 beden bir elbisem var. bakmak bile istemiyorum, cünkü hala cok yolum var, baktikca moralim bozuluyo, bende dolabin kösesine sakladim, söyle 59 u göriyim, yavas yavas cikaricam elbiseyi

bu arada eski pantolonlarini daralttir, o zaman daha bir mutlu oluyo insan, diyosun ki, aaa daralltigim halde bol geliyor, gene kilo vermisim

Son düzenleme:

yaaa... bi tanecik mikinii aldım yaa... zaten bu alman sitesi yaza kadar anca gelir

yaaa... bi tanecik mikinii aldım yaa... zaten bu alman sitesi yaza kadar anca gelir

biliyorum canim, taniyorum o siteyi cok güzel seyler oluyor. bende aliyorum, ama diete basladigimdan beri hicbir sey almiyorum, alisverismerkezinde ZARA nin önünden bile gecmiyorum, lakin bu sene ilkbahar modasi bir harika

nisan sonu ilk alisverisime cikicam, o zaman kadar bakalim ne olucak, benim kaplumbag hizimla biraz zor ama, ne kadar gitse kar

bu arada kac kilo da bir beden atiyoruz biliyor musun ? benim bildigim 4 kilo da 1 beden gidiyor ama dogru mu biliyorum acaba :44::44::44::44::44::44:

ben bilmiyorum kiii :26:

Kızlar merhaba :) 1.si kilo bildirimi olayına katılmak istiyorum i2.si sütaşın light meyveli yoğurdunu yememde bi problem var mı? (her gün 1 adet,dün 2 tane yemiştim pfffss.) 3.sü peynir yasak mı beybiler valla bi okudum inmeler indi ayıptır. 4.sü 67den 61e indim ama çok fark etmiyo kendimi nereye assam bunu soracaktım. Sevgiler

aman canim aman dikkat et de hedefine ulas.Bak ne güzel önünde bir hedef var. Hep bunu düsün.

canim cok uzatma istersen atak dönemini. Artik seyire gec. Hem bikkinlik gelir. cola light ve zero serbest canim.

heh bende diycektim bu alman istesini nerden buldunuz diye :) güzel seyler var evet. Ama ben sanmiyorum almanyada gelecegini muhtemelen TR de de fabrikalarda üretim vardir diye düsünüyorum ama emin degilim arasirmadim.

bende bunu anlamıyorum sıcak su da eritiyor yağ:)
soğuk suda:)
bir gün ondan birgün ondan
senin kafana yattı bu dondurmaa ye canım afiyet olsun ama dukan dondurma tarifi vardı bnce onu yapıp ye sen sakın hazır alma

aynen bozmaaak yoook pişman olma bnde yiyorum öyle çok etkilemiyor sindirim sistemim ilaç takviyesiyle anca düzene girdi:)
ben yemeseydim bu zamana kadar bu diyet sürmezdi kendimi biliyorum:)

canım sütaş meyveli yiyebilirsin ama abartmadan:))) yavaşlatabilir seni:)
3. peynir serbest:) az yağlı aknaz kullanıyorum ben
4.sü spor yapıyor musun? spor daralmayı sağlıyor biliyorsun ki

burda mutlaka bi iletişim merkezi vardır...

canım merak etme ilk etapta hiç fark yok gibi geliyo insana çünkü hem vücudun her bölgesinden hemde iç organlardan yağ yakımı oluyo bi kaç kilo sonra daha ciddi fark gözlemliceksin ama şuan bile sen farketmesen de ölçülerinde fark vardır daha önce ölçmediysen şimdi başla 2 haftada bir baktığında değişimi daha iyi görüceksin

yariiimmmm:) elbiseler çok güzel burdaki:)
ya nolur sözümde buna benzerEki Görüntüle 351963 giyebilecek kadar inceliyimmmmm noluuurrr

giyiceksin tabiii... düşündüğün şeye bak... ben 40 beden sipariş veriyorum kalıplardada farklılık olabilir ihtimaliyle 38 hedefim ama hayatımda hiç 38 beden olmadıgım için riske etmiyorum... ayrıca hemen terzziye küçük bi operasyonla hallettirebilirim...

canım eger kemikliysen 40 beden al bence hem senin sanırım boyunda uzun senin kaldırırsın hem ipli al geniş gelirse yanlardan daraltırsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…