e kilo hesaplama en başında yapılıyo ve koruma evresi sonuna kadar tüm detayı gösteriyo... her değer girip hesaplama yaptığın günü ilk gün olarak algılaması gayet normal... çünkü başlangıç itibariyle 4 evrenin de tablosunu veriyo sana... sen ne bulmaya çalışıyosun ki??kızlar ben bu dukanın sitesine her girdiğimde girdiğim günü atak gibi göserip yeniden hesap yapıyor ? anlamadım ben bunu nick kayıtlı otomatik giriyo yeniden değer girmiyorum ama anlayamadım
yeniden değer girmiyorum ki sadece giriş yapıyorum siteye...e kilo hesaplama en başında yapılıyo ve koruma evresi sonuna kadar tüm detayı gösteriyo... her değer girip hesaplama yaptığın günü ilk gün olarak algılaması gayet normal... çünkü başlangıç itibariyle 4 evrenin de tablosunu veriyo sana... sen ne bulmaya çalışıyosun ki??
ben yine de normal oldugunu düşünüyorum... çünkü o sitenin sistemi böyle işliyo... ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilebilir...yeniden değer girmiyorum ki sadece giriş yapıyorum siteye...
şey açısından sordum canım ne kadarkilo vermiş olmam gerektiğini gösterir mi ki diye :) saol yine de:)ben yine de normal oldugunu düşünüyorum... çünkü o sitenin sistemi böyle işliyo... ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilebilir...
evre evre gösterdiği için gün olarak bilemez muhtemelen ama evre sonu kaç olucagını söylüyo ordan hesapla bakalım.. yada ortalama haftada 1 kilo diyo zaten...şey açısından sordum canım ne kadarkilo vermiş olmam gerektiğini gösterir mi ki diye :) saol yine de:)
kilom 65
hedek kilom 57
hayatımda olduğum en düşük kilo 57 en yüksek 65
ortalama kilom 58-59
boy 1.73
1 kere hamile kaldım
çok diyet yaptım ama hep 1 gün bu diyet oluyosa
doğum tarihim10.05.1983
kolay veririm kiloya ama açlığa tahamülüm yokk
parmaklarım kapanıo hatta üst üste gelio
zahmet verdim sana yaaa
ayh koptum şuan yaaatebrikler şuan ideal kilodasınız dioo, dukana gerek yok dioo hiç bi program vermedi atak seyir diee
gözün aydınn bırakabilirsin şuan diyetiii
kızlar... gülmekten nerdeyse altıma kaçırıcam...
ben beyaz peynir yörsanın ligtını kullanıyorum en düşük değerli ve tadı sütaşa göre daha iyi... dün akşam doktordan çıktık markete uğradık... yoğurdum da bitmişti zati... yörsan light pembe kutuda ya hani... ben gittim büyük boy aldım bi teneke (1 kg)... eve gittik hoşaf gibiydim duş alıp yattım annecim sağolsun hazırlamış çantamı... şimdi işe geldim kahvaltı yapıcam... bi çatal aldım... ulan dedim amma güzelmiş bu peynir (bundan önce sütaş almıştım kireç gibiydide)... ben dedim hep bu büyük boydan alıyım... sonra bi çatal daha aldım... ama dedim bu yağlı... bıraktım yemeyi ve dün akşamı hatırlamaya çalışıyorum... reyondaki kıza dedimki "şu yukardaki yörsanın pembe kutusunu alabilirmiyim?"... o da "white cheese mi dedi" ..."he dedim abla onu istiyorum"şimdi düşünüyorum da galiba ben yanlış bi peynir aldım eve gidince bakıcam karnımıda kurabiye ve çemensiz pastırmayla doyurdum zati o peynir yüzünden...:13: heee bi de noldu dün akşam... eczaneye gittik... murat abi dediki niye gittin yine dr... dedim "kan değerlerime baktırıcam ne alemde diyet yapıyorum da sölemesi ayıp" (kendide baya dombilidir)... ekmeğimi kestin dedi... yok dedim yiyiyorum ekmek ama kendim yapıyorum... öyle kilo mu verilir dedi... ya dedim git hiiçmi duymadın DUKAN diyetini eczacı adamsın... 1 ayda dedim 8 kilo gitti... hadi ordan diye dalga geçiyo (montum falan sarınıp sarmalanmıştım zati kar buz heryer) incelmeyi göremedi yani... git dedim ya tartılıcam o zaman senin baskülde... eski zaman sağlık ocaklarında vardı bilirsiniz aynı zamanda boy da ölçen bi zımbırtı sezgin diyoki (yanında çalışan) abla buna çıkma abla burda tartılma... tabi ben dururmuyum 75 olduk ya tartılıcaz... başladım soyunmaya montumu çıkardım "uuwwww" diye bi ses şalımı da attım "bismillaah" sesini duydum pantalonum düşüyo belimden bide pantolumu çektim (hepimizin yaptığı klasik durum) "vay anasınıııı yaa"... e çıktık basküle aynı tepkiyi ben vermeye başladım... gerizekalı alet 82 çıkardı beni... dedim bu bozuk ne biçim bi adamsın ayarını mı kaçırdın naptın... "yok canım sen zayıflamışsın ya" diye dalga geçiyo 90 kiloydun dimi diyo bende 90 ım yok neymiş duymuşmuşsundur DUKAN diyetiymiş... ne diyeti ne diyeti diyo bide sinir etti beni... dedim adaaammmm elimde kalıcaksın heee... mayıs sonuna kadar görüşmeyelim dedim... dibin düşücek sonra öleee bakakalıcaksın dedim... çektim gittim eve... maniiiaaaqqq yaaaaaa...
inşallahhhhhhhhhhhh...........afiyet olsun peyniriin
bencede görüşmede şoook olsun:)))
inş benim gibi duraksama olmadan hemencik verirsiin:)
sallagitsinbe merhaba; bende 173 boyundayım ve kilom 66
banada dukan olmam gereken kiloyu 63 çıkardı 2 gün atak 22 gün seyir verdi..
ama ben 59 u görmek istiyorum. bugün seyirde 3.günüm.
değerlerimiz aynı neredeyse istersen sende benim programıma uyabilirsin
Meraba arkadaşım ya ben 57 kg çok zayıf oluyorum hani o kiloaya düşeyimki kilo aldığımda 58-59 olayım yani normal tam durayım amacım o senin programın nasıl ben seyirin 1.günündeyim 3 gün atak yaptm
tünaydın hanımlar.Eğer home tv kanalınız varsa şuan dr Öz kabızlıkla ilgili bişiler anlatıyo haberiniz olsun
merhaba herkese! Bugün 3. gün / atak. Sabah tartıldım 65.6! Keşke hep bu hızla gitse hiç yavaşlamasa! Şimdi ben yarın diğer evreye geçiyorum. 5+5 yapsam ve il5 gün sadece protein yesem sanki 7 gün atak yapmış gibi olurum, kilolarda aynı hızla gider diye düşünüyorum.. Ne dersiniz? Sakıncası olur mu acaba??
cumartesi günü çalışmak diyorum siz anlayıın
ama dinlerseniz ve bizi aydınlatırsanız çook süper olur:)
o dediğinin aynısı dün bizim okuldada oldu.arkadaşın biri okula beyaz peynir getirmiş.kızlar yemeye başladılar.bende 1-2 lokma aldım.kızlardan biri dedi ki 'bu ne güzel bir peynirmiş' peyniri getirende ''white cheese'' dedi.kız yine ''eee iyiymiş bu light cheese.bende alayım'' peyniri getiren ''white cheese white'' diğer ''tamam ya light cheese.bizde diyete başlamayacakmıydık ben alayım bundan'' sonra öbürü ''Allah seni kahretmesin white değil light light'' bizde bayağı güldük.seninkide light değil white cheese olmuş.kızlar... gülmekten nerdeyse altıma kaçırıcam...
ben beyaz peynir yörsanın ligtını kullanıyorum en düşük değerli ve tadı sütaşa göre daha iyi... dün akşam doktordan çıktık markete uğradık... yoğurdum da bitmişti zati... yörsan light pembe kutuda ya hani... ben gittim büyük boy aldım bi teneke (1 kg)... eve gittik hoşaf gibiydim duş alıp yattım annecim sağolsun hazırlamış çantamı... şimdi işe geldim kahvaltı yapıcam... bi çatal aldım... ulan dedim amma güzelmiş bu peynir (bundan önce sütaş almıştım kireç gibiydide)... ben dedim hep bu büyük boydan alıyım... sonra bi çatal daha aldım... ama dedim bu yağlı... bıraktım yemeyi ve dün akşamı hatırlamaya çalışıyorum... reyondaki kıza dedimki "şu yukardaki yörsanın pembe kutusunu alabilirmiyim?"... o da "white cheese mi dedi" ..."he dedim abla onu istiyorum"şimdi düşünüyorum da galiba ben yanlış bi peynir aldım eve gidince bakıcam karnımıda kurabiye ve çemensiz pastırmayla doyurdum zati o peynir yüzünden...:13: heee bi de noldu dün akşam... eczaneye gittik... murat abi dediki niye gittin yine dr... dedim "kan değerlerime baktırıcam ne alemde diyet yapıyorum da sölemesi ayıp" (kendide baya dombilidir)... ekmeğimi kestin dedi... yok dedim yiyiyorum ekmek ama kendim yapıyorum... öyle kilo mu verilir dedi... ya dedim git hiiçmi duymadın DUKAN diyetini eczacı adamsın... 1 ayda dedim 8 kilo gitti... hadi ordan diye dalga geçiyo (montum falan sarınıp sarmalanmıştım zati kar buz heryer) incelmeyi göremedi yani... git dedim ya tartılıcam o zaman senin baskülde... eski zaman sağlık ocaklarında vardı bilirsiniz aynı zamanda boy da ölçen bi zımbırtı sezgin diyoki (yanında çalışan) abla buna çıkma abla burda tartılma... tabi ben dururmuyum 75 olduk ya tartılıcaz... başladım soyunmaya montumu çıkardım "uuwwww" diye bi ses şalımı da attım "bismillaah" sesini duydum pantalonum düşüyo belimden bide pantolumu çektim (hepimizin yaptığı klasik durum) "vay anasınıııı yaa"... e çıktık basküle aynı tepkiyi ben vermeye başladım... gerizekalı alet 82 çıkardı beni... dedim bu bozuk ne biçim bi adamsın ayarını mı kaçırdın naptın... "yok canım sen zayıflamışsın ya" diye dalga geçiyo 90 kiloydun dimi diyo bende 90 ım yok neymiş duymuşmuşsundur DUKAN diyetiymiş... ne diyeti ne diyeti diyo bide sinir etti beni... dedim adaaammmm elimde kalıcaksın heee... mayıs sonuna kadar görüşmeyelim dedim... dibin düşücek sonra öleee bakakalıcaksın dedim... çektim gittim eve... maniiiaaaqqq yaaaaaa...
Bugün 69,4 ü gördüm...73,4 ile başladımVe reglide oldum şükürler olsun ki daha da düşer diye ümit ediyorum bir kaç gündür bi artıyor bir iniyordu...
Bugün 69,4 ü gördüm...73,4 ile başladımVe reglide oldum şükürler olsun ki daha da düşer diye ümit ediyorum bir kaç gündür bi artıyor bir iniyordu...