Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

niye emmiyo bebiş benim sütüm arrttı bu diyetle..

Emmiyo artik, 6 ay emdi tamam, ama anneme sordum bende 6 ay emmisim, esimde 4 ay emmis :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

BEN YURT DISINDA YASIYORUM; VE DR LARIN COGU 6 aydan sonra bebek emmeyi keserse üzülmeyin, önemli olan ilk 6 ay gerisi tiryalik diyorlar :KK1::KK1::KK1:

çok teşekkürler paylaşımın için bende silikon kalıp alıyım bari evdekilerde iş yok.:KK30:bide bana dukan ekmek için ölçü verirsen çok makbule geçer :KK1:

2 yumurta
2 çorba kaşığı light yoğurt
yarım -1 çay bardağı civarı light süt(biraz göz kararı yapıyorumda :KK70: )
yarım paket kuru instant maya
azıcık tuz
çok cıvık olmayacak çok katıda olmayacak birazcık akışkana yakın kek kıvamından birazcık koyucana gibi :KK70: olacak şekilde çoğu yulaf kepeği olmak şartıysa birazda buğday kepeği koyuyorum tam 6 kalıplık oluyo.çok cıvık olunca içi tam pişmiyo çok katı olunca da kabarmıyo sert oluyo,yapa yapa insan kendine göre bi ayar tutturuyo:KK9:

slm kızlar,

ben de birçoğunuz gibi bugün ekisyle uyanamadım hala 55:KK43:( ama dün sebze+protein günümdü deli gibi yedim akşam belki ondandır:)yarın sabahı dört gözle bekliyorum 54.9 bile görsem mutlu olucam o kadar yani:)

Nihayet bugün yağı azaltılmış kakao buldum:)nasıl mutlu oldum ama:))muffin stoğum bitsim hemen kakaolusunu da yapıcam,kakao tadını özledim ya:))

Bazı arkadaşlar Türk Milleti olarak herşeyi dukana uyarladığımızı yazmış haklı olarak ama ben dukanın ingilizce sitesini de takip ediyorum,onlar inanın bizden çok daha fazla şey yapıyorlar,özellikle tatlı konusunda ve onların light ürünlerinin birçoğu bizde yok:))kendi adıma birçok tarifi denemeye çalıştım ama çoğunu beğenmedim,beğendiklerimi de sık sık yapıyorum ama zaten onlarda sınırlı tüketiliyorlar.

2 yumurta
2 çorba kaşığı light yoğurt
yarım -1 çay bardağı civarı light süt(biraz göz kararı yapıyorumda :KK70: )
yarım paket kuru instant maya
azıcık tuz
çok cıvık olmayacak çok katıda olmayacak birazcık akışkana yakın kek kıvamından birazcık koyucana gibi :KK70: olacak şekilde çoğu yulaf kepeği olmak şartıysa birazda buğday kepeği koyuyorum tam 6 kalıplık oluyo.çok cıvık olunca içi tam pişmiyo çok katı olunca da kabarmıyo sert oluyo,yapa yapa insan kendine göre bi ayar tutturuyo:KK9:

çok teşekkür ederim canım :KK54:bide bişey daha sorucam senin kalıplar küçükmü nasıl 6 kalıp çıkıyo yada az mı koyuyosun kalıplara

beni listeden çıkarmayınnn
herkes diyoki çok daha fazla alırsın

benim kaçamaklarım olsun bunlar
ben devam ediyorum genede

Herkese merhaba
Donup dolasip yine geldim Dukan`a :KK1:
Aylar once 6-7 gun kadar yapmistim ama bas agrisi mide bulantisiyla birakmistim hala ayni yerdeyim yediklerimi azaltayim dedim olmadi karbonhidrat tutkunuyum ben yaaaa:KK43: en cabuk Dukan`la veriliyor bu kilolar inanin bu sefer ayni seyleri dondurup dolasirmadan tarifleri de deneyerek renkli bir Dukan macerasina yelken aciyorum 3 nisanda hedefledigim kilo olan 54 e ulasacagim hadi insallah:KK1:

arkadaslarim kaymacina yapan varmiydi aranizda güzel oluyor mu birde tarifine hemen ulasabilen biri yardimci olabilir mi canlarim tesekkürler :KK9:

