Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aahhh saf ben ambalajına aldandım... acele yapılan alışverişten ne hayır gelir...

kızlar kötü haber bu diyeti bıraktıgınız anda kıloları çok hızlı bır şekılde gerı alıyosunuz haberınız olsun.Bizzat şahıd oldum..

yarim gecmis olsun canim anladim simdi benim haberim yoktu. umarim degerlerin iyi cikar. Dukan diyetinin cogu rahatsizliga iyigeldigini duydum umarim seninki de öyle olur.

ya kizlar sizde mi var bende mi var anlamadim benim boyumda 172 cm ama ben 70 e düssem öpüp basima koycam siz manken olmaya mi calisiyorsunuz??

kızlar kötü haber bu diyeti bıraktıgınız anda kıloları çok hızlı bır şekılde gerı alıyosunuz haberınız olsun.Bizzat şahıd oldum..

valla hangi diyeti ya da hangi zayiflama yöntemini yaparsan yap aynen geri aliniyor. ama bu diyette böyle olmadigini sahsen tanidigm veya buradan veyahutta facebook sayfasindan bir cok insanda gördüm. Hee eger sonunda tekrar kilo alacaksam da varsin olsun zira ben bunu yaparken cok egleniorum ve de ac kalmiyorum

:))) evet bizde birgün biri gelsin ve emeklerinizin hepsi boşmuş desin diye bekliyorduk
bir kere o diyet tamamlandımı 4 evresi de?
ikincisi spor bırakıldı mı?

ve son olaraktaaa sen oturup ben kilo almıcam deyip hergün pasta börek mantı yersen alırsın tabikii de:)

Slm Kızlar,

Kaç günüdür doğru düzgünn giremiyorum siteye, o kadar çok yazı vardı ki ama inatla hepsini okudum yoksa rahat edemiyorum;kilo bildiriminde de bulunamadım( bu hafta inş.bulunabilicem.9 Ocakta 61.7 ile başlamıştım nihayet 55'i gördüm:)) kıyafetlerim acayip bol geliyor,karşılaştığım herkes nasıl zayıfladığımı soruyor,telefonla arayıp bilgi alanlar bile oluyor:)) kendimi dukan uzmanı gibi hissediyorum artık:))
Dukan ideal kilomu 54 çıkarmıştı ama ben 53 olmak istiyorum güçlendirmede olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var,54 kiloya inince test 24 şubat güçlendirme demişti,güçlendirmeye geçeyim mi o evrede de kilo verebiliyormuyuz??alırım diye korkuyorum dayoksa 53'ü mü beklemeliyim,ne olacak bir hafta daha dayanayım diyorum ama kafam çok da karışık(
diyeti bırakınca kiloların fazlasıyla geri alındığını yazmış bazı arkadaşlar,eğer diyetten sonra eskisi gibi saldırırsak zaten diğer türlüsü de olmaz bence,bu diyetin en güzel yanı insanın ne kadar gereksiz şeyle midesini değil de gözünü doyurup kilo aldığını farketmesi bence:)) en azından ben öyle yapıyomuşum:))çünkü hiç aç kalmadım bu diyette:))
hepinize bol ---ler;:)

kızlar pink30 a katılıyorum bende bu diyeti bırakmak zorunda kalnlardanım çünkü kan değerlerimde kötü sonuçlar olmaya başladı tansiyon problemi yaşamaya başladım ki hiç böyle bir şikayetim yoktu ama diyetle birlikte tansiyonum sürekli düşmeye ve halsiz kalmaya başladım
pink30 da sanırım aynı şeyi demek istemiştir diyet yapılmalı ancak az yemek ve su yapabiliyorsan kendi çapında spor yapılmalı hayat boyu devamlılık için çünkü bu diyet 4. evreden sonra bittiğinde kilo alımınız siz ne yaparsanız yapın hızlanacak
ben çok yiyen bir insan değilim ama bu şok diyet tabirinde ki diyeti uyguladığım için bünyemin çalışma hızı yavaşladı ve tekrar verdiğimin daha fazlasını aldım tekrar başka bir diyete başladığınızda da (ben diyetisyen eşliğinde tekrar başladım) vücu uzun bir süre(bende 4 ay) kilo vermeye dirençli oluyor
tabi ki yine siz bilirsiniz ancak yoruma açık olanların bunları dikkate almasını istiyorum

Bende dukan ın kıtabını aldım ve dedım kızlardan başlayanlar vardır neler yıyorlar ıcıyorlar cunku kitap kafamı karıstırdı ıyıcene bızde olmayan yemekler koymus ama az evvel okudugum vuslatpink yorumuyla tereddut de kaldım iyi kotu her turlu yoruma acıgımdır ve yapan kısılerın yorumları benım ıcın cok onemlı bende dıyetısyen eslıgınde kılo vermeye calıstım ama olmadı dıyetısyenlerın menulerını bılıyorsunuz 2 dılım ekmek ve bır ogunde proteın dıger ogunde sebze veya karbonhıdrat ıceren kuru baklıyat, meyve ve sınırsız salata verıyor ama ben asla veremedım tam uydugum halde sanırım hormon tetkıklerımı yapacam cunku hasımato teshısı konmustu ama ben ıhmal ettıgımden dolayı doktoruma gıdemedım...

anladigim kadari ile yarida birakmissiniz zaten bu diyeti. dolayisi ile 4. evreyi bitiremediniz. Yada bitirdiniz ona göre konusuyorsunuz diyelim. Acaba bünyenizin calisma hizinizin yavasladigini siz mi yoksa doktorlar mi söylüyor? Ölcüm falan mi yaptirdiniz ?

Bir kere diyet bittikten sonra ne yaparsan yap yine kilo alirsin diye bir seyi asla kabul edemem. Ne yani 25 kiloya yakin vericem hayallerim gerceklesecek ve de 4. evreden sonra yediklerime dikkat etttigim takdirde tekrar kilo almaya devam edicem?? Mümkün degil böyle birseyi kabul etmiyorum !!!

En azindan bu diyetin bana verecegi bir sey varsa o da ac kalmadan da kilo verebilecegim ve de kilomu koruyabilecegimdir. Ha diyet bitince yine eski günlerdeki gibi börege mantiya saldiririm her gün tatlilar cikolatalar yerim o zaman tamam tabii ki eskisinden de beter olurum ve bunda dukan in hic bir sucu olamaz. Tamamen bilinc meselesi. Tekrar 90 lari görmek mi Allah korusun..

Kaldi ki eger kilo alacak olsam bile hemen önlemini alip vermenin yöntemini de ögrenmis olmak cok güven verici.

merhabalar,
4 gündür tartılmıyorum ve bu benim için büyük başarı, tarın sabah tartılcam inşallah, artık 60lı bir rakam görmek istiyorum en azından 71 li olmasın lütfen

diyete gelinceeeeeeee

ben 4,5 nerdeyse 5 aydır yapıyorum, ocakta grip nedeniyle 3 hafta ara verdim orası ayrı tabi
aylık düzenli tam kan sayımı , karaciğer ve böbrek testi yaptırıyorum ve çok şükür hiçbir sorunum çıkmadı şimdiye kadar hatta 260 olan kolesterolüm normal sınırlara bile indi ama hep diyorumya lütfen bişey olmaz diye kendi kafanıza göre ekleme yada çıkarmalar yapmayın dukana, gerçektten hassas bir diyet, özellikle zayıflama çaylerından yada metabolizma hızlandırıcılardan uzak durun çünkü başlı başına böbrekleri 2 litre su içilmedi takdirde yoran bir diyetki o çaylarla farkında olmadan dahada yüklenmeyin böbreklerinize

alınan kilolara gelince, bu mantığı hiçbir zaman anlamamışımdır, tamam kilo veriyorsun ve hedefine ulaşıyorsun, sonra istediğim kiloya indim deyip sporu bırakıp canının her istediğini sınırsız yersen tabiki kilo alırsın, bundan daha doğal ne olabilirki? bu yapılan diyetin değil yapan kişinin hatasıdır sonuçta.... benim bu diyette en sevdiğim kısım güçlendirmenin olmasıya zaten, 5-10 kilo verip güçlendirmeyi gözünde büyüten arkadaşlar ben nerdeyse 1 yıl güçlendirme yapçam ve nedense hiç büyümüyor gözümde, halinize şükredin lütfen

ya kizlar sizde mi var bende mi var anlamadim benim boyumda 172 cm ama ben 70 e düssem öpüp basima koycam siz manken olmaya mi calisiyorsunuz??

yooo yoo olmaz dukancım 63 dedi... 3te benden 60 olmam lazım

kızlar seyir evresinde tarhana çorbası içiliyormuuu:26:

başka bir arkdaş yazmış ama açıklıyım; nişastalı herşey yasak atak ve seyirde güçlendirmede de haftada 2 kez sadece serbest

ayni ben bende nerdeyse 6 ay falan güclendirme yapicam ühüüüü

içim kurudu yaa

canım sebze+protein günündeysen:

1 domatesi rendele,içine sarımsak(seviyosan tabi) tencerede kısık ateşte pişir,sonra içine biraz su ekle,kaynat;minik minik köfteler yap(ben soğan,maydanoz,baharat,kıyma,yumurtayla yapıyorum) kaynayan suya ekle,piştikten sonrada üzerine yoğurt dök istersen,çok güzel oluyor,ben facedeki tariflerden denemiştim:)) acı seviyorsan biraz da toz biber:))bağırsakları da çalıştırıyor hem:)

canııım beniiimmm çok sevindiimmm:))) 60'lı rakamlar hoşgelmiş hayatınaa:))

bendeee hiç birşey yok direk durduu:d acaba senin gibi birden inermii:)

Hoşbulmuş!!! Ben 6 ay öncede 60 lı rakamlardaydım bu evlilik bana yaradı Şimdiye kadar kilolarım çabuk gitti 65 e kadarda çabuk gider diye düşünüyorum 65 ten aşağısına zorlanırım sanırım uzun süredir 65 in altına inmedim çünkü...Bu verdiklerim yerleşik kilolarım değildi yeni alışmaya başlıyorduk birbirimize ama ben olaya el koydum

gözün aydın canım.darısı başımıza.sen ne zaman başlamıştın ki..

İnşallah sizde hedefinize biraz yaklaşmış olursunuz en kısa sürede.İki gün sonra tam 2 hafta olacak diyete başlayalı...

içim kurudu yaa

tavuğu haşla tiftele susuna 1-2 baharat kat tiftik tavuklarıda ekle bir taşım daha kaynat..
yada aynı usul yoğurt koy tavuklu yayla çorbası tarzı birşey olsun

buz gibi naneli ayran iç yada sıcak tarçınlı bi süt..

seneçek bol yani sakkın bozma moralini çökertme..

ben geçen sene bu diyeti uyguladım ve 2 ayda yaklaşık 10 kg verdim.ve diyetten önceki kan,kolestrol,trigiliserit,tiroit, vs değerlerimin hepsi eskisinden iyiydi üstüne üstlük doktor bile şaşırdı hem bu kiloyu verip hem bu kadar sağlıklı olmama ve diyetle ilgili kendisi için bir sürü soru sordu.ben niye burdayım ozaman hala ? çünkü bazı sebeplerden dolayı normal yeme düzenime döndüm ve bidaha toparlayamadım yani diyeti pat diye bırakmak zorunda kaldım.verdiğim kilolarıda aldım evet ama bu duruma rağmen aylar sonra almaya başladım geç bile kalmıştı yani tabi ki insanın kendisinde bitiyo,bütün aşamaları bitirip normal bi düzende beslendikten sonra tekrar kilo alınması imkansız gibi bişey.bide şok diyeti olayı var tabi.ayda ortalama 4 kilo yani haftada 1 kilo vermenin neresi şok acaba? ilk haftadan bahsediliyosa atılan sudur ve diğer haftalarda asla öyle fazla kilo kaybı olmamaktadır.diyeti yaptıysanız bunun böyle olduğunuda bilmeniz lazım eğer yapmadıysanız neye göre yorum yapıyosunuz bu diyeti kötüleyerek elinize ne geçicek onu anlayamadım :) eğer sağlık sorununuz gerçekten olduysa ya bişeyleri yanlış yağtınız ya da bu diyet size uygun değilmiş demek ki,sizde olumsuz sonuçlandı diye tamam bu diyet sağlıksız diyemezsiniz illa ki istisnalar olucak herkesin metabolizması farklı sonuçta

kızlarr merhaba ben de aranıza yeni katıldım bgn atakta son günüm yrn seyire geçiyorum ama bazı konularda yardımınıza ihtiyacım var.

ilk olarak seyiri 2+2 yapsam olur mu yoksa mutlaka 1+1 mi olmalı?
bir de akşam yemeğinde sadece yoğurt ve yulaf kemeği yemekte sakınca var mı yoksa mutlaka et tavuk filan mı olmalı.ben pek hoşlanmadım çünkü bu haşlanmış etlerden ve en azından bazısaf protein günleri sadece yoğurtla geçirsem akşamları ve protein sebze günleri de yoğurtlu karnıbahar gibi yoğurtlu şeyler yapsam haftada bir en fazla iki akşam et tavuk tüketsem sakınca olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…