Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla gelmeleri kolay oldu börek çörek tatlı ohhh , ama gitmesi zor onun için her zaman kendi kendime bak zayıflarsan istediğin şeyleri vicdanın sızlamadan yersin onun için ha gayret ver şu kiloları

önümde örnekleri var öyle zayıfladılarki tek yapılması gereken yememek o kadar basit yemeyelim arkadaşım gözüm üstünde

hobaaa sizin çekişmelerinize hayranım aman nazar değmesin
valla ben geçen eylülde 75 kiloydum sanırım ama giydim bikini:) kilo olmasına rağmen sıkı bir vücudum var:) taşmadı ama yinede üstümde düzgün duranı seçmiştim istediğimi değil

ipli bikiniii hedefimiz olsuuunnnn
eylülde ege çok güzel olur ben her sene giderdim işe başlamadan önce
bu senede anca bayramda tatile çıkıcaz maaleseef

valla canım ben yiyorum activia... çileklisini de yedim ananaslısını da.
ama genelde sütaş meyvelisinden yiyorum...
benimde tek eğlencem onlar... yemezsem bu diyet bana çekilmez olur biliyorum kendimi ben...
ağzımı tatlandırmam lasım bir şekilde...
ama daha puding yemedim...

Ben geldim...Benim hayalimde gelecek kışa tayt giymek...tunikle tayt giyip uzun çizmelerle gezinmek Bunu için zayıflıyorum diyebilirim...

aman şekerim fotograflarına baktım gayette güzelsin ve yazıflayınca daha da güzel olucaksın eminim ki...nişanlın sadece seni daha çok kısmanıcağı için istemiyo bence zayıflamanı.

kuzummm ordaki resimde daha da kiloluydum bide... 85 - 87 falan.. şimdi arada tam 10 kilo fark var... pis kıskanç...

evettt dukanın 7.gününde öğlen öğününde patladım yanii neler yediğimi utancımdan söyleyemiorm bileeee( nys dier öğünler ve diğer günler hiç bozmamşm gibi devam etcem...
bişi olmazz dimi kzlarrr dmiiii ???

olmaz olmaz inşallah spor filan yap,yak bari o yediklerini tatlım
bende bi kere feci patladım bi paket tutku badem fındık fıstık pasta kadar abarttım ama hiçbişey olmamış gibi devam ettim
çok zülmüştüm bitti artık veremem bozdum diye ama şuan 4 haftam doldu ve ben Allah a şükür 5 kilo civarı verdim
devam et canım

kuzummm ordaki resimde daha da kiloluydum bide... 85 - 87 falan.. şimdi arada tam 10 kilo fark var... pis kıskanç...

inşallah zayıf halindeki tesmini de görcez canım ....umarım gelinliğin içinde kuğu gibi süzülürsün herşey gönlünce olsun canım

kizlar merhaba, valla oglumdan anca girebildim, söyle biraz okudum sayfalari, bugün kü konu BIKINI sanirim

herkese bol eksili bir hafta dilerim.

bu arada dün ögrendim ki;

1-seyirde SP günlerinde günde 1 tatli kasigi zeytinyagi hakkimiz varmis.
2. ister evde isterseniz disardan alinan limonlu dondurma hakkimiz varmis....

bunlarida bildiriyim dedim

ayy evet cnm akşam 2saat fln spor yaparım artk... ya aslında bozmazdm da staja geldm dukan için yicek bişeyim yoktu, bnde 2kruvasan ve çilek tatlısı yedm!( evet ya akşama sdce krep yerim, yrn da bişe olmamş gbi devam edicem artk...
nekadar güzel yaa 5 kilo:S cnm sn hergün spor yapıormsn ya bn pek sevmiorm da yapmayı :S

bugünün konuları keyif:)
dünkü berbat ruh halinden sonra bugün ne güzelki herkesin yüzü gülüyor

bu haklar arttıkça zayıflama azalcak gibi duruyor:)))
yemek çeşitleri arttı zamanında öyle almadık mı kiloları

nese sıkıştığımızda kullanılmak üzere aklımın köşesine yazdım sağol canıım

hoşgeldin dondurma işine bayıldım vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…