Herkese merhaba
Aylar once 6-7 gun kadar yapmistim ama bas agrisi mide bulantisiyla birakmistim hala ayni yerdeyim yediklerimi azaltayim dedim olmadi karbonhidrat tutkunuyum ben yaaaa:KK43: en cabuk Dukan`la veriliyor bu kilolar inanin bu sefer ayni seyleri dondurup dolasirmadan tarifleri de deneyerek renkli bir Dukan macerasina yelken aciyorum 3 nisanda hedefledigim kilo olan 54 e ulasacagim hadi insallah:KK1:

hoşgeldin yeniden :) ilk günler zor geçiyo özellikle bizler gibi karbo bağımlıları için:KK9: bu gayet normal çünkü vücut karbodan aldığı kadar hızlı enerji alamıyo proteinlerden.su miktarını hiç ihmal etme ilk günleri atlatırsan alışıyosun yavaş yavaş

kizlar herkese güzel günesli bir pazartesi gününden merhaba, herkese bol eksili bir hafta dilerim, persembe kilo bildirimini sabirsizlikla bekliyorum. bende dün sabah ve bu sabah 2 kacamak yaparak 1 dilim ekmek yedim :KK43::KK43::KK43::KK43:

dukan Amca affetsin :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

aramiza yeni gelenler HOSGELDINIZ !!!:KK3::KK3::KK3:

Dukan amca affediyorda kuzum tartı affetmiyor ahhhh ahhhh:KK5:

geçen gün burda bas bas bağırdım lıght puding yok diye bana karşı geldiler yazıyor forumlarda dediler yediklerinize sayın güçlendirmede yiyin 5:::5 yapın dedim yine karşı çıkmalar arkadaşlar daha fazla doyabileceğimiz bi diyet yok hastalığımız yoksa kendimizi zorlayacağız ben dün sebze günüm olmasına rağmen 2 kaşık normal yağlı bezelye yedim içim sızlıyor kaldı ki puding yiyecem yemiycem sizde yemeyin 10kg fazlası olanlar sıkacak dişini bukadar....

Sonuna kadar katılıyorum canikom.

bugün günlük menüm protein+sebzu günümdeyim..:)

sabah : 1 bardak süt + 1 katı yumurta
öğle: 2 tane dukan krep yedim:KK70::KK70: bir tanesi tonbalıklı ve domatesli diğeri maydonoz ve peynirli:)
ara: yoğurt
akşam: lahana dolması ve yoğurt:)
yatarken: tarçınlı süt:) belki kakaolu muffin yaparım çünkü krepleri 1,5 kaşık yulaf kepeğinden yaptım yarım kaşık hakkım var hala:d

Afiyet olsun canımcım.

krep yapıp duruyorum ben yetiyo bana oda ekmek gibi lyo

aynen ben de krep yapıyorum ekmek yerine:))

Aynen :KK42:

bişey sormak istiyorum
3 gün atakta ve 3.5 gün seyirde verdiğim 5 kg şimdi zorunlu sebeplerden dolayı bıraktığım için hooop diye geri alacağım dimi
az yemek ve spor dahi olsada

Alacağını sanmıyorum dikkat edersen.

bağımlılık yapmış burası girmeden duramıyorum.motive oluyorum burada...aslında ben de çok oynama yok 67,0 gördüm ama bugün elim ayağım çok şiş kalktım o yüzden akşam tartılacağım sabah ki anormaldi çünkü.:KK1::KK1:
bir de sizlerden gelen gitme çağrılarına kulak tıkayamadım..:KK36:

:KK19:

merhaba kizlarr

ben bu arada alman dukancilarin da sayfasini takip ettigimden bir sey ögrendim. Diyorlar ki ay takvimine göre bugün negatif bir günmüs kilo verme acisindan o yüzden hemen hepsi de arti görmüs veya ayni kalmis. dolayisi ile bugünü pek dikkate almayin diyorlar. Tarti iyi davranmiyormus bize bugün. Yani söyliyim dedim de moralinizi bozmayin :KK3:

İyi bari sevindim en azından kaçamak yapmayanlar adına.

ilk kaçamağımı yaptım sanırım...

