Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlı bi şeylere ihtiyacım var kızlar kaymaçina yiyebilirim değilmi kitabı netten sipariş ettim daha gelmedi elime onun için sizlere soruyorum:44:

diyete 10 gün ara verdiği halde kilo almamış biri olarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim: bu diyet her şeyden önce insanın besinlere bakışını değiştiriyor. karbonhidratlara resmen kalitesiz yiyecek gözüyle bakmaya başlayınca ister istemez karbonhidratlara duyulan istek azalıyor. yapılabilecek en mantıklı en güzel diyet kesinlikle bu.

slm kızlar,

karnımı doyurdum;akşam yemeğim:

sarımsaklı yoğurtlu brokoli salatası,mantar sote(light kaşarlı),kıymalı kabak oturtma:))hepsinden birer kaşık,şiştim resmen:))
birazdan da hafta içi tüketmek üzere lorlu ve gojiberryli muffinlerimi yapacağım,işlem tamam:)
bir aksilik olmazsa seyirdeki son haftam:))

ıspanagı nasıl yaptın tarifini verirmisin canım

400-500 gra ıspanığı yarım soğanla kavur (ben yağ koymadım teflonda ıspanağın suyuyla haşlandı) soğusun ve suyunu süz, 1 brdk light süt,3 yumurta,3 kaşık lor,baharatlar.. ekle blendırda püre yap.. kalıbına (benim tefal teflon kek kalıbım vardı gram yağ koymadım) dök önceden ısınmış fırında 25-0 dk pişir.. yoğurtla servis yapabilirsin.. çok pratik ve çok leziz ve içinde kepek yok bu süppeeerrr..

tatlı bi şeylere ihtiyacım var kızlar kaymaçina yiyebilirim değilmi kitabı netten sipariş ettim daha gelmedi elime onun için sizlere soruyorum:44:

tabii yiyebilirsin.. ayıptır söylemesi ikindide yedim buz gibi dolaptan çıkmış üzerine tarçında serptim oohh harika gitti valla..

ahh ne güzel darısı bize.. benim seyirimin bitmesine 19 gün var..
kaç kilo verdin toplam?

yarın sabahtan yapıp akşama hemen yiyorum, aslında çok güzel bi diyet bu yaa tatlı tuzlu herşey varr

yarın sabahtan yapıp akşama hemen yiyorum, aslında çok güzel bi diyet bu yaa tatlı tuzlu herşey varr

kesinlikle öyle.asla aç kalmıyorsun.. malzemeler önünde ve gerisi yaratıcılığına kalmış..
mesele yarın yorgun olmazsam pırasalı tavuklu çorba deniycem..tamamen uydurma

canım çok teşekkürler ellerine saglık yarın hemen yapıcam

ahh ne güzel darısı bize.. benim seyirimin bitmesine 19 gün var..
kaç kilo verdin toplam?

Canım ben 9 Ocakta 61.7 ile başladım şimdi 55 kiloyum,dukan ideal kiloma 54 dedi ama ben 53 olmak istiyorum,belki 54 olunca güçlendirmeye geçerim,o süreçte de dikkat edip1-2 kilo verebilirsem,kararsız kaldım

kesinlikle öyle.asla aç kalmıyorsun.. malzemeler önünde ve gerisi yaratıcılığına kalmış..
mesele yarın yorgun olmazsam pırasalı tavuklu çorba deniycem..tamamen uydurma

bu seyiride hayırlısıyla atlatsaydım ondan sonrasını düşünmüyorum çünkü zaten insan artık alışmış olur

canım çok teşekkürler ellerine saglık yarın hemen yapıcam

kolay gelsin..

Canım ben 9 Ocakta 61.7 ile başladım şimdi 55 kiloyum,dukan ideal kiloma 54 dedi ama ben 53 olmak istiyorum,belki 54 olunca güçlendirmeye geçerim,o süreçte de dikkat edip1-2 kilo verebilirsem,kararsız kaldım

hmm.. 40 günde 7 kilo gibi vermişsin.. valla sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap..
dukan banada 63 dedi ama illa 59-60 olucam o 50leri görücem yani

kolay gelsin..

hmm.. 40 günde 7 kilo gibi vermişsin.. valla sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap..
dukan banada 63 dedi ama illa 59-60 olucam o 50leri görücem yani

evet canım ya inş.sen de en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun,aslında bu kadar alışmışken bir hafta daha dayanıp 53'ü görüp öyle de geçsem olur,güçlendirmeden korkuyorum açıkçası serbest öğünleri abartırım diye korkuyorum((

yap o zaman..hem 53 olmak istiyorsun hemde denemeye gücün var..yılmamışsın yani. ben olsam yapardım

kızlar! uzun zamandır görmedıgım bır arkadasımı gordum dun. o da dukan yapıyormus ve 3 ayda 21 kilo vermıs. ama gunde 1-2 saat spor yapmıs ya da yürümüş. benim de iki ayı geçti ama 10 kilo verdım sadece.spor yapmadım ve fazla yuruyemedım de. demek ki hareket etmek çok çok önemliymiş.bundan sonra yürüyüş yaparak devam edicem ben de.

kızlar bende dukan diyeti yapmak istiyorum ama yulaf kepeği bulamadım. carrefoura gittim. yulaf kepeği yoktu. organik kepek diye birşey vardı. onu aldım işe yarar mı? yardımınıza ihtiyacı var. ya da nereden bulurum...

istabuldaysan istoç' da var. ama sana uzaksa migrsolarda ve bazı aktarlarda var. zaten kutunun üstünde dukan diyetine uygun diye yazıyor. ya da internetten alabilirsin. senin aldıgın buğday kepeği de olabilir. yulaf kepeği uygun sadece.

selam arkadaşlar en az hasarla hafta sonunu kapatmış olmanın rahatlığı ve tüm çabalarıma rağmen yeniden bu sabah +400 ile 59 olmanın üzüntüsüyle yazıyorum yarın bu diyetteki 15. günüm bakalım 15 günde ne kadar vermiş olucam dukan amcanın benden beklentisinin çok altında seyrediyorum umarım yarın sabah kendisini hayal kırıklığına uğratmayacak bir kiloda çıkarım

selam arkadaşlar en az hasarla hafta sonunu kapatmış olmanın rahatlığı ve tüm çabalarıma rağmen yeniden bu sabah +400 ile 59 olmanın üzüntüsüyle yazıyorum yarın bu diyetteki 15. günüm bakalım 15 günde ne kadar vermiş olucam dukan amcanın benden beklentisinin çok altında seyrediyorum umarım yarın sabah kendisini hayal kırıklığına uğratmayacak bir kiloda çıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…