Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada herkese kocaman günaydınnn...dün eve gittim hala 68 lerdeyim biraz su, biraz wc derken 67 yi gördüm tekrar.ama bu sabah kalktığımda yüzük çıkmııyordu parmağımdan o kadar şişmişim yani.ama ben suyu çok azalttım bugünlerde...zaten böbrekler problemli....gideyim su içeyim tırstım yine:)))

afiyet olsun...yağ olmasın..

Regl din dimi sende canım. Tartılma bitene kadar bence. Bende aynı dönemdeyim ve Perşembeye kadar tartılmıyorum.

afiyet olsun...yağ olmasın..

Aminnnnn

Ben işlerime döneyim ara ara uğrarım kızlar.

Günaydın dukanın fıstıkları benim 3 gündür aynı kilom dün okadar da sıkı yaptım ama bugün daha da sıkı yapıcam zaten pro günümdeyim.neyse artıya geçmesinde sabitleye sabitleye gitsin razıyım herkese bol eksili kaçamaksız moral motivasyon dolu bi gün diliyorum

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zaman sıhhatine kavuşur inşallah

çok güzel ya tebrik ederim

yaptım cnm ama pek tahmin ettiğim gibi olmadı,sert kaldı biraz pek yencek gibi değil,mesleki teacherın muffinini yapıcam ay takvimi linkleride iyi olmuş sağol enteresan gerçekten :44:

günaydın cnm,aman suyunu ihmal etme çok fazla protein tüketiyoruz yeterli su tüketilmedimi Allah korusun kötü sonuçlar doğurabiliyo gut hastalığına kadar yolu var onun için dikkat et kendine

ohh afiyet olsun ....bundan sonra dikkat edersin hiç bişeycikler olmaz bozma moralini

bozma moralini ..bundan sonra dikkat edersin bişeycikler olmaz

dün tartıda 68.8 i görünce bi hafta uraşcam artık diye düşünmüştüm. sabah baktım 68.2 çıktım. ay tekrar 67li rakamlara dönüyorum. ders alayım diye tickerımıda değiştirmedim. dün akşam sarımsaklı yoğurtlu karnıbaharımı yedim. eşimede kızartım. elllliimi bile sürmedim.

1 aydır giymediğim eteğimi giydim bu sabah. aaaaa bol geldi. bende çıkardım hemen. eskiden dar olduu için yukarı çıkan ama şimdi tam gelen eteğimi giydim.

hastana acil şifalar diliyorurum

arkadaşlar hiç dikkat ettinizmi sanki benim saçlarım uzadı gibi

proteinde uzatırmış zaten
öğer öyleyse süper bişi.benim normelde hiç uzamaz gibi.
bir kesim veya boyayı aylar boyunca kullanabiliyorum

veee sana kocamaaaan

maaşşallaaahhhhh, darısı bize olsun inşşşaalllaaahhhh

Dün bizim şekerpareyi deneyemedik çünkü akşam misafir geldi
reglide oldum tatlı krizi üst seviyelerde
baş ağrısı ve karın ağrısı da cabası...

zor 3-4 gün beni bekliyor :2:

buarada regli dönemimde yapılan sporun zararı olur mu?
perşembe günü spor salonu üyeliğim aktive oluyorda ona göre gidim?

normalinden fazla hareket ediceğinden fazla kanaman olabilir.. fakat regl dönemi metabolizmanın en hızlı çalıştığı dönem... ne kadar spor o kadar yağ yakımı yani tabi bu fazlaca eksileri regl sonrası 4 yada 5. gün görebilrisin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…