bir gün girmiyorum onlarca sayfa ilerliyor yahu:))süpersiniz kızlar sizi seviyorum.bu arada ben adet döneminde 1kilo verdim.şaşkınlıktan ölmekteyim:)))
Bugün ben de başladım. Dukanın sitesinde bana 3 gün önerdiği halde atak evresini 5 gün planladım. Sabah 68.5 kilo çıkmıştım. Yulaf kepeği olarak malesef sadece zencefilinki var elimde. Onun dışında kitaptaki herşeye uyuyorum şimdilik. Bakalım nasıl gidecek.
bir gün girmiyorum onlarca sayfa ilerliyor yahu:))süpersiniz kızlar sizi seviyorum.bu arada ben adet döneminde 1kilo verdim.şaşkınlıktan ölmekteyim:)))
herkese günaydınlar... herkese güzellikler...
herkese günaydıınnn:)
dün doktora gittim ve kabızlık için ilaç verdi ve hafta içi de kolonoskopi yapılacak
ama bu durumun diyetle alakalı olmadığı belli çünkü bu benim son 1 yıllık sorunum.
bugün wcye çıktım ama kilom salı bildirimim ile hala aynıı
noldu anlamıyorum
günde 1 saat yürüyorum 2 gündür
yediklerimi de genelde yazıyorum bir artış yok sadece dün biraz abarttım o da sıvılar da:S
diyete devam ediyorum ama inancımı da yitiriyorum been
arkadaşlar ltf yardım edin dün akşama doğru yani 17:00 den beri karnım ağrıyor ve en sonunda gece 03:00 kalktım ve ağrı kesici içtim
acaba diyetle alakası varmıdır korkmaya başladım.sağlığımdan olmak istemiyorum.
herkese günaydıınnn:)
dün doktora gittim ve kabızlık için ilaç verdi ve hafta içi de kolonoskopi yapılacak
ama bu durumun diyetle alakalı olmadığı belli çünkü bu benim son 1 yıllık sorunum.
bugün wcye çıktım ama kilom salı bildirimim ile hala aynıı
noldu anlamıyorum
günde 1 saat yürüyorum 2 gündür
yediklerimi de genelde yazıyorum bir artış yok sadece dün biraz abarttım o da sıvılar da:S
diyete devam ediyorum ama inancımı da yitiriyorum been
aay kızlar dün çok zor bir geceydi..
arkadaşlarımıza yemeğe davetliydik kızcağız iyi güzel ızgara balık yapmış veeee bi dolu meze, masa ışıl ışıl gözüm döndü
ama ben sp günümdeydim 1 çatal bile almadım almadım almadım.
ama çok zorlandım kendim için değil ev sahibine çok ayıp oldu. sadece yavan yavan balığımı yedim ve 1 brdk zero cola içtim.
çatalım değmedi mezelere.. rejimdeyim demedim kıvrandım da kıvrandımama kıvırdım sonunda
eve geldim 1 tane yaptığım tarçınlı dukan muffinimden yedim...
aay kızlar dün çok zor bir geceydi..
arkadaşlarımıza yemeğe davetliydik kızcağız iyi güzel ızgara balık yapmış veeee bi dolu meze, masa ışıl ışıl gözüm döndü
ama ben sp günümdeydim 1 çatal bile almadım almadım almadım.
ama çok zorlandım kendim için değil ev sahibine çok ayıp oldu. sadece yavan yavan balığımı yedim ve 1 brdk zero cola içtim.
çatalım değmedi mezelere.. rejimdeyim demedim kıvrandım da kıvrandımama kıvırdım sonunda
eve geldim 1 tane yaptığım tarçınlı dukan muffinimden yedim...
kızlar günaydın ço moralim bozuk bugün atağımın 4.günü kaçamağım olmadığı halde ancak 1.300 verebildimüstüne üstlük bugün 100 gramda fazla çıktım zaten zar zor motive oldum bugün gıcık oldumm vallahii acaba veremeyecekmiyim ben bu kiloları
vereceğimiz kilolar hemen hemen aynı. ben 74 ile başladım 60 olmak istiyorum. merak etme yaza kadar fıstık gibi oluruzdiyete devam boyun kaç?
inşallah zayıflayabilirim artık gurur meselesi oldu çünkü beniimki her gören ayyy ne kadar kilo almışsınnn her tarafın bi yerde diyo gıcık oldum vallaboyum 1.65 senin ? ne zaman başladın diyete
kızlarrrrr... dünn yanlış almışım dediğim, light olup olmadığından tereddüt ettiğim yörsan white chesee gerçekten light mış... ama yine de çok tüketmiyorum tabi... çünkü kireç gibi olan 7 g yğlı olandan tek farkı bu lezzetli ve 10 g yağı var...
beni 170. başkalarını boşver. önemli olan sensin. benim görüntüden önce hayat kalitem düşüyor. en fazla 66 yı kaldırabiliyorum. Fazlasında nefes nefese kalıyorum, hızlı yürüyemiyorum, öğretmenim konuşurken durup nefes alma ihtiyacı duyuyorum. merak etme verirsin. Ki bu diyette vermek değil korumak zor. esas mesele bana göre güçlendirme de başlıyor. daha o zamanlar var şimdiden moralini bozma. Kimseye diyet yaptığını da söyleme. Böylece ne yaptın kaç kilo verdin sorularından da kurtulursun