sağol canım
teşekkür ederim
Bana mı dedin?
Sağol.. aslında ikramlıklar konusunda becerikli sayılırım liseye giderken pastalar yapardım
ama şimdi çalışmaktan fırsat olmuyor.. pazar evdeyken yığdım ortalığı..yarından sonraki ps günüm için kıymalı pırasa yemeği bile yaptım
öncelikle kaçamaksız geçtiğin için bu sınavı tebrik ederim seni
bu kilolar boşa gitmiyoo tabii insan kilo verdikçe görünümü şıklaşıyo gençleşiyo kendine güveni gelmesinden dolayı daha özenli oluyo demi ama..
izinli sebzelerden ve ataktakileri yiyebilirsin
yulaf kepeği 2 yk ölçüsü..
ıspanagı nasıl yaptın tarifini verirmisin canım
tatlı bi şeylere ihtiyacım var kızlar kaymaçina yiyebilirim değilmi kitabı netten sipariş ettim daha gelmedi elime onun için sizlere soruyorum:44:
slm kızlar,
karnımı doyurdum;akşam yemeğim:
sarımsaklı yoğurtlu brokoli salatası,mantar sote(light kaşarlı),kıymalı kabak oturtma:))hepsinden birer kaşık,şiştim resmen:))
birazdan da hafta içi tüketmek üzere lorlu ve gojiberryli muffinlerimi yapacağım,işlem tamam:)
bir aksilik olmazsa seyirdeki son haftam:))
400-500 gra ıspanığı yarım soğanla kavur (ben yağ koymadım teflonda ıspanağın suyuyla haşlandı) soğusun ve suyunu süz, 1 brdk light süt,3 yumurta,3 kaşık lor,baharatlar.. ekle blendırda püre yap.. kalıbına (benim tefal teflon kek kalıbım vardı gram yağ koymadım) dök önceden ısınmış fırında 25-0 dk pişir.. yoğurtla servis yapabilirsin.. çok pratik ve çok leziz ve içinde kepek yok bu süppeeerrr..
tabii yiyebilirsin.. ayıptır söylemesi ikindide yedim buz gibi dolaptan çıkmış üzerine tarçında serptim oohh harika gitti valla..
yarın sabahtan yapıp akşama hemen yiyorum, aslında çok güzel bi diyet bu yaatatlı tuzlu herşey varr
400-500 gra ıspanığı yarım soğanla kavur (ben yağ koymadım teflonda ıspanağın suyuyla haşlandı) soğusun ve suyunu süz, 1 brdk light süt,3 yumurta,3 kaşık lor,baharatlar.. ekle blendırda püre yap.. kalıbına (benim tefal teflon kek kalıbım vardı gram yağ koymadım) dök önceden ısınmış fırında 25-0 dk pişir.. yoğurtla servis yapabilirsin.. çok pratik ve çok leziz ve içinde kepek yok bu süppeeerrr..
tabii yiyebilirsin.. ayıptır söylemesi ikindide yedim buz gibi dolaptan çıkmış üzerine tarçında serptim oohh harika gitti valla..
ahh ne güzel darısı bize.. benim seyirimin bitmesine 19 gün var..
kaç kilo verdin toplam?
kesinlikle öyle.asla aç kalmıyorsun.. malzemeler önünde ve gerisi yaratıcılığına kalmış..
mesele yarın yorgun olmazsam pırasalı tavuklu çorba deniycem..tamamen uydurma
canım çok teşekkürler ellerine saglık yarın hemen yapıcam
Canım ben 9 Ocakta 61.7 ile başladım şimdi 55 kiloyum,dukan ideal kiloma 54 dedi ama ben 53 olmak istiyorum,belki 54 olunca güçlendirmeye geçerim,o süreçte de dikkat edip1-2 kilo verebilirsem,kararsız kaldım
kolay gelsin..
hmm.. 40 günde 7 kilo gibi vermişsin.. valla sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap..
dukan banada 63 dedi ama illa 59-60 olucam o 50leri görücem yani
evet canım ya inş.sen de en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun,aslında bu kadar alışmışken bir hafta daha dayanıp 53'ü görüp öyle de geçsem olur,güçlendirmeden korkuyorum açıkçası serbest öğünleri abartırım diye korkuyorum((
yap o zaman..hem 53 olmak istiyorsun hemde denemeye gücün var..yılmamışsın yani. ben olsam yapardım
kızlar bende dukan diyeti yapmak istiyorum ama yulaf kepeği bulamadım. carrefoura gittim. yulaf kepeği yoktu. organik kepek diye birşey vardı. onu aldım işe yarar mı? yardımınıza ihtiyacı var. ya da nereden bulurum...