kızlar pink30 a katılıyorum bende bu diyeti bırakmak zorunda kalnlardanım çünkü kan değerlerimde kötü sonuçlar olmaya başladı tansiyon problemi yaşamaya başladım ki hiç böyle bir şikayetim yoktu ama diyetle birlikte tansiyonum sürekli düşmeye ve halsiz kalmaya başladım
pink30 da sanırım aynı şeyi demek istemiştir diyet yapılmalı ancak az yemek ve su yapabiliyorsan kendi çapında spor yapılmalı hayat boyu devamlılık için çünkü bu diyet 4. evreden sonra bittiğinde kilo alımınız siz ne yaparsanız yapın hızlanacak
ben çok yiyen bir insan değilim ama bu şok diyet tabirinde ki diyeti uyguladığım için bünyemin çalışma hızı yavaşladı ve tekrar verdiğimin daha fazlasını aldım tekrar başka bir diyete başladığınızda da (ben diyetisyen eşliğinde tekrar başladım) vücu uzun bir süre(bende 4 ay) kilo vermeye dirençli oluyor
tabi ki yine siz bilirsiniz ancak yoruma açık olanların bunları dikkate almasını istiyorum[/QUO
her türlü yoruma açık bir insanım ama size şunu söylemek istiyorum,burda çok uzun süredir bu diyete emek veren insanlarız,siz kötü bir deneyim yaşamış olabilirsiniz,herkesin bünyesi,metabolizması,yaşı,boyu vs...herşeyi farklı,ortak noktamız ise kilo vermek,hangi diyeti yaparsak yapalım,mutlaka bazı olumsuz sonuçları olacak;eee gülü seven dikenine katlanır,bu kadar kilo vermişken mutlaka bundan sonra da önlem almaya devam etmemiz gerekiyor,diğer türlü olması mucize beklemek gibi birşey olur zaten;ben size birkaç soru sormak istiyorum,cevap verirseniz çok sevinirim
1
ukan diyeti öncesinde gerekli sağlık kontrolünden geçmişmiydiniz?
2:Ne kadar süre bu diyeti uyguladınız?Toplamda kaç kilo verdiniz?
3:Tüm aşamaları diyetin özüne sadık kalarak tamamladınız mı?
4:Eğer bütün aşamaları kurallarına göre tamamladığınızı farzedersek,ne kadar süre sonra kilo almaya başladınız?kaç kilo aldınız?Kilo aldığınız süreçte yediklerinize dikkat ettiniz mi?
Yanlış anlamazsınız umarım biraz sogu gibi oldu ama böyle ciddi bir konuda ben tüm bu soruları gerçekten merak ettiğim için soruyorum?