Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bi yardım edin bana....:KK1:dün gene dukan ekmeği yapıyım dedim ve sonuç hüsran içi pişmedi ben bu ekmeği beceremiycem sanırın artık hüsranla sonuçlanan deneyimlerden bıktım.... ben en iyisi herzamanki gibi ekmeksiz yoluma devam edeyim bari acaba nerde yanlış yapıyorum :KK5:

dukanla vermedim bu kiloları..
düzenli beslenerek ve spor yaparak...

dukanlada hızlandırmam lazım :18:
olayı çözmüşssün zaten ben hayatımda ilkkez rejim yapıyorum nohusayken ne yemedim ki herkes çekildi aradan ben kaldım kilolarımla başbaşa çok üzgünüm kendimi hiç sevmiyorum böyle giydiğim yakışmıyor şimdi daha iyi ama 5 kilo biraz farketti sanırım..

kızlar bi yardım edin bana....:KK1:dün gene dukan ekmeği yapıyım dedim ve sonuç hüsran içi pişmedi ben bu ekmeği beceremiycem sanırın artık hüsranla sonuçlanan deneyimlerden bıktım.... ben en iyisi herzamanki gibi ekmeksiz yoluma devam edeyim bari acaba nerde yanlış yapıyorum :KK5:
krep yapıp duruyorum ben yetiyo bana oda ekmek gibi lyo

dukanla vermedim bu kiloları..
düzenli beslenerek ve spor yaparak...

dukanlada hızlandırmam lazım :18:

bu arada kitabı okudun mu??
çünkü bu hızlandırmam lasım dediğin gibi şok bir diyet değil.
uzun da zamanını alıcak çünkü tam 4 evre.

iyi araştırdın mı canım?

hep ekmeksiz olmaz canım bende krep yapıyorum hemde okadar zor değilki...
neden denemiyorsun?

bişey sormak istiyorum
3 gün atakta ve 3.5 gün seyirde verdiğim 5 kg şimdi zorunlu sebeplerden dolayı bıraktığım için hooop diye geri alacağım dimi
az yemek ve spor dahi olsada

benim11. günüm daha 2 kilo verdim. 15 günde 5 kilo mümkün degil ve cok sagliksiz :KK45::KK45::KK45::KK45:

aynen bende katılıyorum 15. günüm 3,300 kg gitti henüz...
ama biraz vücudada bağlı sanırım...
ödemi olanlar çabuk veriyor ama aslında yağdan değil o su dan gidiyor...
bende bakalım nerden gittiğini perşembe günü öğrenicem:) baktımki yağ duruyor ozaman ne yaparım bilmem:)

benim hedefimi hep söylüyorum haftada 1-1,5 kg:) zaten sağlıklısı da bu bence:KK66:

canim nasilsin, haftasonu malum cok giremedim ama, seni gene aramizda görmek ve neseyle yazdiklarini okumak süper :KK1::KK1::KK1:

umarim diet inde hersey yolunda gidiyordur...

:KK1::KK1::KK1:
bağımlılık yapmış burası girmeden duramıyorum.motive oluyorum burada...aslında ben de çok oynama yok 67,0 gördüm ama bugün elim ayağım çok şiş kalktım o yüzden akşam tartılacağım sabah ki anormaldi çünkü.:KK1::KK1:
bir de sizlerden gelen gitme çağrılarına kulak tıkayamadım..:KK36:

aynen bende katılıyorum 15. günüm 3,300 kg gitti henüz...
ama biraz vücudada bağlı sanırım...
ödemi olanlar çabuk veriyor ama aslında yağdan değil o su dan gidiyor...
bende bakalım nerden gittiğini perşembe günü öğrenicem:) baktımki yağ duruyor ozaman ne yaparım bilmem:)

benim hedefimi hep söylüyorum haftada 1-1,5 kg:) zaten sağlıklısı da bu bence:KK66:

kesinlikle katiliyorum, dukan nin kitabini okumak cok önemli orada diet in mantigi cok iyi anlatiliyor aslinda.
atak : 1-5 kilo : 2 gün
5-10 : 4-5 gün
10 ve üzeri : 7-8 gün ve doktor kontorülünde

seyir evresi : istediginiz kilo kadar hafta hesaplayin diyor, yani 1 hafta 1 kilo !!! 5 kilo vermek istiyorsan, sistematik olarak
ve bünye ye göre 4-5 hafta ! normali bu, ama kimi bünye 3 hafta da 5 kilo verir, kimi bünye 6 hafta da 5 kilo verir.

X