Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Süper yapmissin, iyi ki de kalmissin

hep diyorum; ANCA BERABER KANCA BERABER

ben persembe 69 dum, dün 68,3 gördüm ama persembe ye daha var, bir gün cikiyor bir gün iniyor, kaplumbag hizi ama olsun. gidiyor ya, benim acelem yok, ben bu kilolari ömürlük göndericem, pin pon gibi olmayacak

aynen gidici bunlar uzun süre yatılı kaldılar ama artık yolculayalım

ben 7 gün atakta 2,5 kg verdim.ondan sonra 6,5 kilo gitti 50 günde yaklaşık ..nasıl???

valla mümkün yazılanları yedim sadece sizin gibi burdaki herkes gibi

süper tebrik ederim o zaman, ben 71 ile basladim, bugün 11. günüm daha 2-3 kilo gitti, cok kabizlik cektim, demek ki metobolizman dieti cabuk kabul etti ve yakti...

sen kac kilo ile basladin, hedefin nedir ?

merhaba kizlarr

ben bu arada alman dukancilarin da sayfasini takip ettigimden bir sey ögrendim. Diyorlar ki ay takvimine göre bugün negatif bir günmüs kilo verme acisindan o yüzden hemen hepsi de arti görmüs veya ayni kalmis. dolayisi ile bugünü pek dikkate almayin diyorlar. Tarti iyi davranmiyormus bize bugün. Yani söyliyim dedim de moralinizi bozmayin

valla ben dukan ekmegi ile kasarli tost yapiyorum harika ötesi oluyo yaa

canim sen niye böylesin niye hic yiyemiyorsun ya da begenmiyorsun? Dukandan öncede böylemiydin yoksa dukan yemeklerine mi böyle oldun :26:

umarim diyetini etkilemez ya da sagligini. yemeye calis kendince degisik tarifler bulmaya calis bence :13:

goji bery icin arkadasim cok güzel yazmis sadece WC sorunu icin degil ayni zamanda vitamin ihtiyacimiz icinde süper bir meyve. Ben yesil cayimin icine atiyorum bitene kadar sisiyo öle güzel oluyo ki tadi. en son da kasik kasik yiyorum . mmmm gurmenetten bulabilirsiniz.

siteye baktım gerçekten çok güzel şeyler var .....ama malesef hepsi standart beden sanırım ya :44:

bu standart bedenlere oldum olasi gicigim yaaa pazarda süper kiyafetler buluyorum ama hepsi standart . bir gün bende giricem onlarin icine

Aranızda 15 gün gibi bi zamanda 5 kilo veren oldumu hiç?

ben atak ta 7 günde yani 5 kilo vermistim. ama verecek kilom cok oldugu icin. Eger kilon fazla degilse ne yaparsan yap atakta 1-2 kilodan fazla veremezsin-

canim yavas yavas pisiryormusun cok agir pisir ki ici de ceksin diycem ama :26:

Son düzenleme:
süper tebrik ederim o zaman, ben 71 ile basladim, bugün 11. Günüm daha 2-3 kilo gitti, cok kabizlik cektim, demek ki metobolizman dieti cabuk kabul etti ve yakti...

Sen kac kilo ile basladin, hedefin nedir ?
73 le başladım 68 im şimdi kabızlık hiç çekmedim yeşil çay ve kırmızı biber sayesinde kitabı okudum yuttum adeta ve ilkkez diyet yapıyorum emziriyorum 500 kalori ordan gidiyo ssanırım çok kararlıyım inanılmaz bi hırs var içimde böyle işte.

