aslında plan tam netleşmedi... iki alternatifimiz var... biri bursada kına istanbulda nikah... ikincisi... bursada tek gecede kına nikah hepsi bi aradainşallah canım ya....düğünün nerde olucak istanbul da mı yoksa bursa da mı
yürüyüşümü alışverişimi de yaptım geldim bugün herkes pek neşeli ne güzel ya walla okurken bile pozitif etkiledi aman Allah bozmasın neşemizi
bende böyle telkin ediyorum kendime sürekli bu zamana kadar yedim diyetten sonra abartmadan yine yiyebilcem ozaman bikaç ay sık dişini diyorum
aslında plan tam netleşmedi... iki alternatifimiz var... biri bursada kına istanbulda nikah... ikincisi... bursada tek gecede kına nikah hepsi bi arada
ohh ohh ne güzel... hoşgeldinn... bende bu akşam gidicem alışverişe... hatta birazdanda bikini bakmaya başlıycam internetten... bi tane 40 beden alsam olur dimi... 83 ken 44 bedendi kıyafetlerim... şimdi onlar bol geliyo... 38 mi 40 mı alsam acaba... ama iri kemikliyim etkiler dimi...
ben 2 kilo draje yediğimi bilirim 1 günde şimdi canım hiç istemiyo ne oldu koca popolu oldum bu hal bana hiç yakışmıyo giydiğim yakışmıyo göbeğimi çekicem diye mideme kramp giriyo yanaklarımda adeta protez var ne limonlu dondurması canım protein protein az sebze hayatımın sonuna kadar bile böyle yaşarım.deniz diyince aklıma simitlerim geliyo ayyyyy çok kompleks yapmışım
ben 2 kilo draje yediğimi bilirim 1 günde şimdi canım hiç istemiyo ne oldu koca popolu oldum bu hal bana hiç yakışmıyo giydiğim yakışmıyo göbeğimi çekicem diye mideme kramp giriyo yanaklarımda adeta protez var ne limonlu dondurması canım protein protein az sebze hayatımın sonuna kadar bile böyle yaşarım.deniz diyince aklıma simitlerim geliyo ayyyyy çok kompleks yapmışım
yasak canım ama başka türlü bağırsaklarım çalışmıcak ilaçta içtim akşam çıkamadım yine bende kayısı yedim çıktım:)
200 gr eksik veriyim ama bağırsaklarım çalışsın diye düşünüyorum...
Afiyet olsun o zaman canımcım.
Bitki çayları da etkili bu konuda aklında olsun.
merhabalar kızlar ben dün katıldım aranıza
okuyodum yazdıklarınızı benimde bugun atakta 4 . günüm 6 gün yapıcam ama 2 gündür sabahları 3 kuru kayısı yıyodum ama yasak falan diye okuyunca uzuldum biraz
ilk gün 900 gr vermiştim ama şimdi tartılmak istemiyorum atak bitince tartılcam
bu arada aranızda atak evresinde kilo veremeyen var mı
ben tartılmadım ama emin değilim veremıyorum gıbı geliyooo
Canım atak bitmeden tartılma.
İlk gün 900 gr vermişsin bile eminim vermiş olduğuna.
gelmeleri o kadar kolaydı ki ohh börek çörek tatlı, gitmesi zorrr ama ben diyorum ki kendi kendime bak zayıflarsan istediğin şeyi rahatça yersin vicdanın sızlamaz o yüzden ha gayret zayıflaa
Yaaa alırken iyiydi de verirken işkence gibi dimi ama. İstediğim kiloya ineyim bir daha asla abartmam öyle.
tatlı krizindeyim galibaaaaaaaaaaaaa
activia yoğurt yesem olurmu?????????çilekli????
protein+sebze günümdeyim
Tarçınlı ılık sütttttttttttttttttttt
Selam Kızlar, ben bu gün itibariyle dukan diyetine başlamak istiyorum, nasıl başlayacağım neler yapmam lazım konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum..
Kitabı alıp oku canım en garantisi bu.
Yada bu konunun ilk mesajını iyice oku.
