olayı çözmüşssün zaten ben hayatımda ilkkez rejim yapıyorum nohusayken ne yemedim ki herkes çekildi aradan ben kaldım kilolarımla başbaşa çok üzgünüm kendimi hiç sevmiyorum böyle giydiğim yakışmıyor şimdi daha iyi ama 5 kilo biraz farketti sanırım..
dukanla vermedim bu kiloları..
düzenli beslenerek ve spor yaparak...
dukanlada hızlandırmam lazım :18:
krep yapıp duruyorum ben yetiyo bana oda ekmek gibi lyokızlar bi yardım edin bana....dün gene dukan ekmeği yapıyım dedim ve sonuç hüsran içi pişmedi ben bu ekmeği beceremiycem sanırın artık hüsranla sonuçlanan deneyimlerden bıktım.... ben en iyisi herzamanki gibi ekmeksiz yoluma devam edeyim bari acaba nerde yanlış yapıyorum
verirsin yeterki iste şu çizelge nasıl yapılıyo bi öğreten yokmu arkadaşlar
kızlar bi yardım edin bana....dün gene dukan ekmeği yapıyım dedim ve sonuç hüsran içi pişmedi ben bu ekmeği beceremiycem sanırın artık hüsranla sonuçlanan deneyimlerden bıktım.... ben en iyisi herzamanki gibi ekmeksiz yoluma devam edeyim bari acaba nerde yanlış yapıyorum
sohbetinize doyum olmuyor neyse.................krep yapıp duruyorum ben yetiyo bana oda ekmek gibi lyo
hep ekmeksiz olmaz canım bende krep yapıyorum hemde okadar zor değilki...
neden denemiyorsun?
sağol arkadaşımcanım graphical tickers and trackers: Weight loss, trying to conceive, pregnancy... dan yapıyoruz ama şuan hata veriyor.
Aranızda 15 gün gibi bi zamanda 5 kilo veren oldumu hiç?
aynen ben de krep yapıyorum ekmek yerine:))
poğça yap kuzucum... ekmek gibi oluyo o da...bende krep yapıyorum onda sorun yok ama ekmeği bi türlü tutturamadım....hani iş yerinde yemesi daha kolay fln diye ekmek yapıyım dedim ama yok bana göre deil
benim11. günüm daha 2 kilo verdim. 15 günde 5 kilo mümkün degil ve cok sagliksiz
sağol arkadaşım
bağımlılık yapmış burası girmeden duramıyorum.motive oluyorum burada...aslında ben de çok oynama yok 67,0 gördüm ama bugün elim ayağım çok şiş kalktım o yüzden akşam tartılacağım sabah ki anormaldi çünkü.canim nasilsin, haftasonu malum cok giremedim ama, seni gene aramizda görmek ve neseyle yazdiklarini okumak süper
umarim diet inde hersey yolunda gidiyordur...
aynen bende katılıyorum 15. günüm 3,300 kg gitti henüz...
ama biraz vücudada bağlı sanırım...
ödemi olanlar çabuk veriyor ama aslında yağdan değil o su dan gidiyor...
bende bakalım nerden gittiğini perşembe günü öğrenicem:) baktımki yağ duruyor ozaman ne yaparım bilmem:)
benim hedefimi hep söylüyorum haftada 1-1,5 kg:) zaten sağlıklısı da bu bence
rica ederim canımda sen biraz gergin misin?