valla ben dukan ekmegi ile kasarli tost yapiyorum harika ötesi oluyo yaaohhh afiyet olsun valla... canim sen niye böylesin niye hic yiyemiyorsun ya da begenmiyorsun? Dukandan öncede böylemiydin yoksa dukan yemeklerine mi böyle oldun :26: umarim diyetini etkilemez ya da sagligini. yemeye calis kendince degisik tarifler bulmaya calis bence :13:önceden de çok yemek yemezdim... öğünlerimdeki miktarlar çok azdı... zaten öyle herşeyi de yemem çok yemek ayırırdım... şimdi dukanda denemediğim tarif kalmadı nerdeyse... çorbası yemeği tatlısı tavukgöğsü sütlacı ekmeği poğçası aklına ne geliyosa hepsini yaptım... ama yok yiyemiyorum doyuyorum hemencik... annem dün akşam yağsız kıymadan 6 küçük köfte yapmış... bugun pişirdiler ite kaka 4 tanesini yedim küçücük bi dukan poğçasıyla... o da aç kalmıyım yada metabolizmam durmasın diye yedim... sanırım benim kilolarımın sebebi de bu... vakti zamanında yemek yemediğim için metabolizmam hiç çalışmadı ve sanırım yediğim herşey yapıştı vücuduma çıkaramadığım için... bu standart bedenlere oldum olasi gicigim yaaa pazarda süper kiyafetler buluyorum ama hepsi standart . bir gün bende giricem onlarin icine bende çooook istiyorum...kahverengi bi tayt... üstüne nar çiçeği bi tunik tam kalça hizasında... bide narçiçeği dizüstü çizmee....ööfff.... çok özendim...

bende öyle planlıyorum ilk başta hızlı spnra yavaş olmuş heralde...10 kilo 50 gün benimde planım bu inş darısı başıma kaçamak yaptınmı
son bir haftaya kadr hiç kaçamak yapmadım.son hafta unutarak ağzıma attım çikolata ama onu da oruçta aklıma gelirmiş gibi hemen çıkardım.bir de dün sp günümdü ama sebzeli tavuğun sebzelerinden yedim.

@ yarim

anladim canim ama nasil yemiyerek kilo aldin hayret. demek ki iste metabolizma olayi bu .

neyse sen dikkat et de emeklerine yazik olmasin en cok üzüldügüm bu olur valla benim kenid adima yani

maşallah veriliyo yani kilolar ben 9 ay hamilelik ve 3ay doğum sonrasında krallar gibi yedi kaymak ballı ekmekler mantılar pastalar ve kilo kilo çikolata bu yüzden durup yediklerime sayıyorum ben öyle bir haldeydimki yediğimi yerdim yiyemediğimi gece kalkar yerdim bu kilo bana az bile ama nasıl kötü duruyor ya bu halde hiç olmamıştım hiç diyet yapmamıştım çok ağrıma gidiyor biri şişmalamışsın deyince gözleri doluyo resmen

Ben 2 haftadir emzirmiyorum, benim de 6,5 aylik bir oglum var, emmeyi birakinca bende diette basladiim. insallah gider benimde , bende cok hevesliyim ama bakalim

arkadaşlar bugün diyetimin 7. atak günümdeyim 10 gün yapmayı istiyorum zorlanmıyorum 3 kilo 200 verdim testi yaptım 134 gün seyir dönemi yapmamı istiyor buna nasıl dayanırım bilmiyorum seyir dönemini kaç günde bir yapıyorsunuz

cnm kalıptan kaynaklı olabilir bende hani bu ortası boş kek kalıpları olur ya onların minyatürü silikon kalıp var ortası boşluk olduğu için içide tamamen pişiyo kabarıyo fosur fosur,koyuyorum saklama kabına dediğin gibi her gün hazır elinin altında oluyo.hıh buldum fotoyu da :)

verirsin yeterki iste şu çizelge nasıl yapılıyo bi öğreten yokmu arkadaşlar

burdan adım adım yapabilirsin cnm,sadece en sonu farklı sanırım bu eski düzene göre göstermiş,en sonunda profilindeki çizelge kısmına yapıştırcaksın

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Son düzenleme:
ilk kaçamağımı yaptım sanırım...

1 adet ufak kurabiyeee....
içinde 0 yağ var...
ve 0 beyaz un...
ve sıfır şeker...

ama üzüm vardı oda 3 tane filan denk gelmişti...
patronumun eşi onun yapıp yolladıklarını yemiyorum diye bana özel yapıp getirmiş... kıramadım valla

nese akşama 5 mil leslie bizi bekler:)

hiç sorma o berbat bir duygu.ama şimdi bana ay daha zayıflama diyorlar..halbuki daha verilecek 7 kilom var:))) gidecek kilolar asla aksini düşünme.ben ki zayıflıyorum herkes zayıflar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…