Ayyy regl öncesi resmen açlık krizi yaşıyorummm :) Yemek söyledim, soğan vardı yağlı bağırsaklarıma iyi gelir dedim yedim ama sebep bağırsak değil benim açlığımdıdomatesli falan ezme vardı onu da yedimmm
Afiyet olsun canım. Yasaklı değil pek yağlı değilse tabi.
ayy bana bikini deme... bizim bikini vukuatımız tartışılmaz... bende bikini giymek ve güzel bi gelin olmak için zayıflamaya çalışıyorum ama sevgilim ikna olmuyo... hep yaz gelsin bakarız yaz gelsin bakarız... dedim bi anlaşma yapalım o zaman... ben zayıflarsam bikini giymeme izin ver zayıflamazsam zaten çok çirkin olur giymem diyorum... he o zaman olur dedi... en son görüşmemizde diyet yaptığımı anlar gibi oldu... dediki aşkım çok çirkin oluyosun yaa bu ne neden zayıflıyosun falan demeye başladı... dedim bikini iddiamız var sevgilim... kazanmak lazım... heee ama sen zayıflayınca çirkin oluyosun diyip duruyo... ama ben pes edermiyim ona yenik düşermiyimm... otelimiz bile belli... on numara tesiste on numara vücutla on numara salınıcam... ruslar halt etmiş bizlerin yanındaaa.... hıııhhh
Aynen benim eşimde zayıflamamı istemiyor.
Çünkü cidden çok zayıflık yakışmıyor banada.
Ben geldim...Benim hayalimde gelecek kışa tayt giymek...tunikle tayt giyip uzun çizmelerle gezinmekBunu için zayıflıyorum diyebilirim...
Valla ben bu halimle de giyiyorum :)
evettt dukanın 7.gününde öğlen öğününde patladım yanii neler yediğimi utancımdan söyleyemiorm bileeee( nys dier öğünler ve diğer günler hiç bozmamşm gibi devam etcem...
bişi olmazz dimi kzlarrr dmiiii ???
Bişi olur ama sen aynen olmamış gibi devam et canım.
kizlar merhaba, valla oglumdan anca girebildim, söyle biraz okudum sayfalari, bugün kü konu BIKINI sanirim
herkese bol eksili bir hafta dilerim.
bu arada dün ögrendim ki;
1-seyirde SP günlerinde günde 1 tatli kasigi zeytinyagi hakkimiz varmis.
2. ister evde isterseniz disardan alinan limonlu dondurma hakkimiz varmis....
bunlarida bildiriyim dedim
Saol canımcım.
aslında plan tam netleşmedi... iki alternatifimiz var... biri bursada kına istanbulda nikah... ikincisi... bursada tek gecede kına nikah hepsi bi arada
ohh ohh ne güzel... hoşgeldinn... bende bu akşam gidicem alışverişe... hatta birazdanda bikini bakmaya başlıycam internetten... bi tane 40 beden alsam olur dimi... 83 ken 44 bedendi kıyafetlerim... şimdi onlar bol geliyo... 38 mi 40 mı alsam acaba... ama iri kemikliyim etkiler dimi...
Canım 5 kilo bir beden buna göre alabilirsin.
kotlar patlamaya geliyo bendede eşofman bile yakışmazmı bi insana geçen aynada kendime baktım çok üzüldüm bunu bana kimse yapamazdı kendim yaptım kendim yedim hiç üşenmeden pişir ye pişir ye eserim ortadahehhehe aynen en son baktım eşofmanlarım bile beli sıkıyo yanlardan cıkıyo göbek fırlıyo ki kotlar zaten olmuyo dedim tamam dır olmuşum ben olmuşumhemen başladım diyete heryere eşofmanla gidiyorum inatla almadım bu kiloma göre pantolon falan ki iice salmıyım die
ben doğma büyüme ankaralıyım denizide okadar seviyorum ki hep içime yer etmişti Allah gönlüme göre verdi şimdide fırsat buldukça atlıyoruz denizeşubat 5 te başladım biraz yavaş gidiyo daha önce diyet yaptığım için sanırım ama ite kaka da olsa gidicek inşallah senin ne kadar oldu başlayalı
sağol cnm ,ben daha kıyafet alışverişi kısmına girmedim,zayıf halimden kalanlarla idare etcem bi kaç ay,benim boyda kısa sayılır 1.62 yim oyüzden bi 50 leri görüyüm ozaman yeni ciciler alıcam,sanada 38 al dicektim ama sende iri kemikliymişsin bende öleyim benim kilomdaki 36 giyerken ben 38 giyiyodum.eğer 40 rahat olursa ozaman 38 al ama dar bile olsa eninde sonunda bence 38 e de giriceksin nasıl olsa oda var o yüzden her halukarda 38 den yanayım
sağol cnm ,ben daha kıyafet alışverişi kısmına girmedim,zayıf halimden kalanlarla idare etcem bi kaç ay,benim boyda kısa sayılır 1.62 yim oyüzden bi 50 leri görüyüm ozaman yeni ciciler alıcam,sanada 38 al dicektim ama sende iri kemikliymişsin bende öleyim benim kilomdaki 36 giyerken ben 38 giyiyodum.eğer 40 rahat olursa ozaman 38 al ama dar bile olsa eninde sonunda bence 38 e de giriceksin nasıl olsa oda var o yüzden her halukarda 38 den yanayım
insallah istedigin gibi olur dügünün ama ben sana evlililgin güzel ve ömürlü olsun diye dua edeyim.
