Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar, gününüz aydın , tartıznız bol eksili olsun..
gerçi ben bu sabahda artılarla uyandım, oysa sıfır kaçamak ve sporumuda yaptım.anlamıyorum yaa :KK43:

bak hanginiz facebook a ekledi kaymacina yi yapip hemen söylesin :122:
ben eklemedim ama yaptım, fırında yumurta yapmışım gibi oldu, kızım bir hevesle daldırdı kaşığı, bööögghhh dedi bıraktı :KK1:

Kızlar öyle kötü yumurta kokuyor ki ağzıma sürdüm ve midem kalktı yok böyle bi şey hepsini çöpe döktüm öf.
aynen, feci yumurta kokuyo, kaldıki, limon araoması ve vanilya aromasıda dökmüştüm ama çok kötü oldu çok..

Kızlar hatırlarsanız hastanede yakınım var..bu yüzden bu dukanada başlamak istemiyordum işte..
bugün oraya gidicem belki bu gece hastanedede kalabilirim..
sanırım benim diyet alt üst olucak.elimden geldiğince dikkat edicem..
kendinize iyi bakın dikkat edin kaçamak yapmayın.
ve hastam için dua edin lütfen..

çok çok geçmiş olsun canım..

Kızlar hatırlarsanız hastanede yakınım var..bu yüzden bu dukanada başlamak istemiyordum işte..

Hastanıza acil şifalar diliyorum inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşurda sende en az hasarla atlatırsın :13::13::13:

kızlar günaydın...
mükemmel bir gün olsun motivasyonumuz tavan yapsın inşallah... :KK1:
dün akşam dans dersim vardı... kursa gidene kadar yürüdüm yaklaşık yarım saat kadar... sonra keyifle 1 saat dans ettik... bacaklarım kasıldı ama olsun... çok eğlenceli... eve gittiğimde saat 21.30 du... acayip yorgun hissediyodum kendimi hemen yarım litre su içtim... sonra duş aldım... bi yarım litre su daha... sonra tumba yatak... ayrıca dün içtiğim su toplamı 4-4 buçuk lt oldu sanırım :26: ölmem dimi... bu arada bursa'da olan birileri varmı?... ben vanilya aroması ve light meyveli yoğurt hala bulamıyorum... bu akşam zafer plazadaki migrosa da bakıcam orda da bulamazsam... internetten sipariş vericem sanırım... hiç de tasvip etmiyorum hızlı tüketim ürünlerini internetten alma olayını... ama başka çarem yok sanırım... bi de şu kaymaçina olayı beni korkuttu yapmıycam ben... zaten yumurtadan nefret ettimm adını duyunca bile midem kalkıyooo böğğkk....

Son düzenleme:
kızlar günaydın...
dün akşam dans dersim vardı... kursa gidene kadar yürüdüm yaklaşık yarım saat kadar... sonra keyifle 1 saat dans ettik... bacaklarım kasıldı ama olsun... çok eğlenceli... eve gittiğimde saat 21.30 du... acayip yorgun hissediyodum kendimi hemen yarım litre su içtim... sonra duş aldım... bi yarım litre su daha... sonra tumba yatak... ayrıca dün içtiğim su toplamı 4-4 buçuk lt oldu sanırım :26: ölmem dimi... bu arada bursa'da olan birileri varmı?... ben vanilya aroması ve light meyveli yoğurt hala bulamıyorum... bu akşam zafer plazadaki migrosa da bakıcam orda da bulamazsam... internetten sipariş vericem sanırım... hiç de tasvip etmiyorum hızlı tüketim ürünlerini internetten alma olayını... ama başka çarem yok sanırım... bi de şu kaymaçina olayı beni korkuttu yapmıycam ben... zaten yumurtadan nefret ettimm adını duyunca bile midem kalkıyooo böğğkk....

günaydın nasıl içtin okadar suyu kız gece yatagını wc kapısında serseydin:KK1:

canım hastana Allahtan acil şifa diliyorum kısa sürede iyleşir inşallah

günaydın nasıl içtin okadar suyu kız gece yatagını wc kapısında serseydin:KK1:

yok gece hiç kalkmam ben :KK1: gün içinde çok wc gidiyorum zaten... orda çalışmaya başlıycam yakında :KK51: ayrıca ne kadar çok su içersem kabızlık sorunum yok oluyo... normalde günde 1 kere wc giden ben dün 3 kere gittim... :26: sölemesi ayıp :26:

Canım geçmiş olsun. Acil şiafalar dilerim.

kızlar günaydın...

Canım çok elzem bir ürün değil ki meyveli yoğurt.
İnternetten sipariş verecek kadar lazım değl yani.
Tam sen bilirsin yine de.
4 lt su mu anam ne yaptın öyle. Fazlası da zarar.

Günaydın kızlar bol eksili günler diliyorum herkese :KK16::KK16::KK16:

:KK19:

yok gece hiç kalkmam ben :KK1: gün içinde çok wc gidiyorum zaten... orda çalışmaya başlıycam yakında :KK51: ayrıca ne kadar çok su içersem kabızlık sorunum yok oluyo... normalde günde 1 kere wc giden ben dün 3 kere gittim... :26: sölemesi ayıp :26:

bende kaç gündür acı daha çok tüketiyorum aynı şey bendede oluyor ama su 2 lt anca bittiyor günde 3 kupa 2 si birada içiyorum anlarr beni tok tutuyor

Yüzümde gülümseme yaratan bu mesaja ne yazsam bilemedim :KK54::KK54::KK54:
kocaman öptüm... :KK54:
Canım çok elzem bir ürün değil ki meyveli yoğurt.
İnternetten sipariş verecek kadar lazım değl yani.
Tam sen bilirsin yine de.
4 lt su mu anam ne yaptın öyle. Fazlası da zarar.
:KK19:
bazen insanın canı değişik bişey istediğinde iyi bi alternatif gibi geliyo... ayrıca dün çok terlediğim için fazla su tükettim sanırım... dün çok hareket ettim ondan... :KK8:
bende kaç gündür acı daha çok tüketiyorum aynı şey bendede oluyor ama su 2 lt anca bittiyor günde 3 kupa 2 si birada içiyorum anlarr beni tok tutuyor
normalde su bende pek içemezdim ama dün aşmışım kendimi....:KK36:

meyve yasak oldugu icin maalesef meyve caylarida yasak ama icenler var ama ben tercih etmiyorum sahsen
dukan kitap yazdiktan sonra cogu seyi güncelledi. Süt ve yogurt a toplamda günlük 1 lt sinirlamasi getirildi. Icindeki karbonhidaratttan dolayi.

bitki çaylarını sınırsız tüketebilirsiniz. kayısılı form çay içiyorum ben mesela:)

kızlar günaydın...

canım sen ne yaptıınn.... böbreklerin bozuluuurr:S

Herkeslere günaydıınn.....:)))
bende bugün regli olmama rağmen - ile uyandım:)
ama baş ağrımda ölüyorum her regli dönemim gibi:KK43:((

Birazcık güzel şeyler yazayım regliden önce 68 i görmüştüm ama şu an 70 lerdeyim ama ben moralimi bozmuyorum ve bırakmıyorum diyetimi 1-2 gün sonra ineceğini biliyorum...Montumun göbek kısmı bol gelmeye başladı..Baharlık bir montum var geçen sene göbekten sıkıyordu bu sene atmayı düşünüyordum sığmam artık diye onu denedim rahatlıkla oldu hatta azcık bol bile geldi...Ve en güzel kısma gelince eşim kucağına aldı beni ve bana sen geçekten kilo vermişin dedi. :KK16::KK16::KK16::KK16:

Birazcık güzel şeyler yazayım regliden önce 68 i görmüştüm ama şu an 70 lerdeyim ama ben moralimi bozmuyorum ve bırakmıyorum diyetimi 1-2 gün sonra ineceğini biliyorum...Montumun göbek kısmı bol gelmeye başladı..Baharlık bir montum var geçen sene göbekten sıkıyordu bu sene atmayı düşünüyordum sığmam artık diye onu denedim rahatlıkla oldu hatta azcık bol bile geldi...Ve en güzel kısma gelince eşim kucağına aldı beni ve bana sen geçekten kilo vermişin dedi. :KK16::KK16::KK16::KK16:

amanıınnn Allah nazarlardan saklasın:nazar:
duraksamalar ve artmalarin önemsiz olduğunu bende yaşayarak öğrendim valla onun için çokta sorun yapmamak gerek dediğin gibi:KK9:

mutluuu günlerimizzz yakındadııırr::KK9::KK9:

merhaba kizlarr

ben bu arada alman dukancilarin da sayfasini takip ettigimden bir sey ögrendim. Diyorlar ki ay takvimine göre bugün negatif bir günmüs kilo verme acisindan o yüzden hemen hepsi de arti görmüs veya ayni kalmis. dolayisi ile bugünü pek dikkate almayin diyorlar. Tarti iyi davranmiyormus bize bugün. Yani söyliyim dedim de moralinizi bozmayin

anaaaa :KK53: ben bugün illkez +200 gr görmüştüm demek ondanmış.. reglim yakın diye ona yormuştum :KK70:

kızlar sitede var zaten ay takvimi ile ilgilenen bir arkadaşımız, aycangül.
ay takvimine göre saç bakım ve tüy alma tarihleri veriyor,bunun yanında belli zamanlarda ay takvimine göre kilo alma/verme hızlanıyormuş. örneğin okuduğuma göre ayın 22sinden sonra kilo almaya meyilli olacakmışız, o yüzden diyete daha dikkat edelim derim.

konuların linklerini merak edenler için:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

kızlar bu tarif arşivde vardı bugün denemeyi düşünüyorum,bugün yapmıcaktım ama fotoyu görünce dayanamadım:KK9: sonuçları size bildiririm :KK56:
Eki Görüntüle 351162
Kakaolu Sıcak Tatlı

8 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık mısır unu
8 kaşık yağsız süt
2 kaşık yağsız süt tozu
1,5 kaşık sıvı tatlandırıcı
2 yumurta
1/2 çay kaşığı kabartma tozu
2 çay kaşığı yağı azaltılmış kakao tozu
10 damla aroma (fındık, fıstık, çikolata, meyve aroması gibi)

Fırın önceden 180 dereceye ısıtılır. Tüm malzemeler karıştırılıp 6 sufle kabına bölüştürülür. 10 dk fırınlandıktan sonra 150 dereceye düşürülüp 10 dk daha pişirilir.

Afiyet olsun :)

canım yaptın mı bu mis tarifi,merak ettim açıkçası akşam ben de mi denesem naapsam :KK55:
aromam yok ama tarcın koyarım olmadı.. :KK1:

kocaman öptüm... :KK54:

bazen insanın canı değişik bişey istediğinde iyi bi alternatif gibi geliyo... ayrıca dün çok terlediğim için fazla su tükettim sanırım... dün çok hareket ettim ondan... :KK8:

normalde su bende pek içemezdim ama dün aşmışım kendimi....:KK36:

Değişiklik için iyi bir alternatif canım ama insan yiyemiyor onu da.
aşırı tatlı bir ürün gibi geldi bana.

Ayy harika bir haber bu.
Maşallah canım. Alllah huzurunuzu bozmasın.

ya kızlar tickerfactory çalışıyormu bir dener misiniz?
güncelleme yapamıyorum:S:KK47:

Çalışıyor canım bende.

Biri bana krep tarifi versin kizlar, ama söyle kolayindan ve tutanindan :KK43::KK43::KK43:

ben hicbir DUKAN tarifini beceremiyorum, ne kadar beceriksizim :KK43::KK43::KK43:

şekerim yaparsın valla benim eşim yapıyor artık sabahları krebi:)) ölçün ne olursa olsun tavayı çok güzel ısıt ve kesinlikle kısık ateşete pişir....

X