Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar kızlar...
Az gecmişi okudum, bu hafta iyi gitmemiş sizin için sanırım... :44:

Bende bugünden itibaren aranıza katılabilir miyim? :26:
Atakta 2 . günüm... :21:

hoşgeldiiinnnn:) bıl -li haftalar bizlerle olsun:)

ben Ankaradayken almıştım daha bitmedi,gittikçe alıcam,onları tüketiyorum ama aktarlarda genelde oluyo,ama bazıları gojy diye bilmiyolar kurt üzümü,wolfberry,tibet üzümü diğer isimleri o şekilde de sorabilirsniz aktarlara

canım ankarada nerden aldın dün erkek arkım biraz bakındı bulamadı:d sen bari yerini sölede gidip alsın :KK70::KK70:

Aynı şehirdekiler buluşur o zamannnnnnnnnnnnn :21:

Canım süper gitmiş maşallah.
Sebze yediğin günler + çıkman çok doğal.
Sebze su tutuyor dediğin gibi. Hiç moral bozma aynen devam.

Diyetle ilgili olduğunu sanmam ama sen yine de bi tarçınlı süt iç.
İyi gelir azcık endorfin salgılar vücudun.

Çok çok çok süper bir haber.
Ben başaramadım ama sizi okuyunca çok mutlu oluyorum çok.
Maşallah diyelim.

Ahh o kaçamaklar ahhhh.
Dukan amca ne demiş. Balona iğne batırmak demektir kaçamak demiş.

Aynen mümkün canım. Bak boşuna üzmüşsün kendini.

Sağlığın daha önemli canım. Geçmiş olsun.

Canım kaçamak affetmiyor bu diyet maalesef. Ben ilk ay kaçamaksız 6 kilo verdim.
İkinci ay kaçamak yaptım çok ve ancak 2 kilo verdim.
Kaçamak yapmazsan yarayacak cnm bu diyet sana.

Canımcım hergün tartılma ciddi moral bozmaktan başka işe yaramıyor.

Haklısın canım. Ben o toparlanmaya bugün başardım. Bir ay sonra bitecek bu diyet.

:KK9:

Aynen öyle canım ya. Ben sadece poğaça yapıyorum o da sabah yiyecek bişy olsun diye.
Onun dışında dukanella falan yapmıyorum biliyorum ki duraksatacak beni.

Bir beden küçük almak işe yarıyor cidden şeker.
İçine gircem diye hırs yapıyor insan.
geçen gün burda bas bas bağırdım lıght puding yok diye bana karşı geldiler yazıyor forumlarda dediler yediklerinize sayın güçlendirmede yiyin 5:::5 yapın dedim yine karşı çıkmalar arkadaşlar daha fazla doyabileceğimiz bi diyet yok hastalığımız yoksa kendimizi zorlayacağız ben dün sebze günüm olmasına rağmen 2 kaşık normal yağlı bezelye yedim içim sızlıyor kaldı ki puding yiyecem yemiycem sizde yemeyin 10kg fazlası olanlar sıkacak dişini bukadar....

canım kızılay da bi aktardan almıştım ama şuan yerini tam kestiremiyorum evde kartları vardı bi annemi arıyım bakıyım bulursa tam adresini adını sanını yazarım :)

Aktarlarda bulunuyor canım.

Katıldın bile :KK1:

sagol :KK1:

kizlar herkese güzel günesli bir pazartesi gününden merhaba, herkese bol eksili bir hafta dilerim, persembe kilo bildirimini sabirsizlikla bekliyorum. bende dün sabah ve bu sabah 2 kacamak yaparak 1 dilim ekmek yedim :KK43::KK43::KK43::KK43:

dukan Amca affetsin :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

aramiza yeni gelenler HOSGELDINIZ !!!:KK3::KK3::KK3:

bildirimleriniz perşembe günümü?
Hoşgeldin aramıza kısa sürede bol eksili bi diyet olur inşallah:KK16:

hoşgeldiiinnnn:) bıl -li haftalar bizlerle olsun:)

canım ankarada nerden aldın dün erkek arkım biraz bakındı bulamadı:d sen bari yerini sölede gidip alsın :KK70::KK70:

sagolun kızlar... :KK16:

bugün günlük menüm protein+sebzu günümdeyim..:)

sabah : 1 bardak süt + 1 katı yumurta
öğle: 2 tane dukan krep yedim:KK70::KK70: bir tanesi tonbalıklı ve domatesli diğeri maydonoz ve peynirli:)
ara: yoğurt
akşam: lahana dolması ve yoğurt:)
yatarken: tarçınlı süt:) belki kakaolu muffin yaparım çünkü krepleri 1,5 kaşık yulaf kepeğinden yaptım yarım kaşık hakkım var hala:d

kizlar herkese güzel günesli bir pazartesi gününden merhaba, herkese bol eksili bir hafta dilerim, persembe kilo bildirimini sabirsizlikla bekliyorum. bende dün sabah ve bu sabah 2 kacamak yaparak 1 dilim ekmek yedim :KK43::KK43::KK43::KK43:

dukan Amca affetsin :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

aramiza yeni gelenler HOSGELDINIZ !!!:KK3::KK3::KK3:

bu çizelgeler nasıl hazırlanıyor cahilliğmi mazur görün yapabilirmiyiz acaba

X