O cok daha önemli cünkü.
Bende senin gibi 2 sene önce dügün icin okadar cok cabaliyordum ki
sükür Allah esimden razi olsun bir dedigimi iki etmedi simdi bakiyorumda
dügün gecti gitti evet o anda cok heyecan oluyor filan ama ohoo gecti bitti bile diyorsun bir süre sonra.
simdi ise Allahima hergün dua ediyorum esimle tanistigim ve de
yazimizi beraber yazdigi icin. Önemli olan da bu bence fistik.
Umarim gönlünce bir dügün ve de gönlünce evliligin olur.
ben evlendigimde iki sene önce 75 dim. gayet iyiydi kilom tabii keske bu diyeti bilseydim de incecik olsaydim ama neyse
sonra iki senede 97 ye ciktim düsün artik bütün yeni gelinler DIKKATTT
simdi de aralik tan beri yapiyorum ve 75 e düssem öpüp basima koyccam canim valla boyun kac bu arada? benim 1.72 cm
evet evet kesinlikle kendi eserimiz ama şuan ki çabalarımız sonucunda da çok güzel bi eser oluşturucazkotlar patlamaya geliyo bendede eşofman bile yakışmazmı bi insana geçen aynada kendime baktım çok üzüldüm bunu bana kimse yapamazdı kendim yaptım kendim yedim hiç üşenmeden pişir ye pişir ye eserim ortada
83.4 ile başlayıp 68 lerimi gördün 15 günde acaba yanlış mı yazdın 73.4 mü yoksa atıvericem kendimi camdan şimdiBenim ilk diyetim bu daha önce ilaç bitki kullandım ama diyet yapmadım hiç..6 Şubatta başladım bende başlangıç kilomuz ve hedefimiz çok yakın birbirine .Ben 83,4 ile başladım 68,4 gördüm ama şimdi 70 lerdeyim regliden sanırım
benimde çıktığım en yüksek kilo bu. boyumm 1,56 kısayım yani97 kiloyla nasıl göründüğümü düşün artık ,nişanlımla aramızda bu kilo meseleside sorun oldu zaten ,ayrılığın eşine dahi geldik .Aslında kilo vermemi söyledi sadece ama ben bu durumu bayağı büyüttüm ,aramızda sorunlar başladı sonra.1 sene önce nişanlandığımda 70 li kilolardaydım ne olduysa 97 ye çıktım dukanda bugün 29. günüm ,haziran ayının başı gibi de düğünüm var ,inşallah gelinlik üzerimde güzel durur.yaşımda 30 bu arada :))
arkadaşlar bu diyette light kola ve diğer light içeceklere izin veriliyormu bugün atak günümün 8. günündeyim artık zorlanmaya başladım sanki 3 700 kilo verdim seyir dönemine geçmeyi düşünüyorum siz kaça kaç yapıyorsunuz
Ben çıkıyorum kızlar mesai bitti size bol sohbetler...Yarın görüşmek dileğiyle...
aslında bende alışveriş işini 60lı rakamlara bırakmayı düşünüyorum aslında ama bu site çok uygun bir iki parça bişi alıyım bari diyorum... ben 38 beden giydiğimi hiç hatırlamıyorum biliyomusun... bu yüzden 38 almaya korkuyorum aslında...Bikiniler - Kadın plaj modası - Spor & Plaj modası - bonprix.com.tr
hoşgeldin dondurma işine bayıldım vallaaa
benimde çıktığım en yüksek kilo bu. boyumm 1,56 kısayım yani97 kiloyla nasıl göründüğümü düşün artık ,nişanlımla aramızda bu kilo meseleside sorun oldu zaten ,ayrılığın eşine dahi geldik .Aslında kilo vermemi söyledi sadece ama ben bu durumu bayağı büyüttüm ,aramızda sorunlar başladı sonra.1 sene önce nişanlandığımda 70 li kilolardaydım ne olduysa 97 ye çıktım dukanda bugün 29. günüm ,haziran ayının başı gibi de düğünüm var ,inşallah gelinlik üzerimde güzel durur.yaşımda 30 bu arada :))
hobaa süper walla bunlarcanım kıyafetlerinde madem fiyatları uygunmuş ozaman 1-2 tane 38 al ahtın olsun giricem bunlara diye ki bence dukanla imkansız değil,diğer şeyleride 40 al işin garanti olsun bu ara dönemde giyecek şeylerin olsun eskiler bol gelicek diğerleri dar gelicek bide işe gidiyosun benim gibi eşofmanla kalma bende bu haftalarda işe başlıcam inşallah üniforma vardır bu şişko halimle dolap düzmek istemiyorum hiç