Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şakamıı
valla çok lezzetli bayıla bayıla yedim ben.ama iyi çırp canım yulaf kepeği kaybolsun.afiyet olsun.
yok yahu ne şakası cidden tebrikler yazısı çıktı şuan dogru kilodasınız yazdı!!!:)) normalde yaptklarmzda seyir atak evreleri günleri tarihleri yazıo yanii.
bnce senn sadece sıkılaşmaya ihtiyacın var ozmn :)
yok kaderdaşım yaaa valla 7 kilo aldım e pantalonlarımı zar zor giyiyorum popomu nasıl darıo yatıorum yere giyerken kış oluğu için kamufle ediorum ama yazın mümkün değil saklayamam .ben devam ediyorum zaten fark var ama tartılmıyorum çarşamba gününe kadar tartılmıycammm haydi iyigcelerzafer bizim olacak
canım kullanıcı kontrol paneline gir.. ordan seçenekleri düzenleye tıkla.. ordan çeşitli seçenekler kısmına gel.. mesaj editörünü gelişmiş olarak ayarla
teşekkür ederim canım ilaç verse de çok ağır bişeyler olmıycaktır diye ümit ediyorum... sonuçlarım salı günü çıkıcak annem gidicek Levent amcaya... ama kendimi iyi hissediyorum sorun olmıycak bence...çok geçmiş olsun canım.umarım degerlerin iyi çıkar ilaçlarla ugraşmak zorunda kalmazsın..
teşekkür ederim inşallah hepimizin değerleri normal seviyede olur... tüm detaylarından bahsettim Levent amcaya... diyet yapıyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum dedim... 1 ayda 8 kilo verdim ve acayip hafifledim dedim... en önemlisi de gelmemin sebebi 1 yada 1 buçuk yıl içinde anne olmayı hayal ediyorum bu yüzden vücudumda anormal ne varsa normale çevirelim dedim... o da dediki o zaman sana evlilik öncesi check-up yapıyorum kuzucum... süperrr dedim... salı olsun bakalım hayırlısıyla iyi güzel olsun inşallah herşey...senin bugünkü durgunluğunun sebebi bu muydu?inşallah hepsi çok güzel çıkar.benimkiler bugün fena çıkmadı.darısı başına.
o bohçayı hastane dönüşü bende aldım ama içmedim... sırf merakımdan aldım hiç sevmem de... sadece kabız oldugumda içerim yada olmıyım diye...haha ben denemedim ilkkez aldırıyorum bakalım nasıl olcak bu bohça :))
dualarımız seninle :)
inşallah... bu arada tatlı kurabiyeyi de uyduruk yapmıştım... 2 kaşık yulaf kepeği 1 tatlı kaşığı kakao 1 yemek kaşığı splenda 1 yemek kaşığı süttozu 2 yumurta 2 yemek kaşığı süt hepsini karıştırdım çok cıvık geldiyse kıvamı biraz daha kepek ve süttozu koydumtatlı kurabiyeyi nasıl yapmıştın canım
inşşallah güzel şeyler duyarsın doktordan..
kansızlık biliyosun ciddi bir hastalıktır... önlem alınmaz önüne geçilmezse önemli hastalıklara davetiye çıkarır... çok ilaç değildi tek tipti ve kansızlık tedavim içindi... kan solüsyonu ve kan iğnesi.. çünkü hastaneye yatıp kan almam gerekecek düzeyde düşük kanım... ama ben istemiyorum hastaneye yatmayı... ilaçla tedavi olmaya çalıştım hep bi türlü düzelmiyo... çünkü pekmez tüketmeliyim yada siyah üzüm yemeliyim falan ama ben oldum olası sevmem böyle şeyleri... yani anlıycağın sağlıklı gıdalarla pek aram yok pek de tüketmedim mecbur kalmadan... bu yüzden kansızlık gibi bi hastalıgım var... ama bu diyetle normale döndü biliyorum ben kendimi iyi hissediyorum çünkü... yoksa çok yorgunluk halsizlik yapar...gecmis olsun cnm ama tam olarak rahatsizligin nedir ki bu kadar igne vermis doktor üzüldüm:44:
ben iki günde bir 2 dilim dana jambon tüketiyorum polonezin değerleri çok düşük olduğu için tercih ediyorum... çemensiz pastırma da öyle... face sayfasında da yasak olduğuna dair bir bilgi görmedim burdada... ama normal olanları değil... yağ ve karbonhidrat değerleri düşük olanı seçiyorum alışveriş yaparken... bir de gojiberry hiç almadım yemedim o tip kuru meyveleri sevmem zaten o yüzden merak etmedim ama mutlaka bilen arkadaşlar vardır... kimseden yanıt alamazsan google amcaya sor o sana en doğru cevabı verir bu konuda...Hosbulduk canimm cok teşekkür ederim cevap için..
İsin açıkcası ben jambon salam gibi ürünler yasak diye biliyordum. Sen galiba yiyorsun jambon? Ben cok severim ama yak olmadıgından eminmisin acaba?
Bir de goji berry ne kadar fiyat olarak ve miktar oarak?
Teşekkürler cok cok
eveeet bu sabahta - yi görmedim((
bundan sonra meyveli çay içmiyoruummmm ve light meyveli yoğurt yemiyorruuummmmmmmmmm.......
Bu kadar duraksama olur mu yaa:s
ama diyetide bırakmıyorum inat ettim:d
bugünkü menümü de yazım....
Sabah 1 katı yumurta+ muffin+süt
öğlen: Yağsız soğanlı domatesli kabak yemeği ve bol yoğurtt
ara: Yoğurt
akşam: Kıymalı lahana dolması ve yine bol yoğurtt :)
kabakla tuvalete çıkabilme planları yapıyoruumm:d:d
olmadı bir arkadaş ilaç vermişti gidip onu alcam eczaneden:)
goji beryy alın aç karnına 1 yemek kaşıgı yutup üzerine ılık süt yada ılık su için çok işe yarıyor goji beryy leri rondodan toz haline getirin daha güzel oluyor
Günaydın yarim tam seni soracaktım arkadaşlar sormuş bende okudum salı gününü bekliyelim inşallah iyi çıkar sonuçlar
çok geçmiş olsun tekrardan iyi haberlerini bekliyoruzteşekkür ederim canım ilaç verse de çok ağır bişeyler olmıycaktır diye ümit ediyorum... sonuçlarım salı günü çıkıcak annem gidicek Levent amcaya... ama kendimi iyi hissediyorum sorun olmıycak bence...
teşekkür ederim inşallah hepimizin değerleri normal seviyede olur... tüm detaylarından bahsettim Levent amcaya... diyet yapıyorum ama kendimi çok iyi hissediyorum dedim... 1 ayda 8 kilo verdim ve acayip hafifledim dedim... en önemlisi de gelmemin sebebi 1 yada 1 buçuk yıl içinde anne olmayı hayal ediyorum bu yüzden vücudumda anormal ne varsa normale çevirelim dedim... o da dediki o zaman sana evlilik öncesi check-up yapıyorum kuzucum... süperrr dedim... salı olsun bakalım hayırlısıyla iyi güzel olsun inşallah herşey...
o bohçayı hastane dönüşü bende aldım ama içmedim... sırf merakımdan aldım hiç sevmem de... sadece kabız oldugumda içerim yada olmıyım diye...
inşallah... bu arada tatlı kurabiyeyi de uyduruk yapmıştım... 2 kaşık yulaf kepeği 1 tatlı kaşığı kakao 1 yemek kaşığı splenda 1 yemek kaşığı süttozu 2 yumurta 2 yemek kaşığı süt hepsini karıştırdım çok cıvık geldiyse kıvamı biraz daha kepek ve süttozu koydum
kansızlık biliyosun ciddi bir hastalıktır... önlem alınmaz önüne geçilmezse önemli hastalıklara davetiye çıkarır... çok ilaç değildi tek tipti ve kansızlık tedavim içindi... kan solüsyonu ve kan iğnesi.. çünkü hastaneye yatıp kan almam gerekecek düzeyde düşük kanım... ama ben istemiyorum hastaneye yatmayı... ilaçla tedavi olmaya çalıştım hep bi türlü düzelmiyo... çünkü pekmez tüketmeliyim yada siyah üzüm yemeliyim falan ama ben oldum olası sevmem böyle şeyleri... yani anlıycağın sağlıklı gıdalarla pek aram yok pek de tüketmedim mecbur kalmadan... bu yüzden kansızlık gibi bi hastalıgım var... ama bu diyetle normale döndü biliyorum ben kendimi iyi hissediyorum çünkü... yoksa çok yorgunluk halsizlik yapar...
ben iki günde bir 2 dilim dana jambon tüketiyorum polonezin değerleri çok düşük olduğu için tercih ediyorum... çemensiz pastırma da öyle... face sayfasında da yasak olduğuna dair bir bilgi görmedim burdada... ama normal olanları değil... yağ ve karbonhidrat değerleri düşük olanı seçiyorum alışveriş yaparken... bir de gojiberry hiç almadım yemedim o tip kuru meyveleri sevmem zaten o yüzden merak etmedim ama mutlaka bilen arkadaşlar vardır... kimseden yanıt alamazsan google amcaya sor o sana en doğru cevabı verir bu konuda...
günaydın kızlar nasılsınız bu sabah kaçamak yapana şişko diyorum .......ben bu manken halimle hiç kaçamak yapıyormuyum bakın ablanıza karşımda elma badem çikolata cips baklava neler neler yeniliyor ama yok .ben 0 beden olmak için ugraşıyorum
sanada günaydın....ohhh çok iradeli gördüm seni hepimiz böyle iradeli olalım inşallah
hiç bir diyetime bukadar tam uymamıştım hvalar düzelse çıkıp yürürüm daha çok kilo gider inşallah
evet aynen bende daha önce diyete başlardım 1 hafta sonra bırakırdım....ama artık çok iradeliyim arada kaçamak yapsam bile devam ediyorum bırakmak yok