Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süt ve süt ürünleri toplam günlük 1 kilo dan fazla olmayacak diye biliyorum..
ellerine saglik canim saka yapiyorum bende
bende yaptim firinda acaba kac dk pisirsem :26:
yok cnm ne kusuru,bende hiç denemediğim bi sufle vardı onu koydum bakalım şimdi fırına nasıl olucak,onlar bitince de senin kini denicem
meyve çayları yasak mı arkadaşlar
kitapta öyle bişey yazıyor mu? kitapta sınırsız diyor ,istediğiniz kadar yiyebilirsiniz diyor
canim kepekten degil o. Bende alman yulaf kepegi kullaniyorum ama hic alakasi yok Türk tarifleride denedim hic zorluk cekmedim. Alman dukancilarin tariflerine de bakiyorum hatta onlarda Quark la falan daha cok cesit yapiliyor. Benim kullandigim da alnatura nin haferkleie si. Orta taneli o da ama kesinlikle fark yok yani.
(Türkiyedeki arkadaslarimdan özür dilerim Almanca yazdigim icin )
bak hanginiz facebook a ekledi kaymacina yi yapip hemen söylesin :122:
öyle bişey demem ben de kepeği fazla sevmiyorum zaten. bitek limonlu kurabiyeye yakıştırıyorum o kadar
ben de yaptım da yumurta kokuyor yaa yiyemedim
meyve yasak oldugu icin maalesef meyve caylarida yasak ama icenler var ama ben tercih etmiyorum sahsen
dukan kitap yazdiktan sonra cogu seyi güncelledi. Süt ve yogurt a toplamda günlük 1 lt sinirlamasi getirildi. Icindeki karbonhidaratttan dolayi.
kızlar ilkez kaçamak yaptım :18: vurun beni, atın kayalıklara
ayıptır söylemesi balık vardı akşam yemeğinde, ben kendime tuzsuz yağsız fırında yaptım.eşime tavada kızarttım..
bi güzel benim balıkları yedim yetmedi eşiminkilerdende 4 tane kızarmış sardalya yeddddiiiiiimmmmmm...
selam bulaşıksuyu nasıl gidiyor diyet kilo verdinmi daha yoksa benimi bekliyorsun
Diyet iyi gidiyor :) senin nasil? Bu hafta veremicem sanirim seni bekliyorum :) Regl donemim yakin hala ayni kilodayim moralimi bozmuyorum diyetimi hic bozmuyorum
bende orta taneli haferkleie kullaniyorum, hmm o zaman benim daha cok üzerinde calismam lazim, yada yeteneksiz oldum tastiklendi Zaten mutfakla pek aram yoktur. Salata hazirlamak disinda
insallah mutfak becereksizligim ile bu dieti basaririm. dukan tarifsizde kilo verilir sanirim
bu arada Quark zaten yasak degil mi ? yagli o da :44::44::44:
beni de vurun sinir oldum kendime yaaa(ben de bir adet milföy börek yedim,inanamıyom kendime,oturdu mideme resmen((((mutsuzum(((şişlik biraz geçsin spor leslie 5 mil yapıcam(
Ankamall migrosa yulaf kepegi gelmisss Ayrica farkli tat arayanlar migrosta yengec surimi var. Gunde 8 tane yenilebiliyormus.
kızlar çok moralim bozuk dukana başlayalı 1 hafta oldu 1 kg gitmiş hadi oda bişey değil sanki iriledim ya bi tuhaf oldum miğdem karnım şiş anlamadım adetim yeni bitti kabızda değilim ne bu bunun bi açıklaması varmıı biri bişey desin.tamam kabul ediyorum kaçamak yaptım ama asla bişey yamedim tatlı krizinden ötürü 3 gofret bu böle yapmazki ni anlamadımm