Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ellerine saglik canim saka yapiyorum bende

bende yaptim firinda acaba kac dk pisirsem :26:

ben dk tutmadım üzeri kızarana kadar...

yok cnm ne kusuru,bende hiç denemediğim bi sufle vardı onu koydum bakalım şimdi fırına nasıl olucak,onlar bitince de senin kini denicem

gördüm gördüm yıkılıyo resmen
tarifi çektm hemen beğenirsen bende denerim

meyve çayları yasak mı arkadaşlar

meyve yasak oldugu icin maalesef meyve caylarida yasak ama icenler var ama ben tercih etmiyorum sahsen

kitapta öyle bişey yazıyor mu? kitapta sınırsız diyor ,istediğiniz kadar yiyebilirsiniz diyor

dukan kitap yazdiktan sonra cogu seyi güncelledi. Süt ve yogurt a toplamda günlük 1 lt sinirlamasi getirildi. Icindeki karbonhidaratttan dolayi.

bende orta taneli haferkleie kullaniyorum, hmm o zaman benim daha cok üzerinde calismam lazim, yada yeteneksiz oldum tastiklendi Zaten mutfakla pek aram yoktur. Salata hazirlamak disinda

insallah mutfak becereksizligim ile bu dieti basaririm. dukan tarifsizde kilo verilir sanirim

bu arada Quark zaten yasak degil mi ? yagli o da :44::44::44:

öyle bişey demem ben de kepeği fazla sevmiyorum zaten. bitek limonlu kurabiyeye yakıştırıyorum o kadar

ben de yaptım da yumurta kokuyor yaa yiyemedim

Kızlar öyle kötü yumurta kokuyor ki ağzıma sürdüm ve midem kalktı yok böyle bi şey hepsini çöpe döktüm öf.

teşekkür ederim cevabın için croiselle ,öğrendiğim iyi oldu

kızlar ilkez kaçamak yaptım :18: vurun beni, atın kayalıklara

ayıptır söylemesi balık vardı akşam yemeğinde, ben kendime tuzsuz yağsız fırında yaptım.eşime tavada kızarttım..
bi güzel benim balıkları yedim yetmedi eşiminkilerdende 4 tane kızarmış sardalya yeddddiiiiiimmmmmm...

beni de vurun sinir oldum kendime yaaa(ben de bir adet milföy börek yedim,inanamıyom kendime,oturdu mideme resmen((((mutsuzum(((şişlik biraz geçsin spor leslie 5 mil yapıcam(

selam bulaşıksuyu nasıl gidiyor diyet kilo verdinmi daha yoksa benimi bekliyorsun

Son düzenleme:
Ankamall migrosa yulaf kepegi gelmisss Ayrica farkli tat arayanlar migrosta yengec surimi var. Gunde 8 tane yenilebiliyormus.

Diyet iyi gidiyor :) senin nasil? Bu hafta veremicem sanirim seni bekliyorum :) Regl donemim yakin hala ayni kilodayim moralimi bozmuyorum diyetimi hic bozmuyorum

bende ayın 1 de regl olucam inşalah eksileri görürüm ama hiç diyeti bozmadım .bugün dukana uygun iskender yaptım kızlarımla yedik nefis olmuştu

magerquark kullaniyorsun canim azyagli oluyor yüzde 1 filan nerdeyse cok güzel tarifler oluyor ondan da ..
eger biraz daha dikkatli yaparsan ya da bilen birilerinden yardim alirsan mutlaka basarirsin
sanirim mutfakla ilgin olmadigi icin yapamiyorsun pek

bu arada ben kaymacina yi yaptim inanilmaz güzel oldu. Hic yumurta kokmuyo hindistan cevizi koymustum azcik biri demisti sanirim teacher demisti :26:tesekkür ederim

hımm nasıl anlatsam ne desem suçumu itiraf etsem :18:

18 şubat benm doğum günümdü, 1 gün önceden çok tembih ettm kendime 'bozmucam bozmucam ' diye ama nişanlım benm için pasta yapmış (maşallah ona ( )
Durum böyle oluncada mecbur yemek zorunda kaldım..Sona bugünde arkadaşlar süpriz yapıp bide üstüne mesai oluca aç karnıma yine pasta girdi :26::26:

çok etkiler mi bilmiyorum(-ki etkiler ) ama umarım tekrar kilo almamışımdır şuan en çok onu düşünüyorum

kızlar çok moralim bozuk dukana başlayalı 1 hafta oldu 1 kg gitmiş hadi oda bişey değil sanki iriledim ya bi tuhaf oldum miğdem karnım şiş anlamadım adetim yeni bitti kabızda değilim ne bu bunun bi açıklaması varmıı biri bişey desin.tamam kabul ediyorum kaçamak yaptım ama asla bişey yamedim tatlı krizinden ötürü 3 gofret bu böle yapmazki ni anlamadımm

beni de vurun sinir oldum kendime yaaa(ben de bir adet milföy börek yedim,inanamıyom kendime,oturdu mideme resmen((((mutsuzum(((şişlik biraz geçsin spor leslie 5 mil yapıcam(

Ankamall migrosa yulaf kepegi gelmisss Ayrica farkli tat arayanlar migrosta yengec surimi var. Gunde 8 tane yenilebiliyormus.

yenebiliyor evet ama ben migrosta sordum 500gr 15.90 dedi çok pahalı ben kipada 250 gr 4,5-5 tl alıyordum

ben anlamadım bu bünyemizi zaten

Kızlar hatırlarsanız hastanede yakınım var..bu yüzden bu dukanada başlamak istemiyordum işte..
bugün oraya gidicem belki bu gece hastanedede kalabilirim..
sanırım benim diyet alt üst olucak.elimden geldiğince dikkat edicem..
kendinize iyi bakın dikkat edin kaçamak yapmayın.
ve hastam için dua edin lütfen..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Dün harika geçti diyetim açısından.
Sabah Dukan krebi arasında domates, light labne ve hindi jambon
Öğlen 6 ızgara köfte ve salata
Ara light ayran
Akşam tavuk sote ve yoğurt

Kızlar nedir bu yengeç surimi ben ilk kez duyuyorum. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…