Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aktarlarda mutlaka bulursun ben de bugün migrosa baktım envai çeşit vardı ama o yoktu. sonra aktara sordum, buldum aldım, hatta fiyatlar şöyle..açık satılan kilosu 15 tl, paketli olanlar yarım kiloluk pakette 9 tl. Size de kolay gelsin..

Hanımlar buarada atak ve seyir evrelerinde bu yulaf kepeğiyle yapılacak tarifler nerden bulabilirm?? burada linki veya konusu var mıı???

Son düzenleme:

facebookda dukan diyeti tarifleri sayfasında çok çeşitli tarifler var cnm:) ayrıca burda da dukan diyeti tariflerim diye aratırsan bu sitede de bulursun

Kızlar bugün benim 14. günüm :) 67 kiloyla başladım ve şu an 62.5lardayım,hatta sabahları aç karnına 61. Şöyle bi sorun var 5 kilo kadar vermiş olsam da dışardan 2-2.5 kilo vermişim gibi gözüküyo. Bunun bi açıklaması var mı sizce? Çünkü kendi kendime bunu çok büyüttüm ve aaa kilo vermişsin seni duymak için herkesin gözlerinin içine bakmaktan bi hal oldum açıkçası. Bunun mantıklı bi açıklaması varsa aydınlatın beni. ÖPTÜM.

canım bunu en iyi sen anlarsın malum kış mevsimi zaten kat kat giyiniyoruz,ben kendimden örnek vereyim;geçen haftaya kadar okula etekle gidiyordum ve kimse kilomla ilgili yorum yapmıyordu aynı senin gibi bende tepki bekledim ama tık yok:)) geçen hafta eski zayıf halimde giydiğim pantolonlarımı çıkardım onları giydim,üzerime de ince bir triko:)) okulda soran sorana:))açıklama yapmaktan yoruldum:)) bence kıyafet çok etkiliyor,hem sen kendin bu 5 kiloyu kıyafetlerinden farketmiyormusun?

çok sağol ya ben haftaya pazartesi başlıcam. şu anda da dikat ediyorum diyetteyim yani. dün bir haftalık sebze alışverişi yaptım. onlar bitsin haftayada dukana başlıcam...

Ben de aynı şeyi yaptım,okula etekle giderken pantolon giymeye başladım ve yorum bekledim ama tık yok. Ben hissediyorum ama hiç 5 kilo vermiş gibi durmuyorum açıkçası. Göbeğimin şişliği indi,belim inceldi(bel egzersizleriyle) ama yine de o göbek orda duruyo inat etti. Gerçi regl dönemindeyim ama olsun. Verdiğim kiloları nasıl bik bik yapan sevimsiz insanların gözüne çarparım onu düşünüyorum aslında

kızlar yarın ben seyire geçiyorum ama seyir evresinde hergün sp ve protein ağırlıklımı yiyeceğim:44:

kızlar yarın ben seyire geçiyorum ama seyir evresinde hergün sp ve protein ağırlıklımı yiyeceğim:44:

Sebze+protein günlerinde protein ağırlıklı yiyeceksin. Her öğün sebze yeme :) Diğer saf protein günlerinde ise zaten sadece protein yiyeceksin. Yani genel olarak protein yiyoruz tatlım.

Kızlar krem vanilya yaptım çok lezzetli gözüküyo ama saat kaç olmuş ya yesem mi ki?

Eklentiler

• $Fotoğraf0516.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 52

1+1 ve 5+5 olayı varmış. yani 1gün sebze+protein yiceksin ertesi gün sadece protein yiceksin atakdaki gibi. yada bu olayı 5+5 olarak yapcaksın. ayrıca sebze+protein günlerinde, heröğün yne proteinin olmalıymş yanına yasaklı olmayan sebzelerdn yiyeblrsn. vlla bildiğim kadaryla bu, dha ii bilen arkdşlar varsa düzeltsinnn

Seyir döneminde bir gün protein diğer gün sebze+protein şeklinde besleniyoruz 1+1 sistemiyle.

teşekkürler canım anladığım 1 gün protein 1 gün sp 1gün protein 1gün sp böyle değilmi kafam durdu valla kaç saattir kızımı sallıyorum ayağımda uyumadı iyice yoruldum anlayacak hal kalmadıki :2: birde krem vanilya tarifini verebilirmisin muhteşem görünüyo

saol canım 1+1 iyiymiş sıkılmazsın hiç değilse

arkadaşlar atak evrem yarın son yenilebilcek sebzelerle ilgili bilgi istiyrm ayrıca et pişirirken salça kullanabilirmiyiz?

öyle bişey demem ben de kepeği fazla sevmiyorum zaten. bitek limonlu kurabiyeye yakıştırıyorum o kadar

Kızlar krem vanilya yaptım çok lezzetli gözüküyo ama saat kaç olmuş ya yesem mi ki?

ben de yaptım da yumurta kokuyor yaa yiyemedim

ben de yaptım da yumurta kokuyor yaa yiyemedim [/QUOTE]

Ben daha yemedim bu saatte yemek istemedim kahvaltıda yerim büyük ihtimalle :)) Biraz tadına baktım ama hissetmedim valla yumurta kokusunu. Tarifini simlanın blogundan aldım cam kase yerine bunları kullandım malzeme aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…