1 adet ufak kurabiyeee....
içinde 0 yağ var...
ve 0 beyaz un...
ve sıfır şeker...

ama üzüm vardı oda 3 tane filan denk gelmişti...:KK43:
patronumun eşi onun yapıp yolladıklarını yemiyorum diye bana özel yapıp getirmiş... kıramadım valla:KK43:

nese akşama 5 mil leslie bizi bekler:)

Kendini üzme ve moraliniz bozma. 3 üzümden bişicik olmaz canım.

hiç sorma o berbat bir duygu.ama şimdi bana ay daha zayıflama diyorlar..halbuki daha verilecek 7 kilom var:))) gidecek kilolar asla aksini düşünme.ben ki zayıflıyorum herkes zayıflar...

Ay aynen. Yeter bu kdr diyor herkes. Altı üstü 8 kilo verdim yani.
Ama yok dinlemicem onları 65 olacam mutlaka.

Herkese merhaba

Hoşgeldinnnnn :KK42:

verirsin yeterki iste şu çizelge nasıl yapılıyo bi öğreten yokmu arkadaşlar

Şimdi online degilsin.
Bir ara göstereyim ben sana zeynepcim..

olayı çözmüşssün zaten ben hayatımda ilkkez rejim yapıyorum nohusayken ne yemedim ki herkes çekildi aradan ben kaldım kilolarımla başbaşa çok üzgünüm kendimi hiç sevmiyorum böyle giydiğim yakışmıyor şimdi daha iyi ama 5 kilo biraz farketti sanırım..

bende emzirirken cok aldım, şimdi hamile kaldıgım kiloya indim ama daha vermme gerek..

emzirmem bitince şu bantlardanda alıcam komşum 7 kilo verdi onlarla içinde kafein var dr arkadaşım baktı beğendi zararsız dedi kararlıyım ben şişko anne olmayacağım

inş. canım :KK16:

bu arada kitabı okudun mu??
çünkü bu hızlandırmam lasım dediğin gibi şok bir diyet değil.
uzun da zamanını alıcak çünkü tam 4 evre.

iyi araştırdın mı canım?

nilcim, sagol uyarın için...

Kitabı okumadım, yalan söylemeyeyim :KK1:

ama şöyle söyleyeyim, ben kalori sayımı yapıyordum.Bünyem cok alıstı, beslenmemi değiştirmek istedim.
dukanla 5 kilo verip, onun güçlendirme ve korumasını yapmayı planlıyorum.

arastırdım yeteri kadar... sagol :KK16:

benim11. günüm daha 2 kilo verdim. 15 günde 5 kilo mümkün degil ve cok sagliksiz :KK45::KK45::KK45::KK45:

üff saglıksızda, benim martın 8 ine 65 olmam lazım :44:
bişey sormak istiyorum
3 gün atakta ve 3.5 gün seyirde verdiğim 5 kg şimdi zorunlu sebeplerden dolayı bıraktığım için hooop diye geri alacağım dimi
az yemek ve spor dahi olsada

evet kesinlikle alırsın...

ataktan basla bence...

arkadaslarim kaymacina yapan varmiydi aranizda güzel oluyor mu birde tarifine hemen ulasabilen biri yardimci olabilir mi canlarim tesekkürler :KK9:

1 ltre süt
5 yumurta ve tatlandırıcı

yumurta ve tatlandırıcıyı çırpıyorsun köpürene kadar...
sonra köpükleri patlatmadan süte karıştırıyorsun...

ama bu arada bu süt kaynatılmış ve soğumuş olacak...

karşımı kaba alıyorsun... altınada su dolu olan bir kap yerleştiriyorsun 180 derece fırına atıyorsun:))
gözenek gözenek olunca alıyorsun fırındann...

üstünede tarçın ohh ( bunu şimdi türettim) :))))

@ yarim

anladim canim ama nasil yemiyerek kilo aldin hayret. demek ki iste metabolizma olayi bu .

neyse sen dikkat et de emeklerine yazik olmasin en cok üzüldügüm bu olur valla benim kenid adima yani

yok yok zorluyorum kendimi... hiçbişi yiyemesem (ki asla öyle geçirmiyorum) yoğurt ve tarçınlı sütle hallediyorum bişiler... :KK3:

ben atak ta 7 günde yani 5 kilo vermistim. ama verecek kilom cok oldugu icin. Eger kilon fazla degilse ne yaparsan yap atakta 1-2 kilodan fazla veremezsin-

Benim kilom cuma günü 70.4 idi.
Daha tartılmadım.
Sen kaç kilo ile baslamıstın?

Son düzenleme:

Şimdi online degilsin.
Bir ara göstereyim ben sana zeynepcim..

bende emzirirken cok aldım, şimdi hamile kaldıgım kiloya indim ama daha vermme gerek..

inş. canım :KK16:

nilcim, sagol uyarın için...

Kitabı okumadım, yalan söylemeyeyim :KK1:

ama şöyle söyleyeyim, ben kalori sayımı yapıyordum.Bünyem cok alıstı, beslenmemi değiştirmek istedim.
dukanla 5 kilo verip, onun güçlendirme ve korumasını yapmayı planlıyorum.

arastırdım yeteri kadar... sagol :KK16:

üff saglıksızda, benim martın 8 ine 65 olmam lazım :44:

evet kesinlikle alırsın...

ataktan basla bence...

canım senin işini görcek diyet değil bence sen isveç yap ver 15 günde 6-7 kilo

yok canım ya ben pek memnun değilim:KK50: gidişimden dün sabah tartıldım 76.10 kilo çıktım bu sabah 76,6 çıktım sanırım dün kaçamak yaptığım o yarım simitden kilo almış olabilirim ...

neee simit mi? :KK52:

ben yine sayfalarca geçmişleri okuyamadım :KK51:
söyleyeceğim şey şu ki, kesinlikle sabredin. ben bu hafta ilk güçlendirme haftamdaydım. insan kendisini diyetten çıkmış, herşey b itmiş gibi hissediyor. ama sizi frenleyen şey belki dikkat edersem kilo vermye devam edebilirim düşüncesidir.
ilk hafta, tatlı haftada bir belki ödül öğününde yemeliydim. ama ben birkaç kez kaçamaklar yaptım. ödül yemeğim kendimce pazar kahvaltısıydı, misafirler var diye. börek filan da yedim o zaman. pazar sabah 63.2 gelmiştim, ki bu -500 demek oluyodu. bu sabah tartıldığımdaysa 63.3 geldim. bu bile geçen haftaya nazaran -400 demek oluyo. tuvalete vs çıkmadığım düşünülmese bile harika bence :nazar::nazar::nazar:

inş herkese bool bool --li bir hafta dilerim...

süüüppperr.. :nazar:

ben hiç kullanmadım, daha doğrusu burda bulamadım ama şimdi yulaf kepeği siparişi verdiğim siteye geldiğini gördüm
sadece kabızlık için mi kullanılıyor emin değilim,
bilgisi olan varsa yazabilir mi?
alıp almamada kararsız kaldım da.....

ben gojiberry aldım bugün..kilosu 50 tl den.. dukanın serbest bıraktığı tek kuru meyve/meyve ve kabızlığa iyi geldiğini yazmış..

kızlarrrrr
hadi toparlanalım... Bi silkelenelim kendimize gelelim...
Bugün hepimiz çok mutsuzuz...
Motive olalım hep birlikte... Gidicek bu iğrenç kilolar...
Ve beklediğimiz mükemmel görüntümüze kavuşucaz...
Buna hep beraber inanalım ki daha kolay başaralım yoksa hep birlikte yıkılırız...
Bunu kendimize yapmayalım... Lütfen mükemmel bir haftaya başlamış olalım...
Perşembe tartıda göreceğimiz eksileri hayal edelim...
Bunu hep birlikte başarıcaz...
Toplayalım bütün enerjimiiziiii....​

:KK16: izmirde hava miisss.. güneşli ılıman bir hava kuşlar balıklar vitrindeki 36 beden elbiseler.. ooff ooofff.. :KK1:

Croiselle; kaç kilo ile baslamıstın canım?

Birde spor yaptınmı sürekli?
Kaçamakların oldumu?

X