- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde kurabiyeler yayıldı biraz ama olsun yaptıkça alışıyo insan cnm bozma moralini,bidahaki sefere ona göre artırıyosun azaltıyosun malzemeyi falan daha iyi oluyo akşam akşam can sıkıntısından böle olduk hepimiz sanırım
bende teflon muffin kabinda denedim, yapisti, kabarmadi......
tadi da allah günah yazmasin IGRENC oldu
benim tarifim
Kakaolu, Yulaf Kepekli Muffin(her evre)
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 tatlı kaşığı yağı azaltılmış toz kakao
2 yumurta
3 kaşık tatlandırıcı (tercihe göre az ya da çok olabilir)
4 kaşık yulaf kepeği
2 kaşık buğday kepeği
1 bardak light süt
silikon muffin kalıplarından almanı tavsiye ederim;ayrıca benim muffin tarifimi de yazayım onu da dene istersen bir ara;2 yumurta 3 yemek kaşığı toz tatlandırıcıyla çırp içine 6 yemek kaşığı yulag kepeği, 3 yemek kaşığı light yoğurt,1 yemek kaşığı light süt,1/4 kabartma tozu,vanilya aroması,tarçın,gojiberry,hepsini karıştırıp kalıplara boşalt 170 derecede 25 dakika pişir,benimkiler çok güzel oluyor,istersen kakolusunu,havuçlusunu,çikolata aromalısını da yapabilirsin,ben hepsini denedim,çok güzel oldu
Yumurta ve tatlandıcıyı çırpıyoruz. Diğer malzemeleri ekleyip iyice karıştırıyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 20-25 dakika pişiriyoruz.
silikon muffin kalıplarından almanı tavsiye ederim;ayrıca benim muffin tarifimi de yazayım onu da dene istersen bir ara;2 yumurta 3 yemek kaşığı toz tatlandırıcıyla çırp içine 6 yemek kaşığı yulag kepeği, 3 yemek kaşığı light yoğurt,1 yemek kaşığı light süt,1/4 kabartma tozu,vanilya aroması,tarçın,gojiberry,hepsini karıştırıp kalıplara boşalt 170 derecede 25 dakika pişir,benimkiler çok güzel oluyor,istersen kakolusunu,havuçlusunu,çikolata aromalısını da yapabilirsin,ben hepsini denedim,çok güzel oldu
Yumurta ve tatlandıcıyı çırpıyoruz. Diğer malzemeleri ekleyip iyice karıştırıyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 20-25 dakika pişiriyoruz.
YAAA normalde yapmazdım da market alışverişine çıktımmm orda böle herşeyi yiyesim geldiii bnde bastırsın die badem yedim o anda yani , hem öğün atladığım için oldu .. tarçınlı süt nasıl oluo yaa
Haftasonlari dengem bozuluyor. bugün 10. günüm daha 1 tatli kasigi zeytinyag disinda hic kacamak yapmadim. ama bugün canim biseyler yapmak istedi dedim cayin yaninda, amannnn belki bir daha denerim ama, sanirim ilk heyecan ilk ask hüsrani benim ki
1 milyon tarif var neredeyse, dukan amcam olayi asmis, kac kisi var bu adamin dietinde bilmiyorum ki, sanirim sadece türkiyede 3 milyon insan dukan diet yapiyor
Yarınnn kızlarla toplaşıyoruzzz. Ben hazırlığımı yaptımm. Resimleri işte burdaa :) Bu kez ekmeğim harika oldu içi de süper piştiii :) Buğday kepeği yok ve kullandığım yoğurt da 1,75 yağ içeriyor. Süt tozu da yok. İçinde hiç sınırlı izinli bir malzeme yok. İçim rahat tüketirim ben bunlarııı :) Biberleri de kendim közledim. Hazır olanların içinde şeker ve yağ var maalesef.
Eki Görüntüle 350067 Eki Görüntüle 350068
kızlaaarr bugün atağımın 3günüydü şükür hiç kaçamağım olmadı aslında dukan bana 3 gün demişti ve 1.5 2 kg vermelisin demişti ben 4 gün yapayım diyorum bi aklımda 5 yap diyo karar veremedim napayım sizce:26: birde sebze protein günlerini nasıl yapıyorsunuz bi anlatırmısınız rica etsem
Bence vücudunu yorma. 3 gün bittiyse seyire geç derim ben :) Ben ilk günlerimden örnek vereyim mesela
Sabah kreple yumurta maydonoz lor yedim
Öğlen içi yağsız kıyma soğan ve az yulaf kepeği ile doldurulmuş kuru biber dolması ve yoğurt yedim
Akşam da haşlanmış tavuk sonrasında havuç
Ara öğünlerim olmuyor genelde .
Canimcim öncelikle dukanin resmi sitesindeki testi yapmamızın orda kacar gun atak seyir ve güçlendirme yapman gerektiğini sana söyler. Ona göre de devam edersin kafadan yapma derim ben
saol canım aslında 1.300 verdim şimdiye kadar yarında yapayım o zaman pazartesi geçeceğim seyire benimde ara öğünlerim yok normaldede zaten 2 öğün yiyen bi insanım ama şimdi 3 öğüne çıkardım çünkü ancak doyuyorum birde dukan ekmeğini nasıl yapıyosun mesela denedim benimki olmadı pişmedi doğru düzgün birde ne kadar yememiz mesela her öğünde 1 parçamı yoksa günde bi parçamı dilimmi yani
Ben az önce yaptım ekmeğimi. Malzemeler şöyle
6 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yemek kaşığı lor
12 yemek kaşığı light süt
2 yemek kaşığı yoğurt
bir yumurtanın tümü, bir yumurtanın da sadece beyazı
Kabartma tozu ve çok az tuz
Karıştırdım hepsini, kek hamuru gibi oldu, silikon kalıplara koydum fırına attım. Pişince güzel oldu.
Seyir evresinde 2 yemek kaşığı yulaf kepeği yiyebildiğimiz için ben yukarıdaki tarifi 6 silikon kaba koyuyorum. 2 tanesini yiyebilirim. Ama bir tanesi bile çok doyurucu oluyor.
Silikon kalıp tavsiye ederim. Normal ekmek gibi bir ekmek yapayım dedim, yaptım da ama ne kadar yiyeceğime bir türlü karar veremedim :) düzgün bir şekil tutturmak ve eşit parçalara bölmek zor oldu benim için.
Silikon kalıplarla bu sorunu ortadan kaldırdım
toplamda 5 kilo vermek istiyosan 5 kilo hedefle öyle 3-5 le olmaz zaten atakta bu 5 kilonun 2 yada 3 kilosunu verirsin... 5 kilo dediğin nedir ki canım... bende olsun o kadar fazla max 1 ayda fit olmazsam adam değilim yani...