Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar herkese.
bi şey somak istiyorum. dukan diyetinde soğanın yeri nedir? yani havuç gibi az mı tüketilmesi gerekir, yoksa sebze+protein de serbest midir?

emin değilim ama diyetin çıkışı zaten et seven bir adam yoğurtta protein grubundan ama bu diyetin temel taşı saf proteinler, zannedersem daha fazla tüketmen gerek.

merhaba hoşgeldiniz aramıza seyiri 1+1 ya da 5+5 yapabilirsiniz diğer yöntemler bölgesel incelme de ya da verecek kilosu çok az olanlar için geçerli.
akşamları sadece kepekli yoğurt ancak çok mecbur kaldıkça olabilir devamlı olarak bu diyet için yeterli proteini sağlamaz,haftada iki akşam et te çok yetersiz olur,eğer kitabınız yoksa temin etmeye çalışın derim çünkü orada bunların sebebini ayrıntılı olarak anlattığı için kendinizde bu diyetin sisteminde okadar proteinin az geliceğini daha iyi anlarsınız .sadece haşlama yapmayın burda tarif başlığımızda var face den yada netten tariflerin olduğu sayfaları bulabilirsiniz çeşitlendirin yemeklerinizi ozaman hiç sıkıcı olmuyo

iyi akşamlar herkese.
bi şey somak istiyorum. dukan diyetinde soğanın yeri nedir? yani havuç gibi az mı tüketilmesi gerekir, yoksa sebze+protein de serbest midir?

canımcım ben kendimden örnek veriyim mesela saf pro günlerimde de sote yapıyosam biraz soğan koyuyorum içine,sebze günlerinde de yemeğin ya da sotenin içinde varsa bazen yanında da söğüş olarak yiyorum ama toplamda ancak 1 soğan eder.fazlası zararı olur mu bilmiyorum ama nede olsa kuru soğan kök olduğu için nişasta miktarı yeşilliklere göre fazladır onun için aşırıda tüketmemek gerekir diye düşünüyorum

teşekkür ederim, ben de tereddütte kaldım. bir bilene danışayım dedim. Herkese güzellikler...

emin değilim ama diyetin çıkışı zaten et seven bir adam yoğurtta protein grubundan ama bu diyetin temel taşı saf proteinler, zannedersem daha fazla tüketmen gerek.

çok teşekkürler arkadaşlar cevaplar için..kitabı okudum aslında ama yine de bi çözüm bulmaya çalıstım kendimce ama olmadı( tariflere bakıp yararlanmak ii olabilir çeşitlilik olunca bunaltmaz belki..

Ben atak evresinin 3.günündeyim 1kilo verdim 3 günde keyfim yerinde ilk gün özellikle yemek yenilen ortamlara gitmedim. ama bugün arkadaş ortamında baklava yeniliyrdu herkes çok ısrar etti ama almadım ve açıkçası tatlı hamur işi aramıyrm normalde çok severdim :))) halsizlik olmasa sorun yok çok mutluyum iyiki başladım bu diyette 3 günde 1 kilo verdim umarım en azından bir 10 kilo veririm herkese başarılar

çok teşekkürler arkadaşlar cevaplar için..kitabı okudum aslında ama yine de bi çözüm bulmaya çalıstım kendimce ama olmadı( tariflere bakıp yararlanmak ii olabilir çeşitlilik olunca bunaltmaz belki..

hiç merak etmeyin bi süreden sonra insan kafadan uydurmaya başlıyo

merhaba hoşgeldiniz umarım en kısa sürede fazlalıklarınızdan kurtulursunuz,baklava olayı çok iyi başlangıç olmuş tebrik ederim :) halsizlikte seyire geçtiğinizde ortadan kalkıcaktır

ve ilk kaçamağımı yaptım atağımın 4.gününde ama öğün atladıgım için oldu o da. bugün neler yedimmm : sabah 1.5yk kepek ile yaptgm krepleri yedim öğlen sütlü kahve arada 1avuç badem yedim ve şimdide tavuk haşlayıp yedim zeroyla . offf bademi yemesem iyiydiii... (

kizlar nasilsin ???

keyifler nasil, valla haftasonu cok giremiyorum süpersiniz dolmus sayfalar, bu gece oturup kaldigim yerden okumaya calisicam...

kacamaksiz bir haftasonu diliyorum sizlere, persembe kilo bildirimi, unutmayin

bugün ilk kakaolu muffin yaptim, bakalim pisiyor 25 dk sonra nasil olucak

esim sabirsizlikla ilk DUKAN - muffini ni bekliyor

bende tam kaçamak yapan varmı diye sorucaktım bende yaptımda bugün ama devam olur böle şeyler ben ne yediğimi söylemeyim seninki hiç kalır benimkinin yanındabuarada utandığım için söylemiorum

Son düzenleme:
bende regl krizindeyim,az önce dukan çikolatası yaptım koydum dolaba biraz katılaşması için,şimdide kurabiye ye başlıyorum banıp banıp yicem 1-2 tanecik tabi abartmadan

hafasonu sendromu yaşıyoruz hepimiz sanırım,karnım tok hatta şiştim bile ama canım bişeyler yemek istiyor(off ya,güçlendirmeye az kaldı diye mi böyle oldum acaba???regl dönemimde de değilim,anlayamadım şu ruh halimi,neyse ki yalnız değilmişim( oğlumun abur cubur çekmecesini açıp açıp kapatıyorum saat 8'den beri:))) halime ağlayayım mı güleyim mi bilmiyorum((

bende regl krizindeyim,az önce dukan çikolatası yaptım koydum dolaba biraz katılaşması için,şimdide kurabiye ye başlıyorum banıp banıp yicem 1-2 tanecik tabi abartmadan

benim bütün muffin lerim cöpe gitti

igrenc oldular, hevesim de kacti. ilk dukan tarifim hüsrenla sonuclandi

benim bütün muffin lerim cöpe gitti

igrenc oldular, hevesim de kacti. ilk dukan tarifim hüsrenla sonuclandi

neden acaba?? hangi tarifi yaptın??ben artık muffin uzmanı oldum ama işin sırrı küçük silikon muffin kaplarında bence çünkü onları alana kadar benimde hiç güzel olmuyordu.yaptığım kalıplara yapışıp kalıyorlardı.

bende tam kaçamak yapan varmı diye sorucaktım bende yaptımda bugün ama devam olur böle şeyler ben ne yediğimi söylemeyim seninki hiç kalır benimkinin yanındabuarada utandığım için söylemiorum

ben bugün kendimi o kadar zor tuttum ki çikolata yememek için kalktım tarçınlı süt içtim allahtan bastırdı çikolata isteğini yoksaa kendimi kaptırır yerdim valla durmakta bilmem zaten

bende teflon muffin kabinda denedim, yapisti, kabarmadi......

tadi da allah günah yazmasin IGRENC oldu

benim tarifim
Kakaolu, Yulaf Kepekli Muffin(her evre)

1 çay kaşığı kabartma tozu
2 tatlı kaşığı yağı azaltılmış toz kakao
2 yumurta
3 kaşık tatlandırıcı (tercihe göre az ya da çok olabilir)
4 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık buğday kepeği
1 bardak light süt

Yumurta ve tatlandıcıyı çırpıyoruz. Diğer malzemeleri ekleyip iyice karıştırıyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 20-25 dakika pişiriyoruz.

olmadi

ben bugün kendimi o kadar zor tuttum ki çikolata yememek için kalktım tarçınlı süt içtim allahtan bastırdı çikolata isteğini yoksaa kendimi kaptırır yerdim valla durmakta bilmem zaten

YAAA normalde yapmazdım da market alışverişine çıktımmm orda böle herşeyi yiyesim geldiii bnde bastırsın die badem yedim o anda yani , hem öğün atladığım için oldu .. tarçınlı süt nasıl oluo yaa

hahaa ne yedin çok merak ettim??? :) off ama bi ilk ve son kaçamağım olcak ama yemn ettim